Доки кава не охолоне

За столом у маєтку Редлів зібралося усе найближче коло Темного Лорда. Звичайно, тут були не всі, адже підданих у Редла налічувалося вже більше тисячі. Гроза всього магічного світу стрімко набирав…

Пролог

Авада Кедавра! – насичений смарагдовий промінь пройшов крізь одного з учнів, чим назавжди забрав з очей світло життя. Його погляд, націлений в сіре від темних чар небо, вже не відображав…

Щур

#Крінжжовтень День 13: Зав’язка для нц де, щось пішло не так Ґойл ніколи не був злопам’ятним, але зараз він усвідомлював, що це не так. Хотілось продовжувати, навіть після того, як…

Test me

"What do you think? Will I do it or not?..." Xdinary Heroes – Test Me... Зеленуватий вогник палахкотів холодним сяйвом в старезному, сильно наполірованому каміні у вітальні. По-під стелею висіли…

3

Чо Чанг : 2/10 Мінуси: Гарна, шикарні форми, слабке тіло-важко оборонятися, висока, важко сховатися Плюси: немає Лаванда Браун : 4/10 Мінуси: Гарна, слабка Плюси:Маленька- легко сховатися. Що ж лишилось підбити…

Коли кожен опиниться на своєму місці

Рону тепер тільки й лишалось що сидіти з горнятком чаю та спостерігати за дощем, що б’є в шибки. Сам на самоті зі своїми думками, що душили його стримуваними слізми, які…

3

-Ти блять, придурок ?! Драко почав кричати, щойно за ними закрилися двері кімнати на вимогу. -А що не так? -Куди ти блять, дивився, коли брав волосину? - А що не…

Шкільна екскурсія

- Діти, наступного тижня в нас буде екскурсія! - намагючись перекричати клас, надривалася Макгонагалл. - О, по місту? - вигукнув хтось. Клас трохи принишк. - Ні, не по нашому місту.…