Частина 1

Всім привіт) Перед прочитанням цього фанфіку раджу Вам ознайомитися із попередніми двома роботами "Ласкаво просимо в кінець" та "After the end" для кращого розуміння тексту. Як одного разу сказала Барбара…

А вони все пливуть за однією течією

Світло, що струменіло з ламп під натяжною стелею, засліплювало янгола. Чи біла смуга перед очима виникла не через постійний піднятий вгору погляд? Швидше за все, так. Великі яскраві спалахи в…

Залежні один від одного

Навпроти невеликого будинку з низькою кованою огорожею зупинилася чорна Імпала. З машини вийшло двоє хлопців у куртках та потертих джинсах. Обидва помітили дівчину, яка сиділа на терасі. Вона дивилася на…

Не здатися без бою

Дін притянув її ближче, втягуючи в чуттєвий поцілунок. Язик хлопця наполегливо спліталася з її, обводячи зуби і торкаючись піднебіння. Поцілунок переростав у дикіший. Ближче. Гарячіше. Тісніше… Сигнальний гудок автобуса пролунав…

Я тебе не залишу

Опис: Дін та Кастіель допомагають Сему пережити детоксикацію. Сем оглянув тіла убитих ним демонів, потім перевів погляд на те, що залишилося від Голоду. Він би мав радіти, що зіткнувся з…

Не все так просто

Чи можна вважати поганий вчинок гріхом? Чи вважається поганим вчинком прагнення нормального, звичайного життя? Хізер не знайшла відповіді на ці питання, та й не праагнула її шукати. Вона просто списала…

Прощальний поцілунок

Вона повернулась у кімнату. Через годину внизу почувся грюкіт дверей і голоси братів. Хізер сиділа на ліжку в позі лотоса, трохи зігнувши спину і подавшись вперед. Очі бігали по екрану…

Інші інгредієнти

Майже північ. У будинку серед звалища автомобілів не спиться нікому. – То що сказала Рамільда? Сем сидів за столом. Помітивши, що брат увійшов до кімнати, вирішив спитати про візит до…

Як у світі Гаррі Поттера

– Я зганяю до міста, Рамільда просила заскочити. Тобі щось потрібно? – шукаючи в шафі сорочку, говорив з братом Дін. Рамільда Флікранг була провидицею, відомою серед мисливців через напрочуд точні,…