Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Глава 14. Tangled up with you all night

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Я завжди вважала найкраще Різдво те, яке провела колись у Казінс з Конрадом. Ми обидва втекли до океану в будиночок на пляжі. Але цьогоріч Різдво обіцяло бути ще кращим. Цього року ми з Конрадом їхали до моєї мами з Вільямом. Вони запросили нас святкувати з ними. Мав також приїхати Метью зі своєю дівчиною та Стівен з Люсі. Велика компанія, тому ми відразу забронювали номер в готелі поблизу, бо я розуміла, що ми всі разом в будинку мого дитинства просто не помістимось.

Ми з Конрадом під’їжджали до будинку, в якому я провела багато років мріючи про те, що зараз вже мала і я думала над тим, як все змінилось. Мама вийшла заміж, в мене з’явився зведений брат, я разом з Конрадом. Неймовірно, правда?

– Ти готова? – Конрад поцілував мою руку, що тримав у своїй. Мені найбільше подобалось те, що він завжди потребував контакту зі мною, завжди хотів бути поруч.

– Так, а ти? Я ж знаю, що ти не любиш великі компанії.

– Не любив, до тебе. З тобою я готовий до всього.

– Я кохаю тебе. – Я поклала голову йому на плече.

– Ти мій всесвіт. – Я обожнювала, коли він говорив це мені, бо я справді відчувала, що я для нього особлива.

Мама з Вільямом нас зустріли у дурнуватих святкових светрах, які зазвичай одягають герої комедійних різдвяних фільмів. Ми з Конрадом покотились зі сміху, поки мама відчитувала Вільяма, за таку дурну затію. Пізніше прибули Стівен з Люсі. А останніми приїхали Метью, з його дівчиною, Сарою. Вона була шатенкою, середнього зросту та очима кольору гарячого шоколаду, з дуже блідою шкірою. Якщо Люсі вже була знайома з більшістю людей, то Сара ще нікого не знала і була сором’язливою.

Вечеря пройшла за гулкими розмовами, жартами та смачною їжею. Стівен все не міг зупинитись від жартів про мене та Конрада, ми звісно, не реагували на нього, бо нам було все одно, ми кохали одне одного.

Після вечері ми поїхали до готелю, хоч мама була готова ночувати біля ялинки в вітальні, поступившись нам своєю з Вільямом спальнею. Ми звісно не дозволили їй такого і запевнили, що повернемось зранку. Стівен з Люсі розмістились в його старій кімнаті, а Метью і Сарі дісталась моя стара кімната, я не була проти.

– Боже, Стівен ще та заноза в сідницях. – Я жалілась на свого брата, знімаючи пальто, як тільки ми зайшли у свій номер в готелі.

– Згоден. Я промовчав, бо мені шкода Люсі. Терпіти їй цього придурка ж. – Конрад пожартував та підійшов до мене.

– Мені також тебе терпіти ще довго. – Задихнувшись констатувала я.

– Дуже довго. – Конрад погодився зі мною і поцілував.

Його поцілунок поглибився, руками він розстібував мою кофту.

– Весь день про це мріяв.

Він зняв з мене кофту, розстібнув ліфчик і вже знайомими руками стиснув соски. З мене вирвалось задовільне хмикання. Він схилився і пестив мої груди, смакуючи соски, тягнучи їх, кусаючи їх. Мої руки були в його волоссі.

– Ти така м’яка, піддатлива в моїх руках. – Він відірвався від моїх грудей, які так солодко мучив та підняв на руки і поніс на ліжко.

– Хочу доторкнутись до тебе. – Він стягував з мене джинси з трусиками.

Я також стягувала з нього одежу, поки ми обидва не опинились голими. Він поклав мене на ліжко, розвів мої ноги в сторони та вп’явся губами в моє палаюче лоно.

– Конрад…Боже… – Кожен раз був як перший, і зараз, я знала, що він робитиме, проте я обожнювала, коли він доводив мене до екстазу лише своїм ротом.

– Чому ти така смачна? Я би лизав тебе цілими днями. – Його губи показались поверх мого живота, з язика скапувала прозора рідина.

– Боже, Конрад, це так…непристойно… – Прохрипіла я.

– Беллі, це еротично, а не непристойно. – Він нахилився і я відчула його язик на моєму кліторі.

Я хмикала від задоволення, звивалась під ним, а він лише продовжував мене солодко катувати.

– Ти така мокра, готова для мене. – Він говорив ці непристойності, а я все більше розпалялась.

– Беллі, я хочу, щоб ти попросила. Що ти хочеш, щоб я зробив? – Це було щось новеньке, він ніколи не питав, бо все що він зі мною робив дарувало мені насолоду.

– Я не можу… – Я ніколи не говорила таких речей, – я хочу тебе! Боже, ось так, Конрад, ось так!

Він почав швидше проникати в мене пальцями.

– Ні, Беллі, скажи конкретно, чого ти хочеш. Скажи, кохана або ти не отримаєш те, чого бажаєш. – Він раптово зупинився і всередині все занило бажаючи розрядки. Потім він знову почав мене пестити і зупинятись, пестити і зупинятись.

– Я хочу тебе, Конрад! Тебе, всередині мене! Я хочу твій член в мені! – Я кричала бажаючи фінішувати, знову відчувши, що я на грані.

– Блядь, Беллі, це так сексуально! – Він трахав мене пальцями і я вибухнула.

Блаженство розливалось хвилями в мені, легені знову наповнювались киснем, а між ногами пульсувало.

– Беллі, ти така красива…- Він дивився на те, як я намагаюсь прийти до тями після оргазму і рукою пестив свій член.

Потім він підтягнувся до мене і нахилився наді мною, легенько цілуючи в губи. Його твердий, як камінь член терся об мене.

– Ти все ще хочеш мій член всередині?

– Хочу, – прохрипіла я, все ще збуджена, – хочу, щоб ти трахав мене, поки ми не побачимо феєрверки перед очима від оргазму.

– Блядь, я зараз кінчу тільки від твоїх слів.

– Трахни мене, Конрад!

– Блядь, Беллі…. – Він з розмаху вставив член на всю довжину і я скрикнула.

– Ти все одно така туга, – він почав рухатись всередині.

– Я хочу глибше, – хрипіла я, – ще, ще, ще!

– Глибше, то глибше. – Він розвернув мене на живіт, а потім підтягнув сідницями до себе поставивши мене раком.

Він ввігнав в мене член і я завила від захвату. Конрад стиснув мої стегна намагаючись якомога глибше всадити в мене член, буквально насаджуючи мене на себе.

– Ось так, Беллі, – він хрипів, – достатньо глибоко?

– Амг….так…ох…так…- Відчуття заполонили мій мозок, я не могла сформулювати речення. Його член упирався прямо в мою матку, так глибоко він заходив. Я могла лише стогнати від кайфу і концентруватись на темпі.

– Блядь, так добре, я скоро кінчу.

– Конрад….Боже….не зупиняйся!

– Я не можу, Беллі. Ти така туга, блядь! – Він відпустив мої стегна і стиснув обома руками мої груди тим самим притискаючи мене ближче до себе.

Йому не треба було нічого питати чи казати, я почала сама насаджуватись на нього назустріч його рухам. Руками я трималась за коване узголів’я ліжка.

Він потягував мої соски, член вбивався до самої матки. Ми обидва стогнали і вже були на грані.

– Конрад, я заказ кінчу!

– Блядь, я теж, я теж. Так!!!

Я кінчала, стискаючи його всередині. Він вибухнув в мені спермою. Після випускного я сходила до лікаря по таблетки і тепер він завжди кінчав в мене. Це було в сто разів приємніше ніж з презервативом. Шкіра до шкіри.

Він цілував мою спину, поки сперма заливала мене всередині, а я намагалась втриматись за узголів’я.

– Ти така ненаситна, Беллі. – Ми обидва впали на ліжко і вдихали кисень.

– А ти розпусник! – Звинуватила його я.

– Я й не знав, що ти так хочеш оргазму. – Засміявся він.

Я хотіла його штовхнути, але він зловив мою руку в повітрі і поцілував, сміючись.

– Ти прекрасна, чуттєва, і зовсім немає чого соромитись переді мною. Я хочу, щоб ти говорила мені чого ти хочеш. Я хочу, щоб ти по максимуму отримувала задоволення.

– Я й так отримую, – мої щоки порожевіли, – але це було сексуально, – я зізналась, – це ще більше мене розпалило.

– Ось бачиш. Я також збуджуюсь, коли твій гарний ротик говорить такі еротичні речі.

Він повернувся на бік і поцілував мене.

– А тепер нам потрібно прийняти душ. – Промовив Конрад і потягнув мене до ванної. Це автоматично означало другий раунд, оскільки ми не могли знаходитись поруч голими більше п’яти хвилин.

Через годину ми таки вийшли з ванної кімнати, чистими і в халатах. Я задовільнила його член своїм ротом, а він трахнув мене язиком під струменями гарячої води.

– Гарна ванна, – промовив Конрад лягаючи в ліжко, – мені сподобались твої груди на холодному прозорому склі.

– Боже, ти думаєш тільки про секс! – Дорікнула йому я.

– А як можна про це не думати, коли я бачу твоє божественне тіло? – Заворкотав він в мою шию, коли я також лягла в ліжко.

– Конрад, в мене вже там все болить.

– Я знаю, але ж цілувати тебе можна? – Питав він.

– Не можна, а треба. Я кохаю тебе. – Проворкотіла я.

– Ти мій всесвіт, кохана.

Ми ще довго цілувались, поки не заснули в обіймах одне одного. Це офіційно було найкраще Різдво в моєму житті.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь