Замерзша ягідка

  На камені сидів Кадзуха, в своему спокої дивився на біле небо, довкола ростоптані кочугури, на один з замерзлих, не загубивших свій вигляд сіла поруч Люмін. - Ти так і…

I розділ.

Кажучи як вступ. Я змінила кілька канноних подій для вдалого та комфортного розвитку сюжету, не думаю що це вада. В процесі написання буду додавати персонажів та мітки, ще не зовсім…

Тренування

Тарталья дивиться у вікно – сонце вже майже зайшло за обрій, небо переливається всякими-можливими відтінками рожевого, помаранчевого та жовто-гарячого, ще трошки й почне сутеніти. Вона мала бути тут ще годину…

***

І справді дивно... Був вечір. Здавалося б, і що тут такого? Вечір був і вчора, і позавчора.. Але ні, цей вечір зовсім інший. Він відрізнявся від усіх інших, принаймні, для…

Частина 1

— Подейкують, що Шиканоїном Хейзо було розплутано понад сотню справ за його працю детективом у Комісії Тенрьо. Він здатен вирішити нерозв’язне та пролити світло на найтемніші таємниці. Але єдина справа,…

Частина І: Розділ 3. Останній удар

У вухах дратуюче дзвеніло. Дівчина спробувала поворушитися, але через силу розплющивши очі, побачила навколо себе лише купу снігу, яка спирала її своїми льодяними кайданами.   На щастя, великі камені не…

Частина І: Розділ 2. Гаснуче Сяйво

Погляд блакитних очей майже пропалював собою лежачий на землі сніг, а на обличчі розтягнулася незрозуміла посмішка – все йде за планом, але чи правильно він вчиняє? Точніше, чи це те…

Частина І: Розділ 1. Новий план

"Га...?" – Хлопець зміг лише тихо простогнати, долаючи німий біль. М'язи жахливо нили, не даючи змоги поворушитися, а шкіру пропалював нестерпний холод. Нарешті, алхімікові вдалося розплющити очі та озирнутися, але…

Пролог

З невеликої печери показався хлопець. Його обпалені та зранені ноги тяжко пересувались по землі, а шматки того, що колись було одягом, звисали з плечей, ледь прикриваючи свіжі опіки. Знесилене тіло…

Під сакурою

Молодий, на вигляд, чоловік в костюмі стояв на схилі, а з ним юний бард. Обидва спостерігали за прощанням однієї пари. Нижче схилом, поряд з великим будинком, стояла мила дівчина, її…