Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Бажання більшого

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

-Вчи-теллюю, що тут кої-ться? – він заїкався. Його учень, котрий завжди старався поводитися трохи нахабно коли між нами був секс, був занепокоєний.
-Бінхе, — ім’я учня прозвучало так солодко з вуст Цінц’ю, що в того аж мурашки пробігли по шкірі.
– Цей вчитель та чоловік чекав на тебе. Ти ж втік від мене, а я сумував. Але здогадувався, що ти маєш до мене прийти, тому підготувався. – він виглядав сексуально, а його обличчя було розслабленим і перебувало в екстазі.
Бінхе давно не бачив цього обличчя.
– Але таким способом? Я не очікував такого. Хах, — ці слова були дещо з ноткою розчарування.
“Щось не так? Я думав йому сподобається?”
Цінц’ю підійшов до Бінхе та почав його обіймати і втискатися в те тіло, щоб відчути тепло. Поцілунки розпочалися від місця, до якого вчитель діставав, він залишав сліди, покусував, облизував та лизав. А учень тим часом стояв, не рухаючись і важко дихав, але руки не розпускав.
– Щось не так? – я й справді хвилювався, адже Бінхе завжди брав ініціативу на себе. – Тобі не подобається? Але ж я так старався, — ці слова прозвучали сумно і невчасно, а з очей ледь не полилися сльози.
– Вчителю, я просто досі в здивуванні. Мені все подоба….
– ТОДІ ЧОМУ ТИ НІЧОГО НЕ РОБИШ?! Ти втік, незрозуміло чого, нічого не пояснив, я шукав тебе всюди, де тільки міг. Ніхто не знав де ти був, я хвилювався за тебе!!! – полилися сльози, було так соромно, але це те, що я відчував, а він нічого не робив. – Ти ідіот, я для тебе старався, а-а-а ти…
Ці слова були зупинені поцілунком. Він заспокоював та грів, а сльози вже не лилися, швидше почало з’являтися збудження.
– Любий, коханий, я ніколи так не думав, не хочу, щоб ти плакав. Вибач мені, вибач. – Бінхе теж почав плакати й зціловувати мої сльози.
Він підняв мене на руки та пригорнув. Поки ніс мене до ліжка, він тільки цілував та гладив, нічого більше, але це було настільки добре.
– Я так сумував за вами, але шукав спосіб, як принести вам ще більше задоволення. Не хочу, щоб вам було боляче. – в цей момент він поклав мене на ліжко та ліг на мої груди та почав просто лежати. Це було надто емоційно, щоб його заспокоїти, я почав гладити його кучеряве волосся, і заговорив:
– Бінхе, ти ж розумієш, що після болю до мене надходить задоволення, до того ж ми вже так довго разом, як ти можеш і далі так поводитися? – учень підняв голову і подивися в очі своїй першій любові. Зелений колір в його очах давав заспокоєння і ще якісь невідомі почуття.
– Вчителю, я вас так кохаю, моє кохання приносить мені одночасно і насолоду, і біль, але вам біль приносити я не хочу. – ці слова були настільки щиро сказаними, і він їх тримав так довго в собі, не показуючи їх.
– Любий, я тебе також кохаю. Ми ж з тобою давали обітницю й були так довго разом. Невже ти мусиш тримати це все в собі, ми ж могли поговорити та знайти рішення. Тепер цей вчитель повністю готовий до нового і постарається тебе в цьому підтримати. – в майбутньому я можу пошкодувати про ці слова, але все ж задоволення, можна було отримати значно більше.
– Ви спра-вді це зро-би-те? Ви на мене не сердитися? – заїкатися та плакати Бінхе не припиняв, і це ще більше приваблювало.
– Я не серджуся, навіщо мені це робити? – почав цілувати обличчя Бінхе, а він підсувався до мене все ближче і ближче.
Його губи все сильніше притискалися до моїх і його язик все наполегливіше проникав до мого рота. Збудження надходило ще більшими хвилями. Через те, що Цінц’ю так і не досяг піку, його член так і був напруженим, він навіть не опустився відколи прийшов Бінхе.
– Вчителю, я й не здогадувався, що вам подобаються такі штучки. – в його голосі з’явилися нотки хтивості. – Якби я знав, то давно б використав їх, але тільки для того, аби побачити, як ви з ними впораєтеся.
– Хаах. Що ти каже..ш? – я був у стані ейфорії, чомусь поцілунок надто сильно відкинув мою свідомість за межі розуміння.
– Давайте ми з вами дещо зробимо, ви ж мені вірите? – його погляд розпалював бажання, які заховані десь глибоко.

– Гаразд. Ахххх. – в цей момент Бінхе всунув в мене найбільший ділдо, він просто був на одному місті та повільно нагрівався. Після цього дорогий учень почав надавати ласку всім іншим частинам тіла, але член він не зачіпав, а найбільшої уваги потребував саме він.
– Бінхеее, там не добре внизу. Торкнися мого члена. – я почав тягнути руку до проблемного місця, але їх перехопили та перев’язали шнуром безсмертних. – Бінх-е?
– Хаах, я зараз втрачу розум через вас, вчителю. Куди ж ви руки тягнете? Гм? – це була чиста провокація, але нікого вже не хвилювало.
– До-до члена, він болить. Торкнись його там, будь ласка, — він запхав мій член собі в рот. В ньому було наскільки гаряче, що Цінц’ю кінчив без заминки, а Бінхе натомість проковтнув його сперму.
– Хм, любий, ти так швидко кінчив, наскільки ж довго ти терпів і чекав, га? – ласка не зупинялася, вона ставала все більш наполегливою.
– Я чекав на теебе дваа тиж-ні! Ахххх. – він зачепив сосок.
“Чорт, не варто було змішувати алкоголь та афродизіак. Ні до чого хорошого це не привело.”
– Бін-хе, встав, будь ласка. Там все чухається і неприємно. – пролунав схлип, він вкусив мене. – аааххх. Боля-че. – я почав захлинатися від сліз, а також слина витікала з мого рота. – обійми мене, поцілуй.
– Ну якщо ви так просите, то я виконаю ваші бажання. – він зняв з мене шнур та почав цілувати. Під час цього, ділдо з мого заду вийшло і до входу підставили великий та гарячий член. Мурашки лишень від цього пройшлися в один і другий бік, а мій пеніс замітно здригнувся. Звичайно ж уваги Бінхе, це не проминуло.
– Як же ж довго ви чекали на те, щоб цей учень трахав вас до втрати свідомості? Точно, всього два тижні. А якби ж я на довше затримався? Це було б чудесне видовище! – і він почав мене цілувати з різною силою, але це було так добре. І в цей же ж момент у мене засовували член. Той самий, який не раз доводив мене до піку.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь