Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Глава 1

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Був пізній вечір. Але місто навіть не думало засинати. Туди-сюди ходили люди, їздили машини. Яскраві вивіски прикрашали магазини, а світло безлічі ліхтарів відбивалося від скляних поверхонь стін висотних будівель. В одній із таких будівель жив Чхве Сан. Хлопець стояв перед дзеркалом у своїй спальні, з напругою, що відчувалась, репетируючи промову.

– Всім доброго ранку!

Сан привітно посміхнувся до свого відображення.

– Ласкаво прошу до аудиторії. Мене звати…

Його промову перервав телефонний дзвінок. З легким роздратуванням хлопець взяв в руки мобільник, але, помітивши ім’я близької подруги, що висвітилось на екрані, розплився в посмішці.

– Привіт, Еліс. Як справи?

Еліс була найкращою подругою Сана протягом кількох років. Вона була дуже енергійною, відкритою та легкою на підйом дівчиною. Також Еліс любила експериментувати зі своїм волоссям, зараз вони у неї були темно-синього кольору. Її натуральний колір – каштановий, але Еліс вважала, що він дуже нудний.

– Привіт, Справи чудово, Все-таки фільм «Перелом» вартий уваги. Але зараз не про це. Я запрошую тебе до нічного клубу, називається «Madholic». Відкрився нещодавно, а бармени там ух які!

Сан засміявся.

– О, не сумніваюся. Що ти вже пробила інформацію по найсимпатичнішому з них.

– Справедливе зауваження, але це не так. Планую зайнятись цим сьогодні.

Обидва одночасно засміялись. Жарти такого роду ніколи їм не набридали.

– Цікаво буде подивитись на те, як и наводиш свої чари. Вмовила, зустрінемось там за годину.

– Чудово! Потрібно відірватись, поки ти ще не зовсім професор.

Сон закотив очі і сказав, що Еліс абсолютно права. Після того, як розмова була закінчена, Сан одразу попрямував до своєї шафи. У цю квартиру він переїхав нещодавно, тому вибір одягу був невеликим. Основна маса речей була ще у валізі. Обравши одяг, Сан подивився на себе в дзеркало і вирішив, що буде краще нанести легкий макіяж, щоб хоч трохи приховати сліди своїх безсонних ночей. Залишившись задоволеним своїм виглядом, Сан викликав таксі і, дочекавшись його, поїхав на зустріч з подругою.

∞∞∞

– Виглядаєш просто шикарно! Чорт, я навіть заздрю твоїм майбутнім студентам.

Еліс підморгнула Сану.

– Ой, кинь. Наївно з їхнього боку сподіватись на те, що їм щось дістанеться.

Вони засміялись.

– Звичайно. До того ж, такі стосунки загрожують звільненням. А це такий собі результат.

Сан кивнув, але одразу змінив тему розмови на менш серйозну.

– Ну що ми стоїмо? Ідемо веселитися?

– Ще питаєш!

В чудовому настрої вони разом рушили на танцпол. За годину таких розваг Сан помітно втомився. Йому хотілось чимось освіжитись.

– Еліс, я відійду!? Хочу пити!

Гучна музика ніби вібрувала в організмі, і чути хоч щось було важко.

– Що!?

– Якщо що, я біля бару!!!

Еліс, не припиняючи танцювати, кивнула другу. Сан замовив віскі з льодом. За кілька хвилин він вже насолоджувався напоєм. Але це тривало недовго. Він скривився і різко обернувся, коли відчув чиїсь руки на своїй попі.

– Якого чорта!?

– Та не кип’ятись, зайчик.

Перед ним стояв блондин з нахабною усмішкою на обличчі, а його темні очі, які не вселяли особливої довіри, хижо виблискували.

– Мене звати Чон Уйон. Тобі сьогодні пощастило – я хочу запропонувати тобі поїхати до мене і розважитись там.

Сан мало не задихнувся від обурення. Що цей нахаба собі дозволяє!?

– Пішов ти! Тримай свої фантазії при собі, не псуй мені вечір!

Уйон помінявся в обличчі. Тепер воно ясно виражало зневагу та злість.

– Ти або новий тут, або жахливо дурний. Я – найгарячіший із усіх хлопців, що сюди коли-небудь заходили.

Сан посміхнувся.

– Та що ти кажеш? Я б не був таким впевненим.

Хлопець не на жарт розлютився. Він уже був замахнувся, щоб ударити Сана, але він схопив його руку і люто прошипів:

– Не смій чіпати мене, псих!

– А то що?

Уйон подивився на нього з глузуванням. Хлопець премило посміхнувся, а потім ударив Уйона коліном між ніг. Блондин одразу ж зігнувся навпіл, скиглив від болю.

– Невдячна тварюка!

Він, як зміг, випростався, ще раз обдарував Сана лютим поглядом і пішов.

– Бо нема чого домагатись до хлопців, які спокійно п’ють віскі біля бару.

Він зробив останній ковток напою і вирішив знову приєднатися до Еліс.

∞∞∞

Повернувся додому хлопець лише після першої години ночі. Насамперед він одразу пішов в душ. Перед сном Сан, дивлячись у дзеркало, сказав собі:

– Завтра перший день на роботі. Головна ціль – не налажати. Ти впораєшся, Чхве Сан.

І, підморгнувши самому собі, він попрямував до спальні – спати хотілось найбільше у світі.

∞∞∞

Зранку Сана розбудив дзвін будильника – різкий і наполегливий, саме для пробудження. Він одразу ж його вимкнув і пішов до ванної. Прийнявши швидкий прохолодний душ і почистивши зуби, хлопець на швидку руку приготував собі тост і випив чашку кави. Кава була для нього щоранковим, якщо можна так назвати, ритуалом, інакше він проходить у напівсні весь день. І зараз, коли Сан відчував легке запаморочення після вчорашнього вечора, підбадьорливий напій був як раз доречний.

– Тааа, так гуляти перед першим робочим днем – не найкраща ідея.

Пробурчав він, одягаючись у типовий офісний одяг.

– Чесне слово, наступного разу я просто візьму воду з льодом і лимоном і піду раніше.

Сан уклав волосся, наніс легкий макіяж і розстібнув два верхніх ґудзика на сорочці.

– Ну, я готовий. Пора виходити.

Взявши все необхідне, сповнений рішучості, хлопець вирушив на роботу. Його шлях зайняв близько сорока хвилин, і о пів на дев’яту Сан був на місці. Глянувши на велику споруду перед собою Сан глибоко вдихнув і видихнув.

– Я з усім обов’язково впораюсь.

З якимось хвилюванням хлопець дій шов до кабінету, в якому він викладатиме. До початку лекції залишалося кілька хвилин, але жодного студента не було на місці. Сан окинув поглядом кабінет.

Світло та досить просторо.

За його спиною висіла велика дошка, на учительському столі стояв ноутбук, поряд зі столом – шафа з різними документами та паперами. Основну площу займали, звичайно, парти. Коли на годиннику було вже рівно дев’ять годин, студенти почали заходити. Коли всі сіли на місця, Сан з привітною посмішкою почав:

– Доброго ранку, Мене звати Чхве Сан. У цьому семестрі я буду вашим викладачем.

Обернувшись до дошки, він написав: Чхве Сан. Коли його погляд був знову звернений до студентів, він сказав:

– Не зважаючи на те, що я сам нещодавно випустився з університету, халтури не буде.

Він окинув студентів досить серйозним поглядом.

– Я чекаю від вас працьовитості, бажання вчитися та….

– Перепрошую, професоре, я запізнився.

Сан обернувся на голос, що перервав його і завмер.

– Ти?

Блондин, який буквально вчора намагався затягнути Сана в ліжко, був шокований, як і він сам.

– Уйон? Якого чорта!?

 

 

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь