Запах білого бузку

Діне, ти зав'язав білу мереживну стрічку на моїх очах. Ти сказав не дивитись.   А тепер твої губи на моїх колинах, і як я маю втриматися?   Ти завжди просиш…

У пітьмі

Coming like a hurricane, I take it in real slowThe world is spinning like a weathervaneFragile and composedThough I am breaking down againI am aching now to let you in…

Переплетіння

If he said help me kill the presidentI'd say he needs medicineSick of screaming let us inThe wires got the best of himAll that he invested in goes Straight to…

Кривавий слід

I think the devil is hiding behind her smileDarkness disguised as the morning light Вона стоїть в оточенні янголів, які зібрались коло довгого столу, захаращеного різноманітними пергаментами. "Врятуй Чарлі!" -…

За межами

Hold, hold on, hold onto me'Cause I'm a little unsteadyA little unsteady Дін став демоном. І як би вона не старалася, вичавити із себе хоч краплю співчуття - непосильне завдання.…

Героїня

All my friends are heathens, take it slowWait for them to ask you who you knowPlease don't make any sudden movesYou don't know the half of the abuse Непомітно підкрадається…

Зів’ялі троянди

Les fleurs fanent sur la Terre promisePourries par la racineJ'ai peur du mondePourries par la racineLes fleurs fanent sur la Terre promisePourries par la racineJ'adore ce monde План просувається ідеально,…

Занепалі

When did I become so numb?When did I lose myself?All the words that leave my tongueFeel like they came from someone else Друге випробування. Забрати невинну душу з Пекла. Кроулі…

Нове життя

So just close your eyesOh, honey, here comes a lullabyYour very own lullaby - Не підходь до нього! - її очі швидко стають синіми і Кастіель відлітає назад разом із…

Кам’яний місяць

I won't let you fall tonight... Fallen angel Тепер вона точно занепалий янгол. Крила вже її не вкривають від холоду, та й курточка мало чим допомагає. Чистилище. Місце, де кожна…