Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Forum

Forum Navigation
You need to log in to create posts and topics.

Чому не можу викласти фанфік?

Хочу викласти фф, але вибиває таке повідомлення, допоможіть будь ласка🙏🏻.

«Array is not owned by you»

Вітаю, у мене таке теж було. З мого досвіду краще збережіть фф, якщо він не збережений, та перегрузіть сторінку. Якщо нічого не змінилося, спробуйте через певний проміжок часу

Цитувати LanaBelets від 07.05.2022, 21:39

Вітаю, у мене таке теж було. З мого досвіду краще збережіть фф, якщо він не збережений, та перегрузіть сторінку. Якщо нічого не змінилося, спробуйте через певний проміжок часу

проміжок часу пройшов, я спробувала змінити назву і воно виклалось, хотіла потім вілредагувати вле знову вибило цю помилку.

Можливо варто написати адиіністрації сайту?

 

Перепрошую, я не знаю, що то може бути. Але краще дійсно перепитайте у адміністрації.

цікавий кейс... проблема актуальна?

Hi!
Цитувати Майк Штеккєр від 11.05.2022, 21:11

цікавий кейс... проблема актуальна?

Актуально. Сьогодні видало теж саме. Вилікувалось зміною назви.

Знайшов що це було: вже є фф з такою самою назвою)

Hi!

Доброго та тихого всім дня!

Лише вчора зареєструвалася і вирішила заповнювати свою авторську частину — не склалося! В мене також з'являється це зловісне повідомлення, плюс до цього не зберігаються зміни чернетки, ні поправки і доповнень до тексту, ні жанри, нічого... особлива проблема з пейрінгами, адже якщо решта інфомації ще відображається до переходу на саму сторінку роботи, то пейрінги просто зникають миттєво!

За одним скрипом запитаю, правильно пейринг чи пейрінг? Бо й до точного перекладу ніби ближче пейрінг, та й не так грубо звучить при відмінюванні слова: пейринга-пейрінга.

Добрий день. За правилом дев'ятки правильно писати «пейринг»)

YayaTyts has reacted to this post.
YayaTyts
Я пишу лишень вільним