Бонусна частина

Сиджу на ганку з IQOS між пальцями. На моєму одязі плями крові. Не моєї. Бачу як під'їжджають машини. – Де інші? – до мене підбігає Пакс. За ним слідують мої…

Частина 19

Торнадо в Нью-Йорку забирає життя сотень людей, які виявилися до нього не готовими. Сотні тисяч залишаються без житла. Особливо сильно торнадо шкодить в центральному районі міста, де від прекрасного парку…

Частина 11

— У вас є вибір. Або ви йдете за мною, або помираєте, — янголи з татового гарнізону виявились розсіяними і відірваними одне від одного. Маленькими групками вони намагались протистояти ящерам,…

Частина 9

– Що ти тут робиш? – знаходжу опору у вигляді якогось давно заржавілого інструменту та спираюся на нього. Хотілось би сказати, що всередині мене вирують якісь радісні почуття, але насправді…

Частина 1

- О, це ті британці, яким ми не довіряємо? - вона з цікавістю дивиться на двох чоловіків, які очікували їх на виході з лісу. Вінчестери не встигають відповісти. Мері мовчить…

Епізод 23

POV автор - Щось мені хріново, Дін, - Ліндієль показується в дверях кімнати Вінчестера-старшого. Вона кошмарно бліда і ледве тримається на ногах. - Ей, ей, ей, - Дін підбігає до…

Епізод 22

Не повірите, поїздка не обертається кошмаром і ми без пригод не тільки Кетрін до поліційного відділку підкидаємо, але і в номер дістаємось. Там є аптечка і я берусь обробляти рану…

Епізод 21

В тому світі існують монстри невеликого росту, дуже худі, практично шкіра та кістки, з неприродно довгими пальцями на руках. Сплюснуті голови з невеликими ротами з дрібними гострими зубами, величезні білі…

Епізод 20

- Допоможемо їм? - Нє, - ми стоїмо, спершись об бампер машини, і спостерігаємо за тим, як Вінчестери намагаються затягнути в бункер велетенську пухнасту ялинку. - Картина олією. Ялинку вкрали,…

Епізод 19

Кетч розлючений. Мені ледве вдається добитись від нього обіцянки, що він не вб'є Старійшин, оскільки тоді йому не минути смертної кари. - Гер Вагнер, дозвольте пояснитись, - з ввічливою усмішкою,…