Я не кусаюся

П'янкий, шляхетний аромат старих книжок, як заспокійливе, вгамовував пульсуючий біль у скронях. Повільний вдих сухої деревини, ледь відчутної кориці та гвоздики знову приносили полегшення й умиротворення. Ще на першому курсі…

Пролог

Авада Кедавра! – насичений смарагдовий промінь пройшов крізь одного з учнів, чим назавжди забрав з очей світло життя. Його погляд, націлений в сіре від темних чар небо, вже не відображав…

Щур

#Крінжжовтень День 13: Зав’язка для нц де, щось пішло не так Ґойл ніколи не був злопам’ятним, але зараз він усвідомлював, що це не так. Хотілось продовжувати, навіть після того, як…

Те єдине, що в нього виходило по-людьски-

Ця робота написана на челендж #Поттер_Музичний Пісня: “Epolets – залиш мене”     “Там де гори є, де річки беруть початок свій, де сонце сідає” Вогняним почварам знадобилось менше часу…

3

Чо Чанг : 2/10 Мінуси: Гарна, шикарні форми, слабке тіло-важко оборонятися, висока, важко сховатися Плюси: немає Лаванда Браун : 4/10 Мінуси: Гарна, слабка Плюси:Маленька- легко сховатися. Що ж лишилось підбити…

Коли кожен опиниться на своєму місці

Рону тепер тільки й лишалось що сидіти з горнятком чаю та спостерігати за дощем, що б’є в шибки. Сам на самоті зі своїми думками, що душили його стримуваними слізми, які…

3

-Ти блять, придурок ?! Драко почав кричати, щойно за ними закрилися двері кімнати на вимогу. -А що не так? -Куди ти блять, дивився, коли брав волосину? - А що не…

Шкільна екскурсія

- Діти, наступного тижня в нас буде екскурсія! - намагючись перекричати клас, надривалася Макгонагалл. - О, по місту? - вигукнув хтось. Клас трохи принишк. - Ні, не по нашому місту.…