Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Данж і неочікувана зустріч(v2.0)

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

З’явившись у данжі, я озирнувся. Данж на вигляд виявився досить типовим, стіни із замшелої цегли та довгий коридор з різними відгалуженнями. Ось дупою чую, що я знайду міміка в «такому» данжі.

Через хвилину блукань по данжу, першим мобом якого я зустрів виявилася проста нежить, ну чи “Зомбі” як комусь зручніше. Хоч його вигляд і викликав відчуття огиди. Помітивши мене він не вагаючись відразу ж спробував атакувати мене при цьому кульгаючи на праву ногу в той час як його ліва нога волочилася слідом за ним. Але на жаль для нього я автоматично використав Гохей. За мить, труп, а якщо точніше фарш, зник у клубі диму і замість нього з’явилися патрони. Також перед очима з’явилася табличка в якій було:

===Вітаю======Ви получили 10 ¥ за вбивство Зомби (звичайний)===

Після цього повідомлення, я відразу ж зайшов у налаштування і кілька разів змахнувши пальцями відключив графічне та голосове повідомлення про нагороди, що випали з мобів. Так-так, така функція є, мабуть, хтось із гравців звернувся в техпідтримку з проханням додати таку функцію. Але зараз не про це, тому що мені випали патрони, а це є добре, адже не все в світі можна відбити голою силою іноді необхідно точно стрільнути в голову. Тому зброї я завжди радий, особливо коли скоро натупить зомби апокалипсис.

Подальше моє проходження було таким самим легким. Протягом наступних 2-х годин, я тільки й робив, що викошував мобів, але все ж таки дитяче тіло дало про себе знати. Тому я вирішив присісти на підлогу і відпосити перед похідом на боса.І тільки я присів на холодну підлогу, щоб віддихатися, до мене прийшло усвідомлення того, що я не взяв із собою ні їжі ні води, так що було прийнято рішення, через 10 хвилин, терміново, проходити боса.

Відчинивши ворота і увійшовши в зал з босом, переді мною з’явився зомбі Танк. Не зводячи погляду з боса, в мою голову так і напрошувався висновок, що полягав у тому, що я повівся занадто безтурботно раз вже навіть перед тим як зайти в палати до боса не потурбувався придбанням усіма улюбленого навичка «Аналіз» або чогось схожого на нього. Запитавши систему, як мені його отримати, негайно отримав відповідь:

===Відповіть===

===Для отримання навичка «Аналіз» необхідно придбати його в магазині за 100 ОМ. Для його активації, подивіться на предмет/істоту та подумки промовте «Аналіз». ===

Купивши його вирішив зразу його випробувати на босі

– “Аналіз”. – І переді мною з’явилися його характеристики

Ім’я: ???

Вік: ??? років

Раса: Зомби

Клас: Танк

Рівень: 5

HP: 1500

Сила: 40

Спритність: 33

Витривалість: 80

мда довго мені його прийдеться лупити надіюся, що амулетів мені на нього вистачить.

Використавши політ вирішив його бомбити амулетами. Через годину я зрозумів що таким темпом я витрачу всі амулети на нього тож вирішив його вбити одним ударом.

Божественний дух “Фантазія Печатка”- і тотже момент в руці появилася сфери подібні до сфер Інь-Янь і я її направив коли вона зустрілася з босом вона почала збільшуватися поки не перевишила ріст босса і прижала його до стіни. В цей момент в стіні почали полявлятися тріщини. А потім коли сфера Інь-Янь снищела босса вона почала швидко зменшуватися поки вона не зникла.

===Вітаю!===

===Ви вбили Босса===

===Нагорода: 100 досвіду і ОМ, 1000 ¥, 10ОБД, 8 гранат Ф-1===

===Так само за вбивство мобів загалом ви отримали: 25 досвіду і ОМ, 5 ОБД, 1500 ¥, 64 патронів різних калібрів, по дві гранати РГН і РГО===

================================================== 

Вітаю! Ви пройшли щоденний квест «Пройдіть данж» рівень (будь-який) Нагорода: 200 досвіду, 500 ¥, 100 ОМ

================================================== 

Досить непогано, якщо врахувати, що моби дохли пачками, єдине що дивує це получення ОБД.Сис не проясниш ситуацію з ОБД?-спитався я.

*А тут все просто. Ми вирішили, що вбиваючи мобів ви будете получати очки бойового досвід за їх вбивство, всетаки ви з ними билися і вбили їх.*-відповіла вона.

Це так, але не можна було зробити так, щоб це був лише приріст обд я к на тренеруваннях?-спитався я.

*Ні ми вирішили, що це буде занадто легко бо ти можеш получити нескінченний приріст ОБД і в теорії вічно ухиляючись від мобів й їх атак в данжі. І щоб данж не став фактично фармілкою ОБД і зачистка мобів не втратила сенс, то ми вирішили, що це буде більш справедливо.*

Ясно, тоді думаю настав час повертатися. Після того, як я увійду в кімнату, відразу піду в душ і приготую їсти.

Також треба не забути хоть щось кинути в шлунок, а то завтра мені буде не дуже… Викликавши систему, я запитав, як покинути данж. На що вона відповіла:

===Просто побажайте вийти===

Подумки вимовляючи «Хочу вийти з Данжа» як мене оточила вже знайома сфера і я знову опинився в своїй кімнаті в ваній погнянувши на тінь я побачив, що пройшло дуже мало часу від моменту похлду вданж, тож я вирішив прийняти душ ,а потім приготувати собі поїсти. Після того коли ,я вийшов з душу я в мене появилося таке відчуття, що хтось за мною слідкує.

Виходьте інакше я знищю тебе як будь якого Йокая! – крикнув ГГ в пустоту як тут же передним появився розрив в простір на кінцях якого є бантики і в середені цей простір виглядав як світ складаючий з червоних очей. З него вийшла жінка з  волосям і очима золотистого кольору одягнена в рожеве з білим платтям західного стилю, поверх якого одягнений табард у китайському стилі, усіяний триграмами, і рожевий капелюх з червоною стрічкою спереду, під якою зібране волосся.

Хахаха! Невже ти нарешті зміг мене замітити, непогано для восьмилітнього хлопця Хідекі Сато.-сказала вона.

Хто ти?!- запитав ГГ витягуючи амулети і готей з інвентаря знаючи хто це перед ним

Юкари Якумо йокай кордоній.– відповіла вона.

Ясно. А чого ти тут?- спитався я.

Хіба це не очевидно? Я за тобою слідкувала час від часу і побачила, що ти неочікувано пропав ненадовго ось тому в тебе питання. Хто ти? І що це за здібності?- агресивно відповіла вона.

 На перше питання я відповім, я це я і я не збрешу. На друге- то це одна із моїх абілок, яке надає моя система гравця.-відповів я. 

Ясно значить ти попаданець і ти маєш систему гравця, цікавенько. І як вже ти сюди попав?- спиталася вона посміхнувшись, як лисиця. 

Насправді, це довга історія, але якщо охарактеризувати парою фраз то був не вцьому місті не в цей час і мені трасцендерна особистість запропонувала піти на коло переродження чи ісекайнутися наголову(переродитися з пам’ятю) й получити різні  плюшки.- чесно відповів я. Чого я їй говорю правду? Запитаєтеся ви якщо ви не знайомі з проектом схід і що я вам відповім просто погляньте на її статус. 

Ім’я: Юкари Якумо

Вік: ??? років

Раса: Йокай-границь

Клас: ???

Рівень: ???

HP: ???

Сила: ???

Спритність: ???

Витривалість: ???

Інтелект:???

Мудрість:???
Вдача:???

Навички/Техніки:???

Особливості і Титули:Бесмертна,Легенда,Санин,Маніпуляція кордонами,???.

Мдаа вона мене просто вб’є, якщо захоче зманіпулювавши кордоном між життям і смертю. Якщо не вб’є то язика за допомогою абілки точно розв’яже. Тож єдиний розумний вибір то говорити їй правду й по можливості дещо замовчувати. А ось і мій статус.

-Статус-

Імя: Хідекі Сато (Федун Віктор) 

Вік: 8 років

Рівень 5 (525/1000)
Класс: Заблоковано до 50 рівня
ОЗ:565
Мана: Заблоковано
Енергія Хакурей: 2500
Баланс: 5300¥
Очки системи:0(2/день)
Очки технологій:0

ОБД:20

ОБ:0(200/день)
Очки Магазину:12725
Очки Аукціону:0
Очки Характеристик:25
Сила 27 (Для дитини свого віку ви довольно сильні)

Ловкість 29 (Ви довольно проворні для дитини)

Витривалість 40 (пробіхти 8 км Легко!)

Інтелект 57(Ви можете грати в шахмати проти любителя в бліц, але на перемогу не очікуйте)
Мудрість 57(Ви вмієте думати досить добре)
Вдача 45

Навики/Техніки: «Розвернути» 

Стихії

1.Вітер 10%

2.Блискавка 2,5%

3.Вогонь 2,5%

4.Вода 7,5%

5.Земля 5%

Титули і Особливості: «Розвернути» 

《Перерожденець》(+5 до удачі)
《Разум гравця》( імунітет до ментальних закладок і ментальних атак )
《Тіло гравця》(ви не помрете навть коли в вас є ОЗ=1 ви вижевете, характеристики не зможуть деградувати)

Родослівна: «Розвернути» 

Кров родословної Хакурей 《сила атак проти нежиті,йокаїв +50%, швидкість вивчення-створення амулетів-бар’єрів і технік хакурей +25%, можливість призивання сфер інь-янь , енергія Хакурей +500 за рівень, очікувака тривалість життя +25 років , +4 до мудрості і інтелекту за кожні пять рівнів, Дар “Політ”》;
Кров козаків《 неможливість перетворення в раба, трудолюбивість +50%, швидкість акліматизації та акліматизація +50%, очікувака тривалість життя +10 років,+5 ОЗ за рівень,+5  сили за кожен третій рівень,+ 2 витривалості за кожен третій рівень, +4 ловкості за кожен третій рівень》;
????( заблоковано )

Технології: «Розвернути» 

Фокуси: «Розвернути» 

Ідеї: «Розвернути» 

Рід Хакурей( +10% до швикості вивчення технік хакурей,+10% до сили атаки проти йокаїв,+5% до регинирації енергії хакурей, -5% до зменшення витрат енергії хакурей.)

Рід Ковалів(немає бонусів чи дебаффів)

Ідеї за Очки ОС,ОБ,ОБТ,ОТ: немає

Будівництво:немає

Промисловість та Ресурси:немає

Світи:«Розвернути»

Рішення: «Розвернути» 

– Репутація –

– Інвентарь –

Магазини і Аукциони: «Розвернути» 

– Форум –

– Квести –

і її рішення ви дізнаєтеся в наступній частині

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь