Форум
Пропозиції щодо розвитку проєкта
Quote from sweetest_caramel on 30.06.2022, 13:291. прибрати іконку "останні коментарі", бо навіщо зайвий раз загружати сайт.
2. упорядкувати персонажів в фандомах, бо нащо мені змішувати зарубіжних гравців у майнкрафт з корейцями
3. кабінет можна зробити окремим віконцем
4. упорядкувати рейтинги
5. опис фанфіків
1. прибрати іконку "останні коментарі", бо навіщо зайвий раз загружати сайт.
2. упорядкувати персонажів в фандомах, бо нащо мені змішувати зарубіжних гравців у майнкрафт з корейцями
3. кабінет можна зробити окремим віконцем
4. упорядкувати рейтинги
5. опис фанфіків
Quote from smelly cat on 07.07.2022, 20:40Доброго вечора! Вас тут вже завалили пропозиціями, і я вірю, що скоро все це буде. Від себе додам: хотілось б кнопку стеження за автором або/і фанхатою.
Розвитку вам, натхнення та миру!
Доброго вечора! Вас тут вже завалили пропозиціями, і я вірю, що скоро все це буде. Від себе додам: хотілось б кнопку стеження за автором або/і фанхатою.
Розвитку вам, натхнення та миру!
Quote from Silver_M on 13.07.2022, 16:44Доброго вечора шановне паньство, у мене є декілька пропозицій, можливо я ще не до кінця розібралася з функціоналом сайту, але маю такі ідеї:
- Обкладинки для творів, так є вже усюди, на тому самому ватпаді чи фікбукці. Це просто також привертає увагу і додає роботі настрою, але це скоріш прикраса ніж корисна функція для більш зручного користування сайтом.
- Здатність робити авторськи примітки до чи після тексту, бо я поки їх в текстах відділяю кольором і рисочкою зверху чи з низу розділу.
- Можливість опису не тільки жанру книги, а періоду, це також важливо для оріджиналів. Що маю на увазі: середньовіччя, повсякденність, стародавня греція, майбутнє, магічна школа так би читач міг швидше зрозуміти чи до душі йому ця робота. І сюди ж професії або діючи особи, хто відіграє головну роль у творі : аристократія, школярі, лікарі, військові, чаклуни, міфічні істоти.
- Цей пункт вже тут обговорювали про твори і розділи як окремі роботи, це збиває, бо в мене вискакує список і я не можу зрозуміти де я закінчила що писати. Було б зручніше аби воно було в концепції папка в паці, тобто в меню мої твори показувало назви робіт, а вже коли на ту назва натискаєш показувався список розділів тієї роботи.
- Аби кнопка "додати в улюблене" додавала саму роботу, а не розділ твору в улюблене.
- Можна було постити на сторінці якісь моменти чи уривки з робіт, які подобаються, але можливо у саму роботу не війдуть або просто окрема думка вирвана з контексту, або спойлер. Власні думки з приводу робіт інших і посилання на них чи для чого тоді в кабінеті кнопка Post History? (Оновлено, я по цьому пункту зрозуміла що робить Post History, але від своїх слів про публікацію різних уривків не відмовляюся)
Доброго вечора шановне паньство, у мене є декілька пропозицій, можливо я ще не до кінця розібралася з функціоналом сайту, але маю такі ідеї:
- Обкладинки для творів, так є вже усюди, на тому самому ватпаді чи фікбукці. Це просто також привертає увагу і додає роботі настрою, але це скоріш прикраса ніж корисна функція для більш зручного користування сайтом.
- Здатність робити авторськи примітки до чи після тексту, бо я поки їх в текстах відділяю кольором і рисочкою зверху чи з низу розділу.
- Можливість опису не тільки жанру книги, а періоду, це також важливо для оріджиналів. Що маю на увазі: середньовіччя, повсякденність, стародавня греція, майбутнє, магічна школа так би читач міг швидше зрозуміти чи до душі йому ця робота. І сюди ж професії або діючи особи, хто відіграє головну роль у творі : аристократія, школярі, лікарі, військові, чаклуни, міфічні істоти.
- Цей пункт вже тут обговорювали про твори і розділи як окремі роботи, це збиває, бо в мене вискакує список і я не можу зрозуміти де я закінчила що писати. Було б зручніше аби воно було в концепції папка в паці, тобто в меню мої твори показувало назви робіт, а вже коли на ту назва натискаєш показувався список розділів тієї роботи.
- Аби кнопка "додати в улюблене" додавала саму роботу, а не розділ твору в улюблене.
- Можна було постити на сторінці якісь моменти чи уривки з робіт, які подобаються, але можливо у саму роботу не війдуть або просто окрема думка вирвана з контексту, або спойлер. Власні думки з приводу робіт інших і посилання на них чи для чого тоді в кабінеті кнопка Post History? (Оновлено, я по цьому пункту зрозуміла що робить Post History, але від своїх слів про публікацію різних уривків не відмовляюся)
Quote from Helen on 25.07.2022, 20:17Доброго дня!
Було б непогано остаточно локалізувати сайт. Профіль на половину англійський 🙂
При пошуку Було б непогано зберігати обрані категоріі. Буде зручніше змінити один пункт, а не заповняти усе спочатку. Та й поля можна було б трохи зменшити у розмірах.
Доброго дня!
Було б непогано остаточно локалізувати сайт. Профіль на половину англійський 🙂
При пошуку Було б непогано зберігати обрані категоріі. Буде зручніше змінити один пункт, а не заповняти усе спочатку. Та й поля можна було б трохи зменшити у розмірах.
Quote from StCollector on 08.08.2022, 19:46Чуть більше двох місяців назад я відвідував сайт і ось тепер знову. Не скажу що зазирнув в кожну вкладку чи протестував всі функції але змін я не помітив. Сайт був непривабливим на перший погляд таким і залишився.
Можливо для єффективнішої роботи розробникам необхідно створити фонд підтримки? До прикладу хочете опис для твору: вартість 5 тисяч грн і ми приступаємо до роботи. Звісно перш за все задонатьте ЗСУ потім фонду Повернись живим і якщо у вас залишиться якась копійчина то можете скинути на розвиток ресурсу.
Таким чином меценати зможуть безпосередньо взяти участь у розвітку сайту а також відстежувати прогрес надходження коштів а у розробників буде стимул до розвитку сайту. Ідея і жага звісно добре але коли розробник бере гроші на нього також лягає і відповідальність.
Чуть більше двох місяців назад я відвідував сайт і ось тепер знову. Не скажу що зазирнув в кожну вкладку чи протестував всі функції але змін я не помітив. Сайт був непривабливим на перший погляд таким і залишився.
Можливо для єффективнішої роботи розробникам необхідно створити фонд підтримки? До прикладу хочете опис для твору: вартість 5 тисяч грн і ми приступаємо до роботи. Звісно перш за все задонатьте ЗСУ потім фонду Повернись живим і якщо у вас залишиться якась копійчина то можете скинути на розвиток ресурсу.
Таким чином меценати зможуть безпосередньо взяти участь у розвітку сайту а також відстежувати прогрес надходження коштів а у розробників буде стимул до розвитку сайту. Ідея і жага звісно добре але коли розробник бере гроші на нього також лягає і відповідальність.
Quote from sunbeamsrace on 09.08.2022, 22:38Вітаю! Хочу додати своє невеличке спостереження (хоч воно і не суттєве для сайту): якщо людина завантажує на аватарку якусь гіфку й зберігає зміни, то автоматично видається помилка у вигляді незавантаженої сторінки профілю. Тоді краще б заздалегідь писати які формати файлів прийнятні (наприклад, .jpeg та .png), і в разі несумісності видавати помилку або додати .gif до переліку.
Також було б гарно мати можливіть міняти не лише аватакру, а й задній банер!
Вітаю! Хочу додати своє невеличке спостереження (хоч воно і не суттєве для сайту): якщо людина завантажує на аватарку якусь гіфку й зберігає зміни, то автоматично видається помилка у вигляді незавантаженої сторінки профілю. Тоді краще б заздалегідь писати які формати файлів прийнятні (наприклад, .jpeg та .png), і в разі несумісності видавати помилку або додати .gif до переліку.
Також було б гарно мати можливіть міняти не лише аватакру, а й задній банер!
Quote from Збочений Лінивець on 30.08.2022, 17:16Пропозиція що до вибору рейтингу твору.
При пошуку твору я хочу вибрати якого рейтингу я хочу твір. Дуже часто кортить вибрати діапазон (декілька). Наприклад: у мене часто є настрій почитати щось з рейтингом R, Nc-18, Nc-21. Я хочу одночасно бачити всі 3 рейтинга
Пропозиція що до вибору рейтингу твору.
При пошуку твору я хочу вибрати якого рейтингу я хочу твір. Дуже часто кортить вибрати діапазон (декілька). Наприклад: у мене часто є настрій почитати щось з рейтингом R, Nc-18, Nc-21. Я хочу одночасно бачити всі 3 рейтинга
Quote from YayaTyts on 30.08.2022, 17:25Цитувати Збочений Лінивець від 30.08.2022, 17:16Пропозиція що до вибору рейтингу твору.
Чудово вас розумію! За методикою обрання декількох змінних, я врешті решт могла б читати все крім чогось одного, що мені не подобається. Або ж шукала улюблені мікси. Дуже чекаю коли пошукова система апґрейдиться, знаю що намагались, але то не так просто виявилось.
Цитувати Збочений Лінивець від 30.08.2022, 17:16Пропозиція що до вибору рейтингу твору.
Чудово вас розумію! За методикою обрання декількох змінних, я врешті решт могла б читати все крім чогось одного, що мені не подобається. Або ж шукала улюблені мікси. Дуже чекаю коли пошукова система апґрейдиться, знаю що намагались, але то не так просто виявилось.
Quote from parasolya on 01.09.2022, 22:02Вітаю!
Маю декілька пропозицій і одну проблему, з якою не можу справитись вже кілька місяців. Почну з неї: щоразу як шукаю щось по фандому, долистую до низу й нажимаю "читати далі", всі налаштування пошуку збиває й мені показує просто останні опубліковані фанфіки, тож фактично не маю можливості почитати старіші роботи. Поняття не маю як з цим боротись.
Тепер пропозиції. Дуже хотілось би мати можливість виключити в пошуку ту чи іншу мітку, рейтинг, пейрінг тощо. Словом сумно, що ніяк не можна написати саме пейрінг персонажів. Ця фіча ніби була, але її прибрали.
Також могти додавати описи до фанфіків було б чудовою функцією, а ще якби фанфіки можна було скачувати, то це взагалі було б прекрасно
Розумію, що на всі скарги користувачів відповісти нереально та й зараз сайт навантажений, тож просто подякую за роботу над ним!
Вітаю!
Маю декілька пропозицій і одну проблему, з якою не можу справитись вже кілька місяців. Почну з неї: щоразу як шукаю щось по фандому, долистую до низу й нажимаю "читати далі", всі налаштування пошуку збиває й мені показує просто останні опубліковані фанфіки, тож фактично не маю можливості почитати старіші роботи. Поняття не маю як з цим боротись.
Тепер пропозиції. Дуже хотілось би мати можливість виключити в пошуку ту чи іншу мітку, рейтинг, пейрінг тощо. Словом сумно, що ніяк не можна написати саме пейрінг персонажів. Ця фіча ніби була, але її прибрали.
Також могти додавати описи до фанфіків було б чудовою функцією, а ще якби фанфіки можна було скачувати, то це взагалі було б прекрасно
Розумію, що на всі скарги користувачів відповісти нереально та й зараз сайт навантажений, тож просто подякую за роботу над ним!
Quote from StCollector on 09.09.2022, 20:55Не так давно вирішивив перевести свою роботу з рососіянскої на цей сайт але першою ж перепоною стала назва. Бляха назви творів можуть бути лише оригінальними! Настрій це знатно так підпортило а також відбило бажання публіковатись тут! Добре шо є ФУМ і там я нарешті зміг начати, але блін цей ресурс здавався мені більш перспективнішим.
Короче добавте можливість публікації творів з одинаковою назвою! Якщо вам здалось що мій коментар занадто токсичний це тільки тому що в мене знатно підгоріло із-за цього.
Не так давно вирішивив перевести свою роботу з рососіянскої на цей сайт але першою ж перепоною стала назва. Бляха назви творів можуть бути лише оригінальними! Настрій це знатно так підпортило а також відбило бажання публіковатись тут! Добре шо є ФУМ і там я нарешті зміг начати, але блін цей ресурс здавався мені більш перспективнішим.
Короче добавте можливість публікації творів з одинаковою назвою! Якщо вам здалось що мій коментар занадто токсичний це тільки тому що в мене знатно підгоріло із-за цього.