Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Forum

Forum Navigation
You need to log in to create posts and topics.

Пропозиції що до розвитку проекта

PreviousPage 13 of 14Next
Цитувати Densewood від 14.11.2022, 10:38

На жаль так. І теги також

ізуш маріє.... з цим треба щось терміново робити.....

 

Densewood, Mieneri and Fira_Firekoi have reacted to this post.
DensewoodMieneriFira_Firekoi
Цитувати YayaTyts від 13.11.2022, 21:55
Цитувати філіжанка персикової кави від 13.11.2022, 09:06
Цитувати Fira_Firekoi від 14.09.2022, 17:33

Вставляю своє щось між питанням і проханням: можливо ввести сортування персонажів за фандомами/фанствами/фанхатами?

якщо ви маєте на увазі те, щоб при пошуку фанфіків список персонажів містив тільки тих персонажів, що відносяться до того фандому, що ви обрали, я теж за

якраз сьогодні вранці хотіла подивитися роботи по одному конкретному фандому з конкретними персонажами, однак при веденні імен у графу "персонажі" випадає ще з десяток імен із інших медіа. це, звісно, спрощує процес пошуку персонажів у кросоверах, але я гадаю, що більшість людей будуть шукати фанфіки по одному окремому фандому, тому можна було б ввести фільтр на кшталт "показувати персонажів тільки з обраного фандому"

Мене таке сортування, як автора навіть більше цікавить ніж читача. Бо то задовбатись можна, шукати потрібного персонажа серед десятків на ту ж букву, і так до кожного розділу...

Мене воно ВКРАЙ цікавить і як автора, і як читача

філіжанка персикової кави, Densewood and Mieneri have reacted to this post.
філіжанка персикової кавиDensewoodMieneri

Доброї ночі! Я тут новенький і, мабуть, вже про це писали вже, але будь ласка, можна якось зробити так, щоб при пошуку фанфіків виводилися саме фанфіки, а не розділи фанфіків? Так не зручно передивлятися розділи одних й тих самих фанфіків, при цьому назва розділу вище, ніж назва самого фанфіку. Плюс нема шапки/опису фанфіку, приходиться по першим строкам розділу робити припущення, про що буде фанфік.

Листати розділи теж незручно. Долистав до кінця? Йди нагору та натискай на випадаючий список, щоб знайти наступний розділ, при цьому подивись на назви наступних розділів. Може, краще зробити стрілочки якісь внизу, щоб одразу перейти до наступної частини?

Хотілося б, щоб було куди простіше писати фанфік. Додавати новий розділ так незручно! Треба спочатку натиснути "новий фанфік", далі пишеш назву свого фанфіку, згадуєш, яка це по черзі частина, заново прописуєш фандом/жанри/попередження тощо… Може, краще зробити у списку своїх творів окреме меню "додати нову частину", щоб зробити цей досвід простіше?

Да і просто зібрати всі фанфіки у цьому меню. Це у мене тільки один фанфік на 9 частин, а що буде, якщо я, наприклад, буду писати водночас 2-3 фанфіки? Частини будуть перемішані між собою і не розібратися, що до чого належить. Проще згрупувати частини під своїми фанфіками, наприклад:

"Назва 1" (фандом):

Статистика твору: n переглядів

Частина 1

Частина 2

~~~

Остання частина

<додати частину>

"Назва 2"…

Так куди простіше і просто приємніше. А якщо мова чи двигун сайту не дає це (PHP та WordPress на базі SQL, якщо я правильно зрозумів), то може краще зробити все на іншій архітектури?

Ну і останнє, але вже не таке важливе. У статистиці переглядів частин записуються перегляди самого автора. Можна це якось виправити, щоб самого себе в оману не вводити ʕ⁠´⁠•⁠ᴥ⁠•⁠`⁠ʔ

Дякую за увагу, сподіваюся, я написав більш-менш зрозуміло

нарцис, Densewood and 9 other users have reacted to this post.
нарцисDensewoodYayaTytsEnitraBilukaFira_FirekoiShionvictoryAspalathus Aspalathusтвій соседvieto4_ka

Доброго вечора панове, неспящий в ночі вітає вас. Зразу перепрошую за свої помилки в тексті якщо такі будуть присутні, так як я чудесно знаю свою неграмотність.

Пишу я це з інтересною думкую, для себе і можливо ще когось, я звісно не знаю наскільки це реалізуймо і чи хтось цим зацікавится але все-таки вирішив висунути пропозицію.

Я пропоную створити чат, на цьому сайті, в який можна буде писати в любий момент, просто якщо комусь скучно чи хочется с кимось обговорити ідеї. Такої функції я не замічав ні на одному сайті з фанфіками, тому не можу сказати наскілько її важко ввести. Також я думаю що це полекшить спілкування з тими хто підтримує і поліпшує цей сайт так як можна буде запитати у аудиторії буквально в любий момент.

Як мені здається, це чудесна думка створити щось таке чого немає у цих, кацапів хехе.

Слава Україні!

Fira_Firekoi and vieto4_ka have reacted to this post.
Fira_Firekoivieto4_ka
Цитувати nazar.gurgula@gmail.com від 22.12.2022, 03:26

Доброго вечора панове, неспящий в ночі вітає вас. Зразу перепрошую за свої помилки в тексті якщо такі будуть присутні, так як я чудесно знаю свою неграмотність.

Пишу я це з інтересною думкую, для себе і можливо ще когось, я звісно не знаю наскільки це реалізуймо і чи хтось цим зацікавится але все-таки вирішив висунути пропозицію.

Я пропоную створити чат, на цьому сайті, в який можна буде писати в любий момент, просто якщо комусь скучно чи хочется с кимось обговорити ідеї. Такої функції я не замічав ні на одному сайті з фанфіками, тому не можу сказати наскілько її важко ввести. Також я думаю що це полекшить спілкування з тими хто підтримує і поліпшує цей сайт так як можна буде запитати у аудиторії буквально в любий момент.

Як мені здається, це чудесна думка створити щось таке чого немає у цих, кацапів хехе.

Слава Україні!

Для цього був створений діскорд... правда не знаю чи він і зар фуричить...

Чи можна зробити видимим профіль на форумі для незареєстрованих користувачів? Я авторка, в мене там дрібка професійної інформації й хотілося б залишати лінк саме на свій форумний профіль, але не всі готові реєструватись для цього. Або ж тоді удосконалити профіль автора і додати туди біо та сайт окрім переліку робіт 

claudette has reacted to this post.
claudette
Хейтспіч топ

1.Було б дуже добре, щоб автори та авторки могли сортувати свої роботи в папки. Заходиш в свій профіль чи в профіль когось іншого - бачиш там, наприклад, "мої оріджинали", "фанфіки про Лею Органу", наприклад.

2. Хочеться, щоб твори відображалися як цілісні, а не за главами. Можна було б так - заходиш в твір, а далі можна обрати навігацію.

3. Внизу сторінки глави додати стрілочку переходу на попередній і наступний розділ.

 

Enitra, Фінарель and 2 other users have reacted to this post.
EnitraФінарельFira_FirekoiB der Line

Так, дуже не вистачає можливості публікувати цільний твір з розділами.

Enitra and claudette have reacted to this post.
Enitraclaudette

Не знаю, чи хтось це писав уже. Є нефігова проблема секьюріті (можливо, не одна, але я тільки на цю поки що натрапила). Як автор ти можеш відредагувати ЧУЖИЙ комент на свій твір, і під час редагування (на формі редагування) побачити імейл людини, що лишила коментар.

Зате зі сторінки редагування коментаря можна зайти на світ твір в адмінці Вордпресу, і там набагато зручніше розставляти мітки й все таке. Лайфхак блін)))

redaguvanna_adm_wp

Також можна побачити через ту ж адмінку ще багато чого іншого, не свого. Добре, що немає прав це редагувати (хоча я не тикала, може, і там є якісь лазівки))))

PreviousPage 13 of 14Next