Задоволення за задоволенням

Він увійшов до кінця, одразу без заминки. Шень відчував кожну вену, яка виступала. Він міг би по відчуттях описати член Бінхе, який був в середині нього. Якби захотів міг би…

Бажання більшого

-Вчи-теллюю, що тут кої-ться? - він заїкався. Його учень, котрий завжди старався поводитися трохи нахабно коли між нами був секс, був занепокоєний. -Бінхе, — ім’я учня прозвучало так солодко з…

Зустріч

- Дорогий покупцю, вам допомогти? - мило промовив консультант. Я побачив у його очах вогники, вони ні до чого доброго не привели б. - Дякую за допомогу, але я приблизно…

Завдання

"Це було значно легше ніж я думав. Варто було лише побажати вийти". - Що ж я тепер маю робити? Підказка від старого дідугана мені показала напрямок, але застосовувати його я…

Давній знайомий

"Неприємний тип. Аж мурашки по тілу пробігли. Треба швидше свого чоловіка знайти, і забиратися звідсіля". Сон абсолютно не мінявся. Це і далі продовжував бути темний "світ", а інтер'єру я не…

Порада

Розділ 2 "Чесно кажучи літати на мечі так довго, так ще й до того не знати свого кінцевого пункту важко. Треба буде десь переночувати, а то я вже не маю…

Зник

Розділ 1 Мені почало не вистачити фізичного контакту між мною і Бінхе. Цей майстер минулого разу поранився під час сексу, а учень не зміг цього пробачити та втік. Не зразу…

1 частина–Спогади

Повіяв холодний вітер і по спині пробіг табун мурашок. На вулиці вже давно була осінь, погода ставала все холоднішою та холоднішою, хотілося десь сховатися в теплому місці та поспати. На…

1

Кулінарні здібності Ло Бінхе завжди розбурхували уяву, і смак їжі, що була приготована цим незрівнянним головним героєм, був подібний до того, як тисячі феєрверків вибухають найпотаємнішими нотками смакових рецепторів. Здавалося,…

Вибір

Шень Цінцьов ходить колами, і кидає нервові погляди на екран, шукаючи там свого учня. Час від часу хапає віяло (саме хапає), однак коли починає обмахуватись, рухи його переповнюються грації. Однозначно…