Частина сімнадцята

Частина сімнадцята Коментар автора Останній розділ. Я не знаю, чи зможу догодити всім, і ще я взяла на себе відповідальність описати події до кінця життя Алана. Якщо зачеплю чиїсь почуття,…

Частина п’ятнадцята та шістнадцята

Частина п’ятнадцята Просидівши до глибокої ночі і так і не дочекавшись чоловіка, Хортон вирішила піти спати. Її вміння залишати вирішення проблеми до ранку спрощувало їй життя. Навіть незважаючи на те,…

Частина тринадцята та чотирнадцята

Частина тринадцята Живіт уже помітно виріс і його неможливо було приховати навіть балахоном чи толстовкою. На вулиці на дівчину постійно оглядалися. Що б вона не одягла і як не нафарбувалася,…

Частина одинадцята та дванадцята

Частина одинадцята Коментар автора: Я знаю, що фік з хворобливої уяви, але він писався декілька років тому, тож я вирішила нічого не змінювати. Ще хочу перепросити за рядки з пісні,…

Частина сьома та восьма

Частина сьома Коментар від автора: Трохи затягла і засолодила, але я не можу перейти відразу до справи, тому тут такі прелюдії)) у наступному розділі почнеться спека, обіцяю!)) ———— Алекс сама…

Частина п’ята та шоста

Частина п’ята Як він міг дозволити собі заснути? ••• Алан обережно переніс сплячу дівчину до машини, Маркус йому допоміг. Вона дуже міцно спала, видно, що вимоталася. Він розмістив її ноги…

Частина третя і четверта

Частина третя Святкова програма зупинилася на перерву, офіціанти прибирали тарілки, а в гостей з'явилася можливість розім'ятися. Джулієт відлучилася в жіночу кімнату, Алан сказав, що почекає її на балкончику. Зал ресторану…

Частина перша і друга

Опис: Здавалося, все було вирішено наперед. Акторська діяльність у розпалі, і через багато років, коли він не зможе грати, доживатиме віку з коханою дружиною в кріслі-гойдалці, в оточенні племінників. Але…