Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Forum

Forum Navigation
You need to log in to create posts and topics.

Переклад "Echo of the past" KiyuMiyu

Переклад "Echo of the past" KiyuMiyu

Вітаю, панове)

Як вже зрозуміло із заголовку, мова ведеться про конкретну роботу, яку написала польска авторка KiyuMiyu або на деяких русарсах відома як Kyoux. Вона також художниця, яка намалювала просто неймовірні арти (дуже раджу, впевнена багато хто бачив ці арти просто не знає, звідки вони, мій аватар доречі її арт).

Цю роботу вже колись намагалися перекладати на мову агресора і викладали на сумнозвісно відомому сайті з посиланням на автора (хоча я не знаю чи давала авторка згоду на це і необхідно буде цей момент уточнити) але покинули, до того ж переклад неточний навіть в тому, що стосується імен персонажів.

Тепер щодо самої роботи. Вона є польською та англійською мовами (перший том повністю, а другий лише перша глава є англійською). Рейтинг приблизно NC-17. Мітки проставлені авторкою: angst, boyxboy, gay, comedy, haker, punc, drama, thriller. Від себе можу додати, що там є нецензурна лексика та психологія.

Робота дуже захоплива і гарна, сподіваюсь знайдеться хтось, хто перекладе цей шедевр повністю. Я б сама зайнялась перекладом але ані польської ані англійскої не знаю. Якщо потрібна буде якась робота з текстом звертайтесь.

Додаю посилання на автора в різних соцмережах:
Твіттер: https://twitter.com/miyu_kiyu
Інстаграм: https://www.instagram.com/kiyu.miyu/ (дуже раджу подивитись на її ілюстрації, вони дивовижні)
Ko-fi: https://ko-fi.com/kiyumiyu
Ваттпад (там же авторка розміщує свої роботи): https://www.wattpad.com/user/KiyuMiyuu

Я дуже сподіваюсь, що когось зацікавить це замовлення, бо ще трошки і я візьму в руки словник і зійду з розуму перекладаючи)) Тож рятуйте мене бідну та нещасну))

бульба., Metelia and 3 other users have reacted to this post.
бульба.MeteliaYayaTytsMintReptile_stardust_

Мені цікаво, чи хто-небудь взявся за переклад цієї роботи? Якщо так, то я в випадку чого з радістю допомогти! А, якщо ні, тоді почну перекладати, якщо автор погодиться. Єдине що, можливо хтось знає сторінки де можна викласти переклад?..