Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Love with a best friend

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Єремія, звісно, завжди була спокійною дівчиною, але ж не настільки, щоб ігнорувати Магду так довго. Та й взагалі, в останній час вона стала якась дуже нервова. Магда вважала, що це через того Юліана. Уявить тільки собі – закрутив шури-мури відразу з двома. Жінка вже думала лягати спати, не хотілось тривожити дівчину, а може вона вже й спить, хоча вони, молоді, в такий час не сплять. Магді було тридцять та відчувала вона себе на всі сто, бо працювала багато, але якісно. Єремія ж була ще досить молодою, щоб топитися в наївності до життя, всього двадцять два роки дівчині, для неї вся її романтичність та драматичність виправдані.

 

Магда пам’ятала, що вони познайомились в кав’ярні, де працювала юна дівчина. Насправді, жінка приходити туди почала не через смачну каву, а через гарну дівчину. Та коли зрозуміла, що та не сприймає її флірт за справжню монету, кинула все це діло й почала з нею дружити. Вони дружили вже майже два роки і їх впевнено можна було назвати найкращими подругами. І як краща подружка Магда знала, що Єремії подобався Юліан, а той козел підбивав пороги одразу до двох до дівчини й до її брата Єрема. Кінець кінцем він зупинився на Єремі, ну, а дівчина засмутилася. Але чому ось вже тиждень вона не розмовляла з Магдою? Жінка встала з-за столу потягнулась, а потім перевірила свій телефон — нічого нового, важливого й таке інше. Дев’ять годин вечора, за пів години вона вже буде в дівчини.

 

Вже в дорозі, до жінки в голову приходили найрізноманітніші думки про те, що могло статися, та вже не такий, по теплому літній, вітер повівав салон її машини розвіваючи волосся та думки.

 

***

 

Єремія двері відчинила, але була доволі похнюпленою, як здалося Магді. Дівчина навіть дуже люб’язно запросила Магду сісти на диванчик. Навіть заварила чаю та тістечками пригостила. Магда на це все мовчки дивилася, чекаючи нагоди. Й нагода настала, коли рука Єремії сіпнулася й ледве не випустила чайничка. Жінка спокійно поставила чайничок, ніжно взяла дівчину за руку та посадила біля себе, впихнувши їй в руку чашку з чаєм, який сама ж й налила. Єремія й досі мовчала.

 

— Це через того придурка Юліана? — Магда боролася з бажанням покалічити того хлопця.

 

— Ні… — Єремія трішечки почервоніла й відсунулась від жінки. Якби Магда не знала її багато років, то навіть би не звернула на таку переміну уваги.

 

Якось напружено все йшло.

 

— Ну, Єреміє, дівчинко моя, що тебе турбує? Я приїхала тобі лише допомогти, а не зашкодити, ти сама ж знаєш.

 

Дівчина кивнула. Магда поклала долоню дівчині на плече й погладила в заспокійливому жесті. Єремія подивилась на руку, потім на господарку руки, відвела погляд й закусила губу. Та тепер в неї на лиці виднілось щось інше. Зовсім не сум, а щось, що Магді ще не приходилося бачити на власні очі, тому поки що, ця переміна була для неї нечитаною.

 

— Магдо, я б хотіла серйозно з тобою поговорити.

 

Жінка підняла брови в здивуванні, але покірно кивнула спіймавши погляд дівчини.

 

— Ми з тобою знайомі два роки й, знаєш в наших стосунках дещо змінилося, — продовжувала та,— тобто в моєму ставленюю до тебе…

 

Магда лиш слухала. Зазвичай, завжди так було : Єремія говорила, а Магда – слухала, і їх обох це задовольняло.

 

— Я, звісно, розумію, що в тебе свої симпатії, вподобання, можливо в тебе є якісь стосунки, — дівчина засильно вкусила свою губу, бо скривилась й пальцем потерла свою її. — Коротко кажучи, ти мені подобаєшся, дуже сильно, як жінка іншій жінці. Ти мене приваблюєш в усіх можливих й неможливих сенсах і я не знаю, що з цим робити.

 

Магда сиділа й дурнувато усміхалася. Потім непомітно вщипнула себе, щоб не здаватися такою вельми задоволено й сказала:

 

— З цим нічого не потрібно робити, дорогенька, — жінка відвинулась ближче до дівчини.

 

— То ти…

 

— Так, я приймаю твої почуття, зрештою, ти не така вже й погана дівчина, як говорив тобі Юліан. Як на мене, ти… — Магда обвела поглядом статуру дівчини, — ти дуже приваблива.

 

Погляд Єремії випромінював надію й Магда не могла не усміхнутися. Нарешті вона отримала те, що хотіла — симпатію цієї дівчини. В те кафе жінка раніше часто приходила, бо вважала баристу дуже гарною, на жаль чи на щастя, тобі дівчина впевнено сказала, що вона абсолютна гетеросексуалка. Але тепер… нарешті Магда може торкатися до дівчини не просто, як до подруги, а і як до коханої людина. Вона зможе доторкнутися скрізь де це було заборонено френд-зоною. Нарешті настав день падіння їхньої дружби й хоч, з першого погляду, на це словосполучення нічого хорошого видно не було та якщо заглянути в контекст, то можна буде зрозуміти, чому Магда така щаслива. До речі, як і Єремія.

 

Не дивлячись на радість, тиша була неминучою. Магда кинула на гітару, що самотньо стояла під стінкою.

 

— Єремія, зіграєш мені щось?

 

Дівчина відразу оживилася, це було її найулюбленіша справа.

 

— Я ще й заспівати можу, хочеш?

 

— Авжеж!

 

Єремія жваво перетнула відстань між диванчиком та гітарою сіла на крісло, що стояло неподалік й почала налаштовувати її. Магда тим часом повернулася повністю лицем до дівчини поклавши ногу на ногу й уважно спостерігала за цим всім.

 

Налаштування багато часу не зайняло, тож, вже скоро квартирою полилася знайома мелодія й трохи хрипуватий, але такий гарний та сексуальний голос дівчини. В цьому перебиранні струн було щось незвичайно інтимне, як помітила про себе Магда. Їй би хотілось стати тією гітарою й на думку спадали думки про те, що вона готова влізти в шоу-бізнес лиш би бачити Єремію на пробах, або де інде й ловити її погляд серед тисячі молодих музикантів… Хоча слова й лунали дзвінко, та тому, що на них не звертали увагу, вони оминали її слух та думки й вилітали кудись у вікно на протистояння вітру. Але ж все-таки Магда прислухалась до них ще ширше усміхаючись, це було більше, ніж поняття прекрасно.

 

We’re flying high

We’re watching the world pass us by

Never want to come down

Never want to put my feet back down on the ground, — Магда вирішила, що тепер кожен вечір хоче уважно слухати, як ця дівчина їй співає.

 

I’m taking a ride with my best friend, — дівчина віддавалась мелодії повністю. — I hope he never lets me down again, — пальці, пальці, пальці, вони так гарно водили по струнах… — Promises me I’m as safe as houses

As long as I remember who’s wearing the trousers

I hope he never lets me down again.

 

Вітер нервово тріпав через відчинене вікно тюль й той високо підіймався й опускався, волосся дівчини теж трохи розвивалось від його наглого втручання. Магда повністю розслабилася на диванчику. Вона навіть не пару хвилин заплющила очі. Та, на жаль підійшли останні слова:

 

See the stars, they’re shining bright 

Everything’s alright tonight…

 

Й останні акорди. Жінка вже уважно спостерігала й нарешті вловила погляд дівчини. Вони посміхнулись одна одній. Єремія опустила гітару на місце, а Магда зааплодувала їй:

 

— Це неперевершено, так ще й Depeche Mode! — Дівчина зашарілася.

 

— Дякую…

 

Магда поглянула на годинник й дівчина прослідкувала за її поглядом.

 

— Зоставайся.

 

Магда підняла на неї погляд ,ніби не вірячи тому, що зараз чула. Та чи була вона проти?

 

— Добре, — жінка посміхнулася Єремії, як маленькій дитині, яка просить щось надзвичайно просте. — Тільки дай мені щось, в що можна переодягнутися.

 

Єремія кивнула й через декілька хвилин прибігла з речами для Магди.

 

***

Відчуваючи себе свіжіше після душу, Магда чекала на Єремію. Коли дівчина вийшла з ванної кімнати, то була одягнена в одну дише спідню білизну та розтягнуту футболку, як й Магда. Та в очах жінки спалахнув пожадливий вогонь, тепер вона могла собі це дозволити. Струнке дівчаче тіло манило доторкнутись до нього….

 

— Єреміє, — дівчина в запитальному жесті подивилась на Магду вимикаючи основне світло й вмикаючи більше тепліше та ніжніше. — Підійди до мене, будь ласка.

 

Дівчина так й зробила. Магда ніжно потягнула її на себе й перед тим, як доторкнутися своїми губами до губ дівчини прошепотіла:

 

— Думаю, ти будеш не проти такої ініціативи.

 

Зі звичайного доторку губ цей поцілунок перейшов в щось більш різке й більше жаданіше. Єремія вмостилася на колінах у жінки руками гладячи її плечі. Магда провела рукою від зігнутого коліна прямо до спини торкаючись своєю прохолодною рукою теплої шкіри під футболкою, друга рука жінки все ще невпевнено торкалася внутрішньої сторони стегна. Єремія повільно перейшла поцілунками до шиї жінки й Магда відкидаючи голову назад, наблизила свої пальці до трусів дівчини, ніжно провела по тканині нігтем та навіть такого невинного жесту вистачило для того, щоб дівчина повела стегнами ближче до руки. Збудження давало про себе знати, але Магда навіть в такі моменти любила брати все під контроль й тому трохи відсторонивши дівчину від себе сказала:

 

— Мені продовжувати? Якщо ти скажеш ні, тому зупинимось й ляжемо спати або займемось чимось іншим. В нас буде час почати знову.

 

— Ні… продовжуй…

 

Єремія неголосно простогнала й поклала свою голову жінці на плече, коли та надавила й провела по тканині спідньої тканини вверх й вгору. Магда акуратно трішки відсунула тканину й вже доторкнулася до чутливої шкіри. По тілу Єремії побігли мурашки. Але жінка на мить перервала цей момент насолоди, кладучи вже колишню кращу подругу на диван й скидаючи з неї річ. Під тканиною не було нічого. Зараз перед дівчиною лежала абсолютно гола дівчина не рахуючи білизни й Магда її полюбила знову так само сильно, як й любила до цього.

 

— Ти така гарна…

 

Єремія лише захихотіла на ці слова, тягнучись до губ жінки й зливаючись з нею в палкому поцілунку. Відірвавшись Магда намацала подушку й підложила її під бедра дівчини попутно знімаючи з неї труси, а з себе футболку. Під нею в жінки був мереживний чорний бюстгальтер й побачивши це Єремія сказала:

 

— Обожнюю мереживо…

 

Та якщо в неї й були якісь ще думки, то вона їх вже просто не змогла б продовжити так, як голосно застогнала й зім’яла пальцями обшивку дивану від дій жінки. Магда на пробу провела язиком й ,побачивши реакцію дівчини, почала вишукувати найчутливіші точки , помічаючи такі ніжно там прикушувала або грубіше проводила язиком. Великим пальцем жінка допомагала отримати Єремії як можна більше задоволення поки іншою рукою пестила один з її сосків. Дівчина здається ще більше охрипла від стогонів. Магда відірвалася від дівчини й скинула з себе білизну, Єремія їй радісно в цьому допомогла, відразу ж цілуючи груди жінки. Магда звабливо захихотіла притискаючи дівчину назад до дивану, цілуючи її на цей раз без нотки ніжності. Її руки знову змінили положення й тепер одна опиралася в диван біля лиця Єремії, а іншою вона направляла долоню дівчини до клітора, показуючи де і як саме проводити пальцями. Вона відірвалася на хвильку від губ своєї коханої шепочучи:

 

— О так… не бійся, крихітко… — її слова перервав її з тихий стогін, — молодець, натискати трохи сильніше, мені так подобається.

 

Магда поглянула на те, як Єремія зашарілася й засміялася.

 

— Звикай, тепер ми й не таке будемо робити… я бачу, ти поганувато знаєш своє тіло, будемо це виправляти… — Й вона знову поцілувала дівчину відпускаючи її руку й переміщуючи її на соски. Єремія швидко зрозуміла, як й що робити і їй це до безумства подобалось вона наважилась провести пальцем трішки в низ й надавити трішки сильніше… Магда застогнала дуже голосно… Й після цього спустилася з поцілунками на шию дівчини, стегнами двигаючись в такт рухам пальців дівчини. Потім жінка прибрала пальці Єремії й знову змінила їхню позу. Тепер Єремія лежала так, що її стегно було між ніг жінки. Магда поволі опустилася на його й почала рухатися часом пришвидшуючи темп тертя шкіри її піхви об шкіру стегна дівчини. Часом в неї з вуст виринали приємні стогони. Магда намагалася зробити темп рухів пальців, що пестили Єремію, однаковим з темпом руху тертя. Дівчина стогнала до болю в горлі й руками водила по грудях своєї “подруги”, то просто їх стискаючи, то щипаючи за соски. Їх оголені тіла ласкав все той же вітер що грався зі шторами…

 

***

Після бурхливої захопленості одна одною вони прийняли душ й поїли те, що приготувала Магда — після сексу жахливо хотілось їсти. Зараз обидві лежали під ковдрою поїдаючи черешню.

 

— Дякую тобі, Магдо, — раптом сказала Єремія поїдаючи декілька ягід за раз.

 

— За що саме?

 

— За найкращий перший лесбійський секс…

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “Love with a best friend



  1. Це шикарно. Не ідеально, є над чим працювати, але шикарно. Порадував більш-менш пристойний опис постільної сцен. Це вже не стиць пиздиць моя Маруся, як в більшості фанфіків, це життє. Характери цілком відповідають персонажам. Ще трошечки попрацювати б над діалогами і було б взагалі бімба 👍
    Дякую за чудовий фанфік на вечір :З