Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Академія №4

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Академія №4

Академія №4- вищий учбовий заклад для супер героїв в Києві. Відомий тим, що вважається кращою геройською академією України, та навіть всієї Європи. Університет має лише 2 факультета:

Факультет героїв

  • Клас А
  • Клас Б
  • Клас В

Факультет підтримки

  • Клас Г
  • Клас Д
  • Клас Є
  • Клас Ф

Звичайно ж, геройські класи найпопулярніші, але місць у кожному всього 15, тому конкуренція серед вступників неймовірна. Для вступу необхідно здати ЗНО, сплатити місце у локальному гуртожитку та пройти спеціальні випробування супер сил майбутнього студента.

Молодь також може їздити за обміном в інші країни, наприклад, Японія або Німеччина. А все завдяки деректрисі, яка перетворила стареньку будівлю школи на успішний університет, звідки випустилися найсильніші герої України.

Сама будівля закладу виконана у стилі ренесансу. Старовинні картини, ботанічний сад, фонтани та дорогі меблі вже котрий рік тішить око учнів. Тренувальні поля під Києвом облаштовані найновішим обладнанням, і відрізняються від інших своєю просторістю, а головне різноманітністю декорацій.

Принаймні, таку інформацію ви знайдете на офіційному сайті академії. Але, що там діється насправді?

Ходять чутки що вчителі – колишні мафіозі та біженці, яких деректриса влаштувала до школи для прикриття. До учнів дуже високі вимоги, хороші оцінки тут отримують за круглу суму, а умови в гуртожитку гірші ніж у притоні. Ніхто ніколи не підтверджував цю інформацію, але якщо це не правда, то звідки беруться плітки?

Т/і (твоє ім’я) пощастило стати частиною академії №4 і дізнатися про все з перших вуст. Як виявилося бали ЗНО це формальність і вони нічого не вирішують під час вступу, по-справжньому важливо тут це гроші та статус. Чим товстіший твій гаманець тим більше шансів отримати пристижне місце тут. На жаль для т/і плітки про оцінки це теж правда. Переважна більшість вчителів спеціально занижують бали, очікуючи що багатенькі дітлахи запропонують пристойну суму в обмін на ідеальний табель та відповіді на тести.

Ось така насправді академія №4. Т/і було все одно адже вона сама давала хабарі не тільки вчителям а й старості, прибиральниці, кухарям і навіть бібліотекарці. Але не можна її звинувачувати в цьому, бо ж вона тут не з власної волі. Дівка мріяла про творчу професію та повну незалежність але сім’ю не хвилювало, що вона там хоче. Завдяки її матері  навіть не довелося платити за навчання, т/і прийняли через статус “Дочка Українського героя №1”. Як би дівчина не протестувала, все одно ніхто не слухав, тому вона змирилася і почала плисти за течією.

Пройшло вже півроку з початку навчання, як з’ясувалося, що іншу половину симестру вони проведуть разом з іноземцями. Це були не звичайні студенти, а учні з кращої геройської академії у світі- Юей. Мало хто зрадів цій новині адже все півріччя студентам доведеться активно взаємодіяти з іноземцями і постійно говорити англійською (мовою яку тут погано знають, адже хабарі справжніх знань не дають😉)

І ось настав день коли т/і та решті одногрупників доведеться зустріти учнів Юей в аеропорту. Кожен зобов’язаний прийняти одного учня, провести екскурсію столицею та університетом, видати підручники, допомогти облаштувати кімнату. На все це дається день і плюс один вихідний, щоб студенти встигли провести час разом і дізнатися один одного краще.

Чим це закінчиться?

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь