Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

1

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Кулінарні здібності Ло Бінхе завжди розбурхували уяву, і смак їжі, що була приготована цим незрівнянним головним героєм, був подібний до того, як тисячі феєрверків вибухають найпотаємнішими нотками смакових рецепторів. Здавалося, немає страви, що не міг повторити Ло Бінхе, і всі продукти ніби танцювали в його чарівних руках — так само ідеальних, як і він сам.

Шень Цинцю давно звик до того, що кожного ранку його будить запах свіжої рисової каші, пробуджуючи ранковий апетит в організмі, що був вимотаний пристрастю ночі. І поки повіки залишалися важкими в останніх проблисках солодкого сну, Ло Бінхе сідав поряд, нахилявся до коханого Вчителя і цілував ледь прочинені губи. Ніжно ніжно. Контрастуючи з гарячими та вологими поцілунками вночі. Своєю ніжністю він повністю проганяв сон від Шень Цинцю, що солодко потягнеться і розплющить чарівні очі, щоб зустріти усміхнене обличчя, сповнене справжнього обожнювання. Ло Бінхе просяє ще більше і м’яко прошепоче в самі губи:

— Цей Учень уже приготував їжу, Вчителю час вставати.

— Угу, – лише відповість Шень Цинцю і затягне в довгий поцілунок, і коли губи, нарешті, розімкнуться, Ло Бінхе знову доведеться гріти кашу, що встигла охолонути за час їх милувань… На обід чекали найвишуканіші страви. Їх Шень Цинцю смакував із повним захопленням, що більше притаманний дитині, якій дали цукерку, аніж Лорду однієї з найсильніших шкіл. Чотири страви та всі різні щоразу. Іноді у найкращих традиціях кухні півночі, іноді півдня. Однак завжди це неймовірний ансамбль смаку, що приголомшливо грав у власному роті. Захоплюючи!

Вечерею ж було щось вкрай легке, але не менш вишукане. Не жирне, але і ситне. Рівно таке, що зможе перетравити організм за годину до того, як тіло опуститься на ліжко. Адже попереду була ніч, яка буде сповнена пристрасті. І Шень Цинцю тоді отримає свій головний найбажаніший десерт, з яким стало неймовірно приємно ділити ложе — Ло Бінхе.

Загалом, Шень Цинцю давно звик до талантів свого чоловіка у всіх аспектах і навіть припускав егоїстичну думку, що це заслуга Вчителя. А Ло Бінхе навіть не протестував.

Але навіть так, у того завжди виходить здивувати свого коханого.

Цього разу таким подивом стало вино. Виявляється, Ло Бінхе дізнався рецепт якогось терпкого і міцного винного напою, смак якого включав безліч видів вишні. Йому тоді здалося, що Вчителю неодмінно має сподобатися, адже це вино здавалося настільки ж витонченим та елегантним, як і сам Шень Цинцю. Тому Ло Бінхе одразу його приготував, і тільки зараз воно наполягало достатньо для споживання.

У кімнату ринув терпкий аромат вина. Алкоголь змішувався із запахом щонайменше трьох сортів вишні та залишав солодкий шлейф після того, як опинився у чаші. Ло Бінхе з посмішкою простягнув її Вчителю. В його очах легко можна було побачити очікування оцінки його праці. І як залишити головного героя без неї, якщо він так дивиться?

Шень Цинцю з вдячністю прийняв наповнену чашу і ще раз подразнив нюх терпким запахом. Навіть від нього, здавалося, можна було сп’яніти.

Шень Цинцю чудово знав, що пити не вмів і не любив. Напої в минулому світі чарували своїм достатком, але не було жодного, після якого Шень Юань не освідчувався братові унітазу у вічному коханні, застрягши з ним в обіймах на всю ніч. Добре, що була Мей-мей, яка завжди приходила і готувала своєму нещасному братові лікувальний супчик, що знімав нудоту та насичував вітамінами спустошений організм. А потім телефон розривався від повідомлень друзів, які скоріше намагалися розповісти йому про всі свавілля, створені по п’яні. І в такі дні Шень Юань з виразом «а точно» згадував, чому саме не любить пити. Але зараз у його руках була витончена чаша із солодким вином, що приготував його коханий чоловік. Стільки старань та витрачених ресурсів, що відмовитись зараз буде злочином.

«Справді, що може статися від однієї чаші?» — безтурботно подумав Шень Цинцю, повністю осушуючи вміст витонченої піали одним ковтком. А може статися тотальний пі…

Вино було солодким і водночас злегка кислим, що не робило його ні нудотним, ні гірким. Це був ідеальний баланс смаку, який у першому пориві міг здатися безневинною забавою, і легко було вимагати ще напою. Адже він був більше схожий не на алкоголь, а на сік. Однак варто було проковтнути, як напій відразу обпалив горло і згодом все у середині, викликаючи приємну легкість. Це, безперечно, був найкращий алкогольний напій, що тільки доводилося куштувати Шень Цинцю. Навіть його друг бармен із минулого життя не міг намішати щось подібне. А він, до речі, професіонал, а Ло Бінхе готував таке вперше. Ідеальний.

Шень Цинцю з задумом поклав чашу на стіл, смакуючи останні нотки солодкої рідини.

— У Бінхе чудово вийшло. Цьому Вчителю дуже сподобалося, — із задоволенням похвалив чоловіка. Якби Ло Бінхе мав вушка, то вони, безперечно, радісно стрепетнулися б в цей момент. Він так і сяяв, від чого Шень Цинцю не зміг стримати ніжного сміху.

Проте варто було відзначити, що вже за кілька секунд напій уперто починав вбивати в голову. Спочатку на обличчі Шень Цинцю спалахнув м’який рум’янець, обпалюючи білосніжну шкіру і поширюючи жар до вух, і вони теж охоче червоніли. Думки стали сплутуватися, і Шень Цинцю в останніх кронах свідомості стало не по собі. Він належав саме до того типу людей, які показують себе справжнього саме під градусом. І оскільки до кожної людини у нього своє ставлення, то й поведінка залежала саме від того, хто перед ним. А до Ло Бінхе, власне, його ставлення дуже особливе.

Шень Цинцю завжди був щирим до Учня, але вперто приховував свої бажання щодо весняних ігор, присягався всім богам, що Бінхе ніколи не дізнається. Він з радістю приймав усі ласки, проте ніколи не надавав їх сам. Збереження обличчя було для гірського Лорда понад усе, тому він наполегливо тримав всі бажання в глибині серця, чудово розуміючи, що Ло Бінхе і так знає і не сумнівається у його почуттях. І все було добре, їх обох влаштовував такий розклад. Але зараз було небезпечно.

«Як можна було зп’яніти від однієї чаші, дурню ти старий?!» — прокричала згасаюча свідомість, поступаючись позицією таємним бажанням.

— Вчитель бажає ще вина? — з невинною усмішкою запропонував Ло Бінхе. Він не мав мети споїти коханого, лише хотів надати Вчителю приготований ним напій. Але червоне обличчя при уважному погляді напружило навіть його. Таке міцне, що Вчитель уже захмелів?

Шень Цинцю блиснув поглядом, що не обіцяв нічого доброго, але губи розпливлися в такій ніжній посмішці, що затьмарила навіть цю темряву в очах. Він зітхнув, милуючись невинним обличчям чоловіка та його прекрасними кучерями, що іноді, коли той спав, заклинач намотував на палець, граючи. — Підійди до мене, Бінхе, — мало не пошепки покликав Шень Цинцю.

Ло Бінхе слухняно встав зі свого місця, підходячи до Вчителя ближче і сідаючи поруч. Шень Цинцю точно лишився задоволений такою покірністю. Він ніжно взяв обличчя Ло Бінхе у свої долоні, великими пальцями пройшовся по щоках. Одна з рук спустилася нижче, до чіткої вилиці і ледве відчутним дотиком досягла губ. Знову великий палець пройшовся ніжною шкірою.

— Вчи…— не встиг домовити здивований Ло Бінхе, адже в розслаблений рот ковзнуло два пальці. Вони ніжно пройшлися по язику, увійшовши лише на дві фаланги, і відразу знову опинилися на губах.

Ло Бінхе зазирнув у вічі свого чоловіка і побачив у них нічим не приховану пристрасть. Раніше бриж збентеження затьмарювало бажання Шень Цинцю. Але зараз ця пристрасть і спрага були первісними. Здавалося, навіть у прохолодних покоях бамбукової хатини стало так спекотно, начебто під підлогою була жаровня. Збудження само собою починало накопичуватися внизу живота, наливаючи кров’ю плоть. Проте принципи Ло Бінхе твердили своє. Він не хотів робити цього з п’яним Вчителем, адже тоді пропадала впевненість, що в тобі бачать саме тебе. Цей головний герой був надто не впевнений у собі, і будь-яка причина засумніватись у почуттях його коханого вибивала з нього душу. А алкоголь якось сам собою опинився у списку сумнівного.

Губи все ще обдаровувалися лагідністю пальців, але Ло Бінхе все ж таки знайшов у собі силу м’яко взяти зап’ястя Шень Цинцю і відсунути його руку від себе. – Вчителю, Ви п’яні… Не варто…

— Бінхе! — майже прогарчав Шень Цинцю. Не від злості, а від палючого все бажання, що змішалося з алкоголем. І це безповоротно заткнуло Ло Бінхе.

—Цей чоловік хоче тебе! Негайно!

Однак Ло Бінхе все ще не впевнений, чи варто було це робити. Чи була гарантія того, що вранці він добре не отримає тумаків? Але його повільність і невпевненість, яка, безперечно, була написана величезними ієрогліфами на самому обличчі, лише викликали роздратування Шень Цинцю. Де це бачено, щоб цей Бінхе колись був проти постільних втіх? Шень Цинцю, навіть здавалося, вийшов із себе. Він схопив Ло Бінхе за комір одягу і штовхнув прямісінько на стіл. Глечик з вином був перекинутий на підлогу і весь вміст червоною плямою розплився по дошках.

— Вчителю…

Бінхе аж перелякався, але варто було сідницям упертися в його пах, де гаряча плоть вже бажала звільнення від твердої тканини, він не зміг стримати здавлений стогін.

— Цей чоловік радий, що й Бінхе його бажає. Тож не варто чинити опір, — прошепотів Шень Цинцю на вухо, нахилившись до коханого обличчя.

Ло Бінхе згоряв. Вперше чоловік поводиться так по відношенню до нього, вперше визнає своє бажання, вперше не приховує збентежене обличчя за долонями … Вперше сам чіпає його спраглий уваги член крізь тканину!

— Ха… Вчитель… — Ло Бінхе не міг стримати ще одного стогіну. Тепер йому залишалося закривати збентежене обличчя тильною стороною долоні. І було дуже наївно думати, що Шень Цинцю це влаштує. Ця рука неминуче була перехоплена і притиснута до столу. Шень Цинцю пройшовся носом по червоній щічці, наближаючись до заповітних солодких губ. І одразу ж цілуючи їх. Дійсно, дуже солодкі…

Поцілунок заглибився, набув смаку вишневого вина, яке, хай і фантомно, але відчував сам Ло Бінхе. Він не став пручатися і далі. Приховувати своє власне бажання було неможливо.

Одяг потихеньку почав сповзати з розпалених тіл, струмуючи по підлозі білими, чорними, ніжно-зеленими та червоними плямами. Ніби навіть одяг міг стати одним цілим у цій атмосфері всепоглинаючої пристрасті та любові. Поцілунки ставали дедалі вологішими і гарячішими, соромними звуками розносячись по покоях, що освітлені вночі лише одним ліхтарем. І це створювало ще інтимнішу атмосферу.

Ло Бінхе спустився руками на беззахисні сідниці, поки Вчитель повністю виціловував його шию, ключиці та груди. Коли один із сосків опинився в полоні рота і його одразу прикусили, молодий демон не зміг стримати стогін, перемістивши руку на поперек, просячи зупинитися. В очах Шень Цинцю блиснули чортики. Поцілунки ніхто не збирався зупиняти. Адже саме це й було одним із прихованих мрій Шень Цинцю.

Він став спускатись поцілунками нижче. Огладжував руками яскраві та напружені кубики пресу, прикушував, залишав засоси. Поцілунками спускався все нижче і нижче ідеального тіла, все хвилюючими ставали дотики, які викликали у Ло Бінхе лише сльози в куточках очей і пристрасно збите дихання. Чим ближче до заповітного місця, де вже давно знемагало від напруги, тим чутливіше ставала шкіра. Але Шень Цинцю, здавалося, тільки знущався, лише цмокнувши в районі нижче за пупок і залишивши повністю без уваги небесний стовп. І лише впивався жалібними стогонами, очима, що сльозяться, і емоцією незадоволеності на прекрасному обличчі. Як давно він хотів побачити цей вираз… І від цього скоріше хотілося відчути його всередині…

Навіть не хотілося проводити розтяжку, адже після вчорашньої ночі він все ще міг вільно вмістити Бінхе. Тим більше, той був настільки вологий, що навіть без мастила безпечне проникнення було гарантовано. Тому Шень Цинцю, із захопленням облизнувши власну губу, насадився на член. Як і очікувалося, ніжні стіночки заднього проходу без проблем розтягувалися, приймаючи в себе орган небесних розмірів, одразу із жаром і бажанням охоплюючи його.

— Вчитель, — жалібно проскулив Ло Бінхе. Перед його очима вибухали феєрверки від тяжко приємних відчуттів унизу, де їхні тіла зливалися в одне ціле. Не встиг Шень Цинцю посварити Учня за таке звернення, як орган, що ще не увійшов навіть наполовину, зачепив чутливу зв’язку м’язів усередині. І він зміг видавити з себе лише блаженний стогін, ще більше прогнувшись у попереку.

— Бінхе, я кохаю тебе…

І серце демона підскочило, разом з членом, що смикнувся, знову зачепивши чутливий горбок. Шень Цинцю простогнав, у солодких муках починаючи рухати стегнами, повністю приймаючи коханого у себе. Ло Бінхе був щасливий… Незрівнянно щасливий… Шень Цинцю ніколи не говорив таких слів і навіть на визнання демона відповідав лише рішучими діями. Хоч Ло Бінхе і знав, що Вчитель любить його найбільше на світі, дурне серце все одно іноді сум’ятіло. Чим дарувало лише напади болю у грудній клітці. У глибині душі все одно хотілося почути ці заповітні слова. І, нарешті отримавши їх, Ло Бінхе не зміг стримати сліз і вони хлинули із почервонівших очей.

— Я теж кохаю… кохаю тебе, мій чоловік, — збиваючись то на стогін, то на плач, зміг прошепотіти Ло Бінхе. Рухи були такі ж запеклі, як завжди. У них була лише ніжність… Між власними стогонами всепоглинаючого задоволення Шень Цинцю цілував сльози Ло Бінхе. Здавалося, що навіть вони були такими ж солодкими, як і цей почорнілий лотос.

До кульмінації вони дійшли не скоро. Однак останні тягучі хвилі задоволення відчули в несвідомому серпанку, який потонув у пристрасному поцілунку.

Тяжке дихання розносилося по покоях у прагненні вирівнятися. Дивно, але Ло Бінхе був повністю позбавлений сил і лише хотів переміститися на ліжко і заснути, обіймаючи коханого Вчителя. Але другий, схоже, мав свої плани. Щойно тіло відійшло від оргазму, він схопився на ноги, як і раніше повний сил. І одягнувся в одяг швидше, ніж Ло Бінхе взагалі встиг збагнути, що відбувається.

— Вчителю, Ви навіщо одягаєтеся?..

— Не буду ж я голяка вбивати Літака і Систему! — цілком справедливо обурився Шень Цинцю.

— Вбивати кого?

Але перш ніж Ло Бінхе зміг зрозуміти, що відбувається, Шень Цинцю вже був далеко за дверима бамбукової хатини. А коли збитий з пантелику демон схаменувся і одягнувся, вибігши за ним, Лорда піку Цинцзін вже слід застив.

***

— Шиді!

Знайомий голос вдарив у хвору голову дзвіном набат. А ранкове сонце, як на зло, світило в очі, викликаючи бажання проклясти все, на чому світ стоїть. Надто сильно ломить тіло… Шень Цинцю відкрив туманні очі, а зведені на переніссі брови видавали все роздратування.

Щойно погляду повернулася чіткість, він зміг оглянути оточення своїх покоїв. І зустрітися із схвильованими Ло Бінхе, Юе Цин’юанем, Лю Цинґе, Ло Бінхе… Два Ло Бінхе? Якого тут забув Бін-ґе? Серце Шень Цинцю пішло в п’яти, побачивши оригінального головного героя. Однак повернулося на своє місце, коли він зрозумів, що той не робив нічого поганого. Дивно, але він просто посміхався, цілком мирно стоячи біля Ло Бінхе.

— Ой, добре, що Шиді прокинувся, — знову почувся голос Юе Цин’юаня.

Шень Цинцю ще деякий час повис, а потім все ж таки підірвався на ліжку, хапаючись за голову. Було відчуття, що мізки ось-ось розплавляться від цього пекучого болю. Погляд знову ковзнув на присутніх, і всі одразу зрозуміли, що головним питанням Шень Цинцю є саме «що тут трапилося?»…

Гаразд, будемо чесні, його питання саме «якого біса тут, мати ваша курва була, відбувається?»

—Вчитель, — почав знайомий голос, але це був не його Ло Бінхе. Бін-ґе лише посміхався до нього. Але в цій усмішці не було бажання завдати шкоди. З таким виразом обличчя Бін-ґе зазвичай звертався до своїх дружин. Врятуйте боги!

— Я дуже радий, що Вчитель так сильно любить мене, що взяв Сіньмо у свого цуценя і прийшов прямісінько до мого палацу. Правда, я очікував, що ми займемося чимось цікавим, а не потягнемося сюди. Цієї ночі я точно не планував дружити з нашим милим Бін-меєм.

— Що…— дивувався Шень Цинцю.

— Вчителю, — жалібно звернувся вже його Ло Бінхе, — Ви притягли його з іншого світу і змусили цього Учня в ту саму мить дружити з ним, або Ви покараєте нас обох…

— Власне, я хотів би дізнатися про саме покарання. Що там Вчитель надумав, хм, — трохи збентежився Бін-ґе.

— Гей!

— Ну, дай хоч помріяти!

— Так, зупиніться…— Шень Цинцю знову схопився за голову, яка заболіла ще дужче. І своїми словами він привернув увагу двох Бінхе.

— В сенсі я змусив вас дружити?

— У прямому, — надувся Бін-мей. Бін-ґе не зміг стримати смішка, який явно тримав у грудях довго, але швидко взявши себе в руки одразу пояснив:

— Ну так, у прямому. Вчитель притягнув мене до милого щеня і сказав подружитися з ним. Ну, ми й поговорили. У ході розмови навіть не знайшли нічого спільного, але це було дуже цікаво, і бажання Вчителя нас потоваришувати небагато, але виконано.

— Взагалі ні, — обурився Бін-мей.

Шень Цинцю і так був у шоці від власних дій… Звичайно, він завжди чинив свавілля по п’яні, але в цьому світі все вийшло якось дуже радикально. Змусити подружитися двох протилежних головних героїв, кумедний жарт, Пане Юань-п’янь! А тепер скажи на милість, будь ласка, по-дружньому, як кум кумови, якого біса?

Шень Цинцю зітхнув і перевів погляд на Лю Цинґе. Якщо і він тут, то на нього чекає ще одна чудова історія. Набравшись сміливості, Шень Цинцю звернувся до Лорда піку Байчжань:

— Шиді Лю, так що взагалі тут сталося, якщо ти тут?.. Лю Цинґе, мабуть, хмикнув, і в його погляді не помітить глузування тільки сліпий.

— Ну спочатку ти цілком мирно переспав зі своїм чоловіком. А потім тобі закортіло вбити Шан Цінхуа. Ну, власне, ти пішов до нього на пік.

— Він живий?! — сполошився Шень Цинцю. Ось що, а по п’яні він ще нікого не вбивав.

— Та живий він, живіший за усіх нас, — Лю Цинге цокнув язиком. — Ти його лише огрів по голові…

Шень Цинцю розслабився.

—Столом.

Шень Цинцю зпоганіло.

— Ти винен Ці Цинці грошей, — продовжив розповідь Лю Цинґе, навіть не намагаючись підготувати Шисюна до жорстокої правди.

— А їй я що зробив?

— Розбив її улюблений чайний набір…

Шень Цинцю з полегшенням зітхнув. Грошей йому не було шкода, тим більше, за один розбитий сервіз.

— Точніше, вся шафа з її улюбленими чайними наборами.

“Твою ж мати!” — вибрався в думках Лорд Цинцзин. — А ще ти довів до сліз Мін Фаня.

— Чим? — уже розпачливо питав Шень Цинцю.

— Сказав, що той гарматне м’ясо. Його досі Нін Іньінь заспокоює.

“Іроде!” — Шень Цинцю лаяв уже себе.

— Що ще я накоїв???

— Загалом, нічого особливо страшного, окрім шуму в Секті. Потім ти привів другого Ло Бінхе, не питатиму як, а після всього, спокійно прийшов до себе в хатину і ліг спати.

Шень Цинцю справді тепер зітхнув із полегшенням. Але потім зрозумів, що розслаблятися рано, адже єдиним, хто ще не висловився, був Юе Цин’юань. Очі з побоюванням ковзнули на нього, але той лише випромінював ауру спокою. У погляді було тепло, а посмішка звично ніжна, заспокійлива.

— Цинцю, – ніжно звернувся Глава Секти, — не приймай близько до серця, але тобі ми більше не наливатимемо.

— Я, навпаки, буду дуже вдячний!

“Система, а що буде, якщо я зараз вийду у вікно?”

[Щастя головного героя впаде нижче нуля.]

Шень Цинцю мало не завив.

[А до речі, ] — Несподівана репліка для Системи.

[Поясніть за «Система ****** ану йди сюди ****** *******, **** ******, я тебе зараз ******** * **** *****, *******, щоб тебе автобус збив ******* ******».]

«Я ж половину цих лайок не знаю!»

[Зніму бали!]

«НУ ПРОБАЧ!»

— Більше ніколи не питиму!

— Ми будемо вдячні, — з усмішкою відповів Лю Цинґе. І найдивовижніше було те, що на його слова кивнули всі.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

2 Коментарі на “1