Світанок маленької цикади

       Буду нахабною і невихованою, проте зізнаюся, що цю роботу присвячую сама собі. Я вклала свій сирий пошматований досвід в чужі, фактично, намальовані долоні, пережувала чужою щелепою і…

Розділ 11

Всім привітик) Даруйте довгу відсутність, але цей розділ більший ніж попередні тому насолоджуйтесь!) І ще це останій розділ що відреагований бетою, нової я не знайшла, тому подальші розділи будуть не…

10

Дазай Осаму — Чого у тебе обличчя кота, що об’ївся сметани? — запитав Кунікіда після привітання. — А кіт їсть сметану? — запитав я у відповідь. — Глянь на нього,…

Кімната, наповнена солодким медом 3

Одна не найцікавіша справа — це багато, але дві — це вже занадто! Комусь може здаватись, що робота детектива дуже захоплива і романтична, Осаму Дазай був би першим, хто посперечався…

Кімната, наповнена солодким медом 2

Варто було годинниковій стрілці зробити свій останній ривок, як Кунікіда почув неквапливий стукіт у двері. Дочекавшись запрошення, в кімнату увійшла дівчина. В детективне агентство її, як це часто буває, привела…

8

Чуя Накахара Рука Дазая впала з моєї щоки на плече, чим привела мене в себе після його слів, він сам втратив свідомість, я ж кашлянув кров'ю. Й побачив, як на…

Кімната, наповнена солодким медом

Варто було годинниковій стрілці зробити свій останній ривок, як Кунікіда почув неквапливий стукіт у двері. Дочекавшись запрошення, в кімнату увійшла дівчина. В детективне агентство її, як це часто буває, привела…

маленький співмешканець для Акутаґави

Мабуть маленького Ацуші в дитинстві не вчили, що їсти всяку всячину з підлоги на вулиці погана ідея, але зате тепер є чудова можливість зробити це зараз, адже з'ївши одну таку…

7

Всім привіт, з прийдешнім новим роком вас! Новий розділ, для гарного настрою! ______________________________________ Дазай Осаму Я сидів за своїм робочим столом в агентстві, вдаючи, що читаю журнал, насправді я думав про…

5

Вибачте, що так довго не було проди. Я маю свої неприємності, а бета свої, тому ми затягнули з цим розділом. ______________________________________ Тільки-но ми рушили, як голова Дазая опинилась на коробці…