Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Глава 0: Вступ

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

   Що якби всі монстри, з якими ми знайомі, провели своє дитинство зовні, перш ніж почалася війна? Що якби Санс був дуже проблемним і безглуздим 15-річним підлітком? Що якби він примудрився потрапити до компанії поганих хлопців, які впливають на нього не найкращим способом? Що якби я справді вміла добре підсумовувати опис?

 

 

всім привіт це перекладач і це просто НЕЙМОВІРНИЙ фанфік про котрий я думаю КОЖНИЙ ДЕНЬ тому я хочу щоб його прочитали абсолютно всі включаючи тих хто не знає англійську. я знаю що всім більше подобається коли трахаються два санса а не санс та гриллбі але ЧУВАКИ це варте того повірте (якщо ви любите повний пиздець і ангст). удачі мені !

 

Тепер до діла. Хочу прояснити деякі моменти, які не змогла додати до міток через обмеження. Гастер – батько Санса та Папіруса. У цьому фанфіці дуже багато “заборонених” неповнолітніх речей, бо на початку Сансу 15. Сансбі буде у віці 16/17. Кінгдінгс (Гастер / Азгор) у віці 20/40. Шалений манекен – примара. Гастербластер – живі істоти, яких можна вважати вихованцями. Меттатон/Санс односторонній, Маффет/Гріллбі лише як згадка у минулому. Кількість глав з сексом – 9. І Грілбі трохи яндер? зовсім небагато 🙂 Слова автора я буду додавати у кінці/початку глави, та  писатиму в дужках, може іноді дописувати своє. Легко розрізнити – пишу з маленької літери (і для мене не існує ком це що????). Загалом по дорозі подивимося! давайте відроджувати український фандом цим  фанфіком!

 

 

 

ОРИГІНАЛ: https://archiveofourown.org/works/5650603/chapters/13014091

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь