Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Вибір вітки дерева фокусів, розмова з батьками і Ведення від батька(New)

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

“На мою думку тут лише є три найвигідніші варіанти: Упір на ОС, Упір на ОБ і на баланс між ними. Лишилось лише питання обрання дерева фокусів не важливо який вибір я зроблю всеодно я получу більше вигоди ніж шкоди.Але чомусь мені здається що це не всі дерева фокусів ,а лише частина. Сис чи то спавді так є?”-спитався я.

*Нащястя так але тобі всеодно вони ніякої користі не дадуть, там є ще декільна віток дерева фокусів, але вони приховані бо ти маєш виконати певні умови для їх виконання. Я привідкрию тобі завісу таємниць бо всеодно ти здогадаєшся і вони всеодно стануть потім доступні.*- після короткої паузи вона продовжила.-*Так як я і раніше говорила вони є приховані, і для цього щоб їх побачити потрібно виконати певні умови. Наприклад щов збільшевати кількість виробництва чи видубучі ресурсів потрібно хочаби мати це виробництво, тому ця вітка заблокована і прихована.*

“Хмм логічно і з цим не поспориш це навіть в деякій мірі зручно, бо немає зайвого.”-погодився я.-” Добре з цим питання закрито щодо кількості днів на виконання фокуса скільки потрібно?” -спитався я.

*О це вже залежить від тебе. Ти вже сам його настроюй і залежно від кількості днів  буде і такий бонус, але я б тобі рекомендувала робити на 30,45,60,75 і 90 днів ні більше, ні менше, всі або частина фокусів вичалися фокусів. Щоб бонуси були відчутні і вивчане затянулося бо в нас часу мало до дня Z (Початку зомби апокалипсису) 8-м років тож нам прийдеться піднатужитися щоб не було проблем. Доречі я навіть зробила відки фокусів для получення бафів проти зомбі, тож про це тобі не прийдеться турбуватися. А кількість фокусів в кожній із віток 9 ,а фокуси які позначають вибір моментальні, ти справді модеш добавити до них днів, але бонуси дуже малі на мою думку від них і це не варте цього.*

Взявши до уваги все ГГ продовжив тренеруватися і роздумувати щоб йому вибрати. Й не встих ГГ помітити як пройшов час і вже стемніло, як відчув, що він хоче їсти тож він вирішив спуститися повечеряти. Й це не залишилося незамічиним батьками і така різка перемінна пріорітетів заставила їх насторожитися.

Синку все добре, бо ти щость сьгодні сам не свій?– спитався тато.

Ні все добре тат просто за тренуваннями задумався про дивний сон, який приснився і все- відповів я. І після цих слів обоє насторожилися, особливо батько.

Синку, а ти можеш розказати про нього детальніше? Може я зможу допомогти тобі протлумачити його, але мені потрібно щоб ти був розказав все навіть дрібні деталі. – відповів він. Після цього я вирішив розказати йому про початок манги і приховуючи деякі деталі розказав про це йому. Слушаючи це все він спочатку не міг повірити і думав, що я несу всяку маячню, але коли я був покозав листок з намальованим охайно і детально олівцев лицем тата Такаги Саї, то він був здивований коли впізнав постарівше лице знайомого з ким в него були звяски. А оскільки в сім’ї не було таких засобів масової інформації ,крім радіо і газет до яких я не мав доступу, то це його ще більше здивувало. Трохи обдумивши він сказав.

Синку як би мені не хотілся це говорити, скоріше всього це пророчий сон про майбутнє світу. Якже б мені не хотілося б вірити в це, але нам потрібно готуватися до найгіршого сценарію, тож від сьогодні твоя Мама займеться з тобою тренеруванням тіла і навчанням. А потім на канікулах я відвезу тебе до своїх родичів на те ,щоб вони навчили тебе контролювати свій дар. Оскільки я не можу бути з тобою весь час через роботу тобі дар мольфара і магію прийдеться тренерувати самому, після того як я з родичами закладу тобі основу в цьому. А зараз іди й лягай спати завтра буде вашкий день. -відповів і прийняв рішення тато.

Після цього вироку я виріший піти до себе в кімнату і перед тим як лягти спати ,я вирішив що поставлю всі фокуси на 30 днів, крім пред-фінальних які будуть вивчатися 45 днів і фінальний – на 90 днів. Після пдтвердження вибору я поринув в царство снів.


==Тим часом після того, як гг пішов до себе в кімнату==

== Від лиця батька(Василь Коваль)==

Після того коли ми по-снідали і я пішов на роботу мене цілий не покидало відчуття, що щось не так. Після цього коли я повернувся додому. Я був за вечерію вирішив поговорити з сином. Підчас розмови з ним я вирішив, що він зійшов зглузду, але коли він показав лице того з ким він ніколи ще не зустічався і з ким я був добре знайомий, я був дуже здивований. І це мене заставило трохи задуматися після чого, я послав його спати я вирішив поговорити з коханою. Побачивши моє стурбоване лице вона сама почала розмову.

Милий щось таке сталося? Чим ти так сильно стурбований?- спиталась вона.

Так сталося. Скоріше всього в нашого сина вже починає проявлятися сила мого роду і його сила мене вражає й в одночас насторожує, бо сила його дару велика я боюся, що він може не впоратися з контролем цієї сили. Тому мені потрібно щоб ти його почала вже тренерувати поки дар не пробудився повністю.

Після того як це вона почула вона нахмурилася і зрозуміла також, що потрібно з цим щось робити.

І якщо ще проявиться дар родових Жриців хакуреївського то ми не зможемо впоратися тож єдиний вихід то навчити його зараз контролю дару Хакуреївської богині і примусово його повністю пробудити або запечатати його дар ,але на це потрібно допомога і згода від ками. 

Саме тому мені й потрібно, щоб ти навчала і тренерувала його контролю свого дару зараз й привела ками для рішення проблеми. Бо поки його дар мольфара повністю не пробудився він ще може його використовувати.

Після того як вони прийняли рішення почався час пекельних тренерувань.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь