Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Forum

Forum Navigation
You need to log in to create posts and topics.

Прохання додати Фандом

Доброго дня усім. Я на цьому сайті новенький тож прошу не судити суворо. Сподіваюсь модератори прочитають цей пост швидше а ніж підчистять те що я написав.

Так от. Я початківець у своїй роботі, і ось донедавна я зрозумів що можна спробувати себе у написанні творів на трохи ширшу аудиторію. І моїм першим твором на цьому сайті мав стати фанфік по світу Звільнити цю Відьму. В оригінальній історії головним героєм грає персонаж Роланд Вімблдон, четвертий принц королівства Ґрейкасл. Історіє розповідає про переродження головного героя у принца, де головний герой своїми знаннями та зусиллями виходить з критичної ситуації, та у часи середньовіччя індустріалізує свої території та покращує життя звичайних людей.

Моя ж історія розповідає про AU історію, де у Другого Принца, що є братом головного героя, також вселяється попаданець, який також отримав у свої руки купу проблем які йому треба вирішити до зими. Проблеми у вигляді не врожайності, церкви що набирає могутності, та проблеми з військом, що вже змучено у громадянській війні.

До чого це я веду. Я дуже про модерацію додати Фандом Звільнити цю Відьму, а разом з тим і основних персонажів що будуть згадуватися у історії. Ось список цих персонажів:

Тімоті Вімблдон (Тіфіко) - Другий принц Ґрейкаслу, брат Роланда Вімблдона, та досить підступна людина. Узурпував трон та став королем усіх земель, після чого продовжив битися з рідними.

Роланд Вімблдон - Четвертий принц Ґрейкаслу. Отримав не розвинуті володіння. До появи попаланця був дуже жахливою людиною, з якою не хотіли мати справи практично жоден аристократ.

Осборн - По суті королівський лицар та захисник Короля Тімоті. Також був у основній історії.

Тіллі Вімблдон - П'ята в сім'ї Вімблдонів. Розумна дівчина що з самого початку війни за трон була байдужа до всього цього фаршу.

fanfic.com.ua has reacted to this post.
fanfic.com.ua