Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Вибір фокусів, технологій, рішень і більш детальне пояснення механік (v2.2)

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Щодо дерева фокусів коли я збирався вибрати фокус то побачив порожне полотно ,як виявилося мені пострібно створити власне дерево фокусів смому, після вивчення воно очищюється і знову посинає набирати час від невибраних фокусів й так по кругу(але його і можна залишити якщо ти захочеш). Доречі зараз є лише один слот для фокусі тож деклька фокусів підряд не получиться взяти, принайні покищо,а щоб їх получити потрібно жертвувати прирістом ос який зараз 0 ос/день якщо брати фокус( якщо не брати то 1 ос/день ,але тоді втрачаєш час якщо не маєш відповідної кількості ос а піти в мінус по значенні ос не можна.

З технологіями аналогічна ситуація ,тільки там нема слотів зовсім замість одного і відповідно приріст ОТ дорівнює нулю. Едина приємна річ, що всі технології мого світу вони вивчені автоматично навіть секретна розробки і втрачені технології.  І найголовніше, що я навіть знаю як це все влаштовано і зможу це зробити, якщо буде можливість, мені на те щоб це згадати або дізнатися потрібно просто про це згадати. Ось це так приємний догін.

“Мда потрібно подумати, що виробляти в першу чергу” – через године роздумів ГГ вирішив що потрібно поставити на масове виробництво Харчову продукцію через те, що на аукціоні зарас дифіцит харчової продукції і на цьому можна заробити тож він вирішив вивчити технології повязані з цією сферою.

“Тепер коли курс намічений то потрібно вирішити базові проблеми бо я не можу нічого вивчати з технологій, виробляти тож покищо ця система виходить баластом, хоча на враховуючи її потенціал то це не баласт, а – найліпше що може бути якщо грати в довгу. Єдине що я не можу вирішити то яке дерево фокусів мені зараз зробити. Система можеш зробити мені найпідходяще дерево фокусів для розвиття системи?”

*Добре я зроблю це дерево фокусів, але потім не жалійся на те, що я (Великая) зробила його завеликим повір то буде лише на початку потім воно зменшиться. На це мені знадобиться пару годин лінюх;)* *

“Ей! Я не лінюх. Просто я не знаю, що яке найліпше зробити дерево фокусів”

*Лінюх бо ти на мене переклав роботу ᕙ(^▿^-ᕙ)*

“Добре я пішов то тренеруватися, лисичка. Скажеш коли закінчеш роботу з деревом фокусів”

*(>‿◠)👌*

***через пару годин інтенсивних тренерувань***

ГГ  встомлено впав на землю і почав переглядати характеристики.

Статус

ОЗ:55

Сила: 10+1 (Для дитини свого віку ви довільно сильні)

Виносливість: 8+1 (пробіхти 1 км Легко!)

Спритність: 6+2 (Ви довольно проворні для дитини)

Мудрость: 45 (Ви вмієте думати досить добре)

Интеллект : 45 (Ви можете грати в шахмати проти любителя в бліц, але на перемогу не очікуйте)

Удача: 40 (є шанс, по дорозі додому, найти на землі 2-5 йен)

Контроль: 1000 (наймовірно, вашему контролю завидує сама Патчули Ноуледж)

ГГ вирішив ,що йому ліпше зараз тренерувати витривалість і ловкість бо через особливості Родовіду він має серйозні бафи на силу. А ось і родослівна гг

Кров Родовіду Хакурей (частково заблоковано)《сила атак проти нежиті,йокаїв +50%(заблоковано), швидкість вивчення-створення амулетів-бар’єрів і технік хакурей +25%(частково заблоковано), можливість призивання сфер інь-янь (заблоковано) , енергія Хакурей +50 за рівень (частково розблоковано) , очікувака тривалість життя +5 років (частково розблоковано ) ,??? ( заблоковано )》;
Кров козаків《 неможливість перетворення в раба, трудолюбивість +50%, швидкість акліматизації та акліматизація +50%, очікувака тривалість життя +10 років,+5 ОЗ за рівень ,+5 досили за кожні три рівнів, +2 до виносливості за кожні три рівнів, +3 до Спритністі за кожні три рівнів》;
????( заблоковано )

Також він має ідеї Рід Хакурей і Рід Коваля які не дають ніяких бонусів покищо.

*Сато все готово! Можеш вже дивитися на дерева фокусів*

коли я вдкрив вкладку і поглянув на дерева фокусів то побачив, що дерево фокусів за розмірами десь на рівні нового дерева фокусів Радяньського союзу. Коли я більш детально вивчив то побачив що дерефо фокусів поділено на 6-ть взаємовиключаючих розділів:

  1. Упір на тимчасові дебафи заради бонусів
  2. Упір на ОС(Очки Системи)
  3. Упір на ОТ(Очки Технологій)
  4. Упір на ОБД(Очки Бойового Досвіду)
  5. Упір на ОБ(Очки Будівництва)
  6. Упір на баланс між …

Перший варіант пропонує накидати себе значними дебафами на деякий час чи перманентно, а потім коли вони знімуться получити бонуси або коли ти сам знімеш перманентні дебафи залежностів від часу зняття дебафів получити значні бонуси. Також він пропонує точково накидати себе дебафами. Як і пропонують наступні варіанти.

Другий варіант пропонує збільшити приріст ОС, а потім накидати на себе за допомогою рішень різними бонусами.

Третій варіант пропонує збільшити приріст ОТ, а потім поліпшити все за допомогою технологій.

Четвертий і пятий пропонують теж саме, що й друге тільки в більш вузькому спектрі задач.

Останій варіант пропонує баланс між ними всіма(що не є дуже вигідно) або зробити упір хотяби на двох із них. Є ще варіанти на баланс через дебафи і і таке інше. Найцікавіше те, що потім – на кінці кожного з дерев фокусів надаються значні бонуси на вибрану категорію і є варіант в фокусах, які вивчаються моментально: продовжити вивчати цю катигорію дерева фокусі, змінити вибір дерева фокусів і створити власне дерево фокусів. Нажаль невидно які бафи надасть накінці кожне з дерев фокусів тож це лише теорії ГГ які основані на голій логіці.

“На мою думку тут лише є три найвигідніші варіанти: Упір на ОС, Упір на ОБ і на баланс між ними. Лишилось лише питання обрання дерева фокусів не важливо який вибір я зроблю всеодно я получу більше вигоди ніж шкоди.”

і який видір зробив ГГ вивже дізнаєтися в наступному розділі.


Слова автора

Наступні прозділи я вирішив визнати чернетками тож, якщо ви їх будете читати то знайте, що їх я використовував як перші спроби щоб зробити приблизну часову лінію подій, в залежності від сюжету деякі події будуть перероблені, а інші можуть бути зовсім викрислені тож коли їх будете читати знайте ,що це лише мої перші проби і коли я їх перероблю почнеться справжня жара. Перероблені глави я позначаю як v2.0 або буду писати перероблено.

Розділ все ще може перероблятися

наголошую на те що чекаю ваші відгуки та критику:)

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь