Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Головне бажання

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Зазвичай процес майстерингу мене захоплює, але сьогодні не той випадок… Втомлена та змучена туром – хочеться відпочити у твоїх обіймах, а не сидіти коло мега – крутого профі і посміхатися йому англійською…

Від цілковитої нудьги заходжу в інсту і знімаю себе з найдурнішими масками, що колись зберегла. Колега помічає це і нарешті дає перерву. І вчасно…

Бо до студії заходиш Ти.

Усміхнений. З квітами. З червоними щоками та палаючими від щастя очима. Мій…

Ледь стримую себе, щоб не застрибнути тобі на шию, але режисер тактовно швидко виходить. Все. Ми самі..
– Дякую за квіти.. – несміливо стою, бо настільки скучила, що ноги прилипли до підлоги.
– Дякую, що врятував..

– Малеееенька… Я вже був у дорозі, когда увидел твои сториз) Кажется почетное звание Главный дурбецалло нашей семьи – сегодня твоё)) – посміхаєшся), а я не можу зрозуміти ні яка сторіз, ні яке звання.. Яка до чорта різниця, коли я відчуваю твій аромат, бачу тебе ось тут, поруч – а не через екран..
Несамовито хочу обійняти, але чомусь стою
– І це мені говорить людина, що вигадала Крейзі Луп? – сміюся і нарешті опановую себе, щоб обійняти..

І все..
Зник цілий світ, студія, підлога, простір, час.. Є тільки ти ,я ,ми і наше..

– Нууу, маленька, не плач.. Я тут, я приехал, мы теперь навсегда – навсегда вместе. Ну, до твоего следующего концерта, конечно)
– Нажаль я знаю, що назавжди не існує.. – шепочу собі тихенько.. Але ти чуєш і притискаєш ще міцніше..

…Проходить необмеженість часу і я нарешті вибираюся із твоїх міцних та надійних неймовірних рук

– А давай замутимо разом якийсь чудернацький проєкт? Типу твого Крейзі Лупу? Будемо виступати на дитячих днях народженнях та у школах? А?
Неочікувано твій погляд із веселого стає серйозним
– Малыш, это конечно заманчивое предложение, но.. Єдиний спільний проект, який я хочу з тобою – це наша дитина.. А для неї я готов бути і Крейзі Лупом і Крейзі Даном.
– і крейзі татком…

Обіймаю і нишком схрещую пальчики, вкотре загадуючи бажання для тебе.. Адже бажання для коханого повинні збуватися.. Я точно знаю..
…Адже ти для мене забажав…

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь