Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Вогонь посеред льоду

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Теплий морський бриз навіював Санні спогади з минулого. Батько-алкоголік, який покинув сім’ю, коли вона сама ще була малою та вразливою. Незвичне дитинство поряд із мамою та її партнеркою, милування їхнім щирим коханням та перші колізії її світосприйняття. Вона багато думала про це, але спершу вибрала шлях реалізації глобальних задач, ніж покликів тіла. Іноді вона могла мріяти про різне, перекручуючи традиційні та не дуже варіанти у своїй голові. Але ніколи не намагалася, ладна тільки шукати натхнення в інших.

Сьогодні був важливий день: саміт лідерів вільної Європи. Делегати країн-членів, гості-партнери, журналісти тощо. Одним словом тиск та пресинг, які її тендітний характер мусив витримати. Все починалося о 10 ранку, коли учасники поспіхом акумулювалися у приміщеннях фінського парламенту. Вона була модераторкою – ініціаторкою усіх дебатів, фільтром конструктивних думок кожного з членів зустрічі. Її відповідальність не мала меж, то ж вона не знала, чи протримається до вечора.

Кая Каллас була біля секції Естонії вчасно, майже зарано. Вона ознайомилась з регламентом, дала декілька порад колегам. Очікуючи на Марін, вона поглядом блукала по залу, шукаючи знайомі обличчя. Через деякий час на трибуну парламенту зійшла фінка та почала вступну промову. Звуки схвалення, слова підтримки та наснаги лунали з кожного куточку зали. Кая була гордою за колегу, бо прекрасно розуміла, що таке виступати перед половиною світу.

Саміт мав довгострокові задачі: подолання коронавірусної кризи, боротьба з тіньовими схемами, парирування шпіонажу російських спецслужб у владних колах ЄС. Бачте, кожна літера, кожна стаття тхнула важливим бюрократизмом, від якого сипалися навіть завзяті політикани Союзу, не кажучи вже про наших героїнь. Але сонячний день швидко добіг свого кінця, то ж під вечір делегати почали мимоволі закінчувати свої справи.

Марін, звільнившись від прямих обов’язків делегування, бажала поговорити з Каллас щодо протидії впливу російської агентури в їхніх країнах. Вона знайшла естонку біля голови Єврокомісії, поглядом натякнувши Каї, що жадає розмови. Прем’єрки палко обговорили наявну проблему, яка тягнулася ще з часів розпаду совку, завдячуючи відносно великій російській меншості в Естонії та Фінляндії. Дійшовши згоди, вони перейшли на тривіальні теми:

-Я не знаю, чи витримала б, якщо саміт тривав би декілька днів, а то і тиждень, – сказала Марін.

– Погоджуюсь, бо іноді градус напруги доходить до максимуму, і ледь-ледь тримаєш контроль над ситуацією у своїх руках. Я б не відмовилась від нагального відпочинку після такого дня.

– Думаю, що це можна організувати – я саме хотіла запросити Вас до себе у приміський будинок, аби познайомити ближче з побутом і країною. І мною також, – Каллас розсміялася, почувши жарт, і схвально кивнула.

-Бездоганна ідея, я залюбки побуваю у Вас!

Дім Марін був просторим та світлим заміським будинком біля гельсінського лісу. Двоповерховий, з класичною фінською сауною та невеличким спортивним майданчиком, він справляв враження типового будиночка середнього класу у Фінляндії. Водій привіз подруг десь о восьмій. Ліс, синій від темряви, стояв стіною позаду будинку. Погода стояла спокійною, врівноваженою після денного дощу. Марін запросила естонку до себе, запропонувавши напої. Вони не переставали обговорювати робочі моменти, іноді перемикаючись на щось більш життєве та особисте. Санна зробила екскурсію будинком, запропонувавши скористатися сауною як відпочинком. Кая, подумавши, погодилася, попри помітну втому.

Через деякий час вони вже готувалися до температурних процедур. Обидві прийняли душ для скорішого ефекту: Санна була першою, якийсь час очікувала на Каю та була приголомшена, побачивши колегу в одному банному рушнику. Попри вік, її тонке почервоніле від гарячої води тіло підтверджувала звичку Каллас постійно дбати про себе. Довге біляве волосся естонки було зібрано у хвіст для надійності, на обличчі грала весела усмішка.

Температура всередині була невисокою, але леді відчули це одразу, сівши на середній ряд полиць. І хвилини не промайнуло, як тіла почали пашіти, і піт важкими краплями лився гармонійними ніжками прем’єрок. Вони говорили спочатку про щось, але жар ставав дедалі помітнішим, тому жінки тихо лежали, час від часу поправляючи рушники та кидаючи дотепні фрази. Але в голові Марін вже назрів план, виконання якого не забарилося.

-Я бачила, як Ви невпинно щось пояснювали своїм колегам, постійно мігруючи між рядами. Ви, певно, втомилися, – сказала Санна, – тому я б хотіла запропонувати легкий масаж.

Естонка не очікувала такого, але втома далася взнаки, та й руки Санни здавалися їй м’якими до нестями, тому вона погодилася. Вони змістилися на нижній ярус, і Санна, поклавши колегу на живіт, почала повільно розтирати їй спину. Кая відразу зауважила, що руки фінки мають якусь магічну здатність до розслаблення та, що дивно та недоречно, збудження. Марін наполегливо рухалась в сторону сідниць жінки, але обійшла цю частину, переключившись на довгі м’язисті ноги розгарячілої естонки. Вона не була гуру з масажу, але розуміла про можливі ерогенні зони, які могла поволі зачепити та розбурхати нові емоції в Каллас. Стегна, гомілки, стопи – ретельно та захоплено Санна масажувала її, увійшовши в кураж та майже втративши раціональне мислення під впливом температури та пристрасті. Тепер в її думках був лише вогонь, такий незвичний для півночі, але такий жаданий для тих, хто хоче відчути когось вперше.

Раптово Марін скомандувала подрузі перевернутися на спину. Кая не дуже очікувала такого, але схожі чинники затьмарили і її розум, хоч вона і лежала нижче за неї відносно тепла. Вона вагалася, бо не могла закрити рушником усі свої принади. Але Санна запевнила її, що масаж шиї, ключиць, рук та живота піде тільки на користь. Врешті решт, подумала Кая, вона теж жінка, тому я можу дозволити собі оголити груди. Фінка швидко почала маневрувати між шиєю та вухами: кожний її дотик викликав в естонки запаморочення та радісне зітхання. Це зітхання і стало сигналом для Марін, яка вирішила довести план до кульмінації. Змістившись на руки, вона, спочатку повільно, а потім вже скоріше, почала рухатись навколо грудей естонки, не спантеличуючи їх. Живіт, стрункий та сильний, також реагував на кожну рухову увертюру Санни – для неї вже не було вороття. У якийсь момент вона почала проводити долонями ближче до сосків естонки, стимулюючи все сильніші зітхання. Марін наважилась на кульмінацію гри: побачивши, що Кая прикрила очі, намагаючись стримати перший пристрасний стогін, вона повільно наблизила себе до її губ, затамувавши подих. З млосним виразом очей, вона крадькома поцілувала жінку, очікуючи будь-якої реакції. Естонка швидко розплющила очі, ніяково зауваживши, що сама Марін нависає над нею оголена, повністю. В голові у Каллас роїлися думки, яким вона не могла дати раду. Одна з них мов голкою вколола її розум: “Я хочу, аби ця спокусниця заволоділа мною!”

Зворотний поцілунок не забарився, і вони вперше щиро з’єдналися у мріях, думках, фізичних оболонках. Без практичного досвіду, але рухаючись за полум’яним бажанням, Кая жадібно смоктала нижню губу Марін, не розуміючи як діяти далі. Санна грала першу скрипку, тому моментально оповила своїми долонями груди естонки, легенько стиснувши її соски пальцями. Перший стогін вирвався з груди Каї, і вона спромоглася направити вже свої руки на зустріч коханці. Фінка не полишала ініціативи, збуджено цілуючи шию, мочки вух та граючись з волоссям жінки. Вона вже потонула в ній, не розчарувавшись у власних сексуальних мріях та бажаннях.

Сівши один біля одної, Марін, зрозумівши необізнаність Каї в тому, що має відбутися, взяла її долоні та лагідно поклала собі на груди. Емоції на обличчі естонки було важко описати словами: спочатку сором, потім зацікавленість і фінальне розуміння того, що віднайшла скарб в особі подруги. Пестливо та дбайливо мнучи її груди, жінка цілувала Санну ще і ще, забуваючи про свої робочі обов’язки та віддаючись такій непередбачуваній долі. Їхні руки спускалися ще нижче, і з наполегливості Марін можна було зробити висновок, що вона хоче подарувати жінці незабутнє відчуття насолоди. Знову поклавши Каю на сидіння, вона розтягнулася разом з нею, поєднуючи кожний клаптик свого тіла з пекучим тілом подруги. Поцілунок за поцілунком, вона наближалася до розкішниці жінки, пальцями збуджуючи клітор для ще яскравіших емоційних сплесків. Кая, на межі власних тілесних сил, повністю віддалася Санні, розтанувши в її звабливих діях. Вона готувалася отримати те, чого ніколи не мала. Відчути незбагненну насолоду, дізнатись про межі власної фізичної оболонки. Вона пливла рікою барвистих спалахів, мов ще дитиною бачила перший у житті феєрверк, першу ілюмінацію світла. Руки та язик Марін не відпускали її – фінка мала повну владу над нею, граючи на струнах її ерогенних зон. Ще крок, і Кая буде на межі, на вершині сподівань…

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь