Поцілунок

Поцілунок. Легкий та невимушений. В ньому захована вічність і час, здається, завмирає...   Я заховав у ньому все найкраще, найзагадковіше. Заховав усе, про що знав сам. Про що не знаєш…

Глава 2

Пройшло декілька днів з мого візиту. Майкрофт Голмс, відправляв мені досьє аристократів, що потребували детального розгляду. І декількох з них я обрала цілю. Себастьян і Льюіс розбирались з підготовкою до…

Глава 1

Глава 1 Лицемірство - це данина поваги, яку порок платить чесноти. Ми так звикли прикидатися перед іншими, що під кінець починаємо прикидатися перед собою. Сонце світило, крізь вікна потрапляючи на…

Перший розділ (пролог)

Що буде якщо добавити до двох геніальних розумів, третього генія? Замінивши іншу людину, вижити в зовсім чужому світі. Де панує Лорд Преступності. Зустріч з не менш геніальним детективом, та робота…

Глава 3

Будильник невпинно волав поряд з вухом Кіри, сонячне проміння ледь-ледь просочувалося поміж шторами і лягало в акурат на її очі. Вона поморщилася, закуталася в покривало і зрозуміла, що дарма вона…

Глава 2

- Хей, Кікі, як справи? – висока білявка зав’язувала волосся в хвіст, тримаючи резинку в зубах. Вона виглядала міцною тілом і духом, білий халат дещо підкреслював її сильні руки і…

Глава 1

- Шерлоку! Шерлоку!! Місіс Хадсон вискочила зі своєї кухні й спробувала наздогнати свого квартиранта, який стрімко підіймався сходами. Він ніс у руці піджак і важко дихав. - Доброго ранку, місіс…

1.

Анотація AU: старша школа. Джен з натяками на слеш. Шерлок Голмс починає тренуватися розвʼязувати загадки, щоб стати детективом. Його дедукція ще недосконала та потребує практики. Тим часом у школі тільки…

Кому потрібніше

Кому потрібніше Автор: Балалайка в кустах Опис: Соулмейт-АУ. Якщо тобі терміново понадобиться якась річ, яка є у твоєго соулмейта, ти можеш її отримати – хоча б у тимчасове користування. ***…

Я лежав з тобою

Я лежав з тобою   Автор: trickybonmot (англ.автор)   Опис: Якщо Джон Ватсон не хотів прокинутися вранці в одному ліжку з Шерлоком Холмсом, йому не слід було порушувати правила граматики…