Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Випадковий поцілунок

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Україна був звичайним хлопцем. Тихий, відмінник. Але чомусь так манив до себе. Він завжди помічав на собі ці погляди.І знав чиї вони, але не розумів, чому він на нього так дивиться? Може хоче скривдити?Хоч якби хотів то зробив зробив би це давно. А може він шукає підходящого моменту? Його роздуми перервав Польща, Це найкращий і єдиний друг України
🇵🇱: Про що задумався?
🇺🇦: Та так нічого особливого.
🇵🇱: Слухай, сьогодні США влаштовує паті. Може підемо?
🇺🇦: Ну добре.

У 18:00всі зібрались на вечірці у США. Україна прийшов 1 з перших. Він вирішив написати Польщі, але раптом відчув чиюсь руку на плечі. Це був США.
🇺🇦: Налякав.
🇺🇸:Який ти лякливий sun.
🇺🇦: Навіщо ти мене так називаєш?
🇺🇸:Мені подобається коли ти злишся.
🇺🇦:Тупі в тебе жарти.
🇺🇸: Я не жартую sun.
🇺🇦:Припини!
🇺🇸:А як краще тебе називати? Можливо princess?
🇺🇦:Краще залиш як було.
Україна помітив що підходить Польща.
🇺🇦: Мені час іти.
Обійнявшись з Польщі,вони почали говорити про вечірку. Людей на вечірці стало значно більше. І всі прийняли рішення пограти в бутилочку. 1-м крутив Канада і йому
попало на Францію, тому вони поцілувались. Польща крутонув бутилку і йому випав Україна.Це не був їх 1-м поцілунком,так як раніше вони зустрічались. Їм вдвох він сподобався. Настала черга США, і бутилочка зупинилась на Україні. Взявши ініціативу в свої руки, США підійшов і поцілував Україну. Поцілунок був довгим і гарячим, але вони зупинились, тому що не вистачало повітря в легенях. Вже було пізно і всі залишились на ночівлю. США запропонував Україні заночувати ву себе в кімнаті,він погодився ,тому що вільних місць не було. Всі вже давно лягли в свої ліжка і заснули. Ну тільки на Україна. Він не міг заснути, матрас був таким незручним.
🇺🇸: Може ляжеш до мене, я ж бачу що тобі незручно на матраці? Sun
🇺🇦: Ні дякую.
Все-таки через 30 хвилин перевертання з боку на бік Україна погодився.
🇺🇦: США ей.
🇺🇸: А що тобі потрібно?
🇺🇦: Я згодна на твою пропозицію.
🇺🇸:Залазь.
Через 10 секунд України уже був на ліжку. І раптом на його талію лягла рука.
🇺🇸: Солодких снів sun.
Надворі почалася гроза. Гримів грім. Україна трохи злякався, тому міцніше приїжджався до США. Всі солодко спали але тільки не США. Він думав про Україну,про той поцілунок. Це щось означає чи ні? США був закоханий в нього, але Україна його не помічав.Він зараз спить, і не помічає ,що на нього дивляться.
🇺🇸: Який же він so cute .
🇺🇦: Я не милий.
🇺🇸: Я сказав це вслух?
🇺🇦: Ні,я вмію читати думки.
США протягнув до себе Україну,і їх губи з’єдналися в довгий поцілунок.
🇺🇦: Ти придурок?
Підвівшись з ліжка Україна у прямував до виходу. І не замітив крісло в темноті.І вже був готовий відчути удару об підлогу ,як раптом він відчув чиїсь теплі руки.
🇺🇸: Можна бути обережнішим?Sun
🇺🇦: Дякую,а тепер можеш мене відпустити?
На його щуках почав з’являтися рум’янець.
🇺🇸: Добре,тільки на цей раз будь обережнішим.
Після цих слів , він його відпустив ,і вони пішли спати.Цей день, а точніше ніч стали для них початком нового.
Від тоді вони зустрічаються уже 2 роки. І хто знав як складеться їх життя якби не та ніч. Україна так би і не звертав на нього уваги, США далі дивився на нього тим поглядом, боючись підійти.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “Випадковий поцілунок