Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

В формі людей

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Глава 2

Обидва прокинулися від будильника, на диво, тіло Миколи було в звичному стані. Тарас цьому зрадів. 

— Твоє тіло повернулося. 

— Так, тоді я піду на пари?

— Хм, краще полежи. 

— А модульна контрольна? Він же потім не дасть нормально переписати, ти ж знаєш. 

— Правий. 

— Тоді ми разом підемо? 

— Так, але якщо погано кажи. 

Вони зібралися і пішли на пари. Хлопці сиділи разом і на деяких парах сплітали ноги під партою. Так, Тарасу прийшла в голову ідея, запросити Миколу на побачення, в його улюблену кав’ярню. І він написав йому про це записку, поклавши йому прямо в зошит, посеред пари. Той прочитав і здивовано, почервонівши, глянув на Тараса, кивнув. Після пар вони пішли в кав’ярню, замовивши дві кави, Тарас оплатив, і вони говорили про все на світі, від вчорашньої вечірки, до того, що колись Миколі подобався його однокласнник, але то було невзаємно. 

— А ти колись закохувався до мене? 

— Чеснокажучи, я мав двоє стосунків. Я зустрічався два місяці з дівчиною, до ліжка у нас не дійшло, і я радий. І ще з хлопцем, з тим більше року, але він був абюзером, і декілька разів жорстоко побив мене. Так, що батьки помітили, я все пояснив і вони не дозволяли нам зустрічатися, і це було на краще, бо сам розумієш. Він мене декілька разів насильно виєбав, якщо можна так сказати, бо то було проти моєї волі, фактично зґвалтував. 

Микола обійняв Тараса і прижав до себе. 

— Моє ж ти сонечко, не хвилюйся, я не буду так робити, я тебе кохаю. 

Тарас прижався і потрохи заспокоївся. Микола гладив його по голові. І помітив парочку хлопця і дівчину, які на них дивилися і перешіптуючись сміялися. Потім підійшли до них. 

— Ви такі милі. 

Промовила з насмішкою дівчина. 

— І як вам не противно, аж нудить, як все мило. Подумали перш ніж таке робити в людному місці. 

Промовив хлопець з докором і теж насмішкою. Офіціант, який протирав сусідній столик це помітив і підійшов до них. 

— Що ви робите? Сидять люди спокійно. А ви на них накинулися. 

— Вони два геї!

Промовив хлопець, тикаючи в них пальцем. Офіціант глянув на хлопця роздратовано. 

— І, що тут такого, вам це не подобається, ідіть з кафе. 

Хлопець фиркнув. 

— Все ясно з вами, пішли звітси, люба. 

Він взяв дівчину за руку і вони пішли з кафе, так нічого і не замовивши. 

Микола посміхнувся. 

— Дякую, вам.

Тарас підняв обличчя. 

— Дякую, я боявся, щоб той хлопець не вдарив мене. 

Микола взяв його за руку. 

— Я б йому не дав, але бійка, тут дійсно не потрібна. 

Офіціант кивнув. 

— Ви ж наші постійні клієнти, не хочу вас загубити. 

Микола всміхнувся. 

— Так, улюблена кав’ярня. 

— Ви дійсно красиво разом виглядаєте. 

Микола всміхнувся. Офіціант пішов і через п’ять хвилин повернувся, з тістечком у формі сердечка. 

— Будь ласка, це вам тістечко, як вибачення за незручності. 

— Ой, дякуюємо, це було необов’язково. 

Микола був дуже радий, бо це було одне з його улюблених. Офіціант всміхнувся. 

— Мені було не тяжко, ви цінні клієнти для нас.

Офіціант пішов. Тарас прижався до Миколи, який поїдав тістечко з насолодою, підгодовуючи хлопця. Микола доїв. 

— Підемо додому? 

Тарас кивнув і єхидно всміхнувся. 

— Тільки в магазин зайду.

Тарас направився до секс-шопу. 

Микола всміхнувся і стояв біля магазину. Тарас купив все, що треба і невдовзі вони прийшли в гуртожиток. Він пішов в душ, а Микола сидів робив домашнє завдання. Тарас вийшов з душу голий і обійняв його сзаду. 

— Ну, що? 

Микола посміхнувся. 

— Я в душ, а потім твій. 

Тарас кивнув і вдягнув труси. Сів за стіл і почав писати домашнє. Невдовзі Микола вийшов лише в трусах, і тут йому одразу подзвонила мама, і почала лаятися, що він їм не дзвонить,  щодо його інтересів, почала розпитувати чи знайшов дівчину. Микола відповів, що ні, але сусід в нього крутий. На, що мама відповіда, а дівчина, коли буде? Микола відповів, що не скоро. Він починав нервувати від розмови. Тарас обережно обійняв і почав гладити по спині. Микола трохи заспокоївся, невдовзі мати все висказала і поклала трубку. Микола зітхнув поклав трубку і обійняв Тараса. Він прижався і заплакав. 

— Я правда такий жахливий? 

— Нііі, ти що, ти найкращий хлопець в моєму житті.

Тарас його гладив по спині. Микола заспокоївся і прижався до грудей. Почав ніжно їх цілувати, а потім смоктати і кусати. Тарас ахнув. 

— Миколо… 

Микола підняв очі і глянув Тарасу у вічі. Тарас погладив по голові. 

— Мхамх, збуджує. 

Микола повалив його на спину і став над ним. 

— Хочеш?

— Мммм, таааак. 

Тарас розсунув ноги, а Микола з нього зняв труси і проходився поцілунками зверху до низу. І накінець лизьнув прутень, але потім взяв зад Тараса підняв і почав там працювати язиком. Тарас стогнав від насолоди. Потім Микола його поклав, взяв на пальці капнув смазки, яку перед цим купив Тарас і почав обережно ними розтягувати хлопця. 

— МХАМХ, Микола, це гаряче. 

Микола зосереджено продовжував. Достатньо розтягнувши його, уважно глянув. 

— Думаю увійду. 

Микола почав обережно вводити свій піструн. Тарас вигинувся і застогнав від задоволення. Микола далі обережно входив все глибше, Тарас насолоджувався. Все голосніше стогнав від задоволення, Микола повільно входив. Тарас раптом дуже голосно простогнав. 

— Боляче? 

— Ппочекай. 

Микола кивнув і цілував свого принца. Тарас повільно видихав і вдихав. Микола нахилився і почав входити глибше, Тарас обійняв його за шию і ніжно водив по ній. Микола розслабився і увійшов повністю, Тарас від такого голосно простогнав. І Микола  закрив йому рота рукою. 

— Ми в гуртожитку, це не дуже хороша ідея, щоб нас почули. 

І почав повільно рухатися всередині. Тарас мило стогнав. І вкінці кінців Тарас вимотався і кінчив. А Микола вийшов з нього і теж кінчив. 

На вулиці вже стемніло, а хлопці стомлено лежали разом на ліжку. Микола поцілував ніжно вуста, що так любив. Тарас майже одразу заснув, а Микола встав і ще дописував курсову, десь до третьої ночі він над нею сидів. А потім ліг до коханого і заснув. Так закінчився гарячий весняний вечір.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь