Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

6

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

– Що відбувається??? – не вірячи своїм очам запитав омега, закутавшись в тоненьке простирадло.

 

– Нахіба ти так кричиш? – ледве розліпивши одне око, сонним голосом запитав альфа, перевернувшись на інший бік, відкриваючи вид на широку спину та підкачений зад.

 

– Нахіба? НАХІБА??? Якого хріна я голий? ЯКОГО ХРІНА ТИ ГОЛИЙ? – не стримуючи емоцій, закричав переляканий хлопець.

 

– Продовжуй, будь ласка, ще весь острів не почув, що ми прокинулись голими, – наче нічого не сталося, відповів викрадач, навіть неповорохнувшись.

 

– Ти нормальний? – здавшись, запитав Се.

 

– А ти?

 

– Козел! Ти викрав мене! Ти привіз мене сюди! Зґвалтував уночі! А тепер робиш вигляд, що нічого не було.

 

– Повір, сонечко, якби я зґвалтував тебе вночі, ти б зараз навіть з ліжка встати не міг, – повернувшись обличчям до шокованого омеги, лагідно повідомив альфа. – Ми голі, бо вночі було дуже жарко. Я спітнів і роздягнувся.

 

– А мене за що? –  трохи заспокоюючись від пояснення, запитав омега.

 

– Бо ти сопів так, наче кукурудзник над полем. Я думав злетиш разом з ліжком.

 

– Я.НЕ.СОПІВ! – не приймаючи цього, заперечив омега. Ще не вистачало, щоб сказали, що Се хр…

 

– Та ще трішечки і ти б захропів як трактор в полі, – розсміявся Чан, викликаючи ще більш яскраву реакцію омеги.

 

-ЯНЕХРОПЛЮЮЮЮ! – закричав О і стрибнув на альфу, бажаючи заткнути йому рота.

 

Тільки опинившись верхи на альфі, Сехун зрозумів свою помилку. Простирадло кудись зникло в польоті. І тепер він голим сидів на голому альфі.

 

– Так швидко? – зображуючи задумливий вигляд, прокоментував Чан. – На жаль, навіть такі гарячі мілфи мене не цікавлять. Я більше по малоліткам.

 

– Та кому ти здався! – прошипів в обличчя викрадачеві омега.

 

– Ну, комусь та й здався, – усміхнувся альфа. – Ти ж от сидиш на мені голий. Може буде яке продовження.

 

– Кретин, – просто здався О.

 

– Але ти все ще…

 

– Закрийся, я думаю, – перебив викрадача Сехун.

 

Насправді він просто не знав, як вийти з цієї ситуації. Сидіти ось так на альфі теж не було виходом із ситуації, але… От він підведеться, альфа все акурат роздивиться. Хоч як би він не намагався встати, дістати простирадло не вийде, тому будь-який рух покаже цьому збоченцю занадто багато.

 

– Стоп! – дійшовши до певної думки, промовив Хун, привертаючи увагу альфи. – Тобто, ти сам мене роздягав?

 

– А хто ж ще?

 

– І ти все роздивився…-приречено мовив омега.

 

– Не тільки бачив, а й пощупав, – зізнався Чан, викликаючи непідробний шок хлопця, а потім голосно розсміявся.

 

– Я помщуся! І помста буде моя страшна!

 

– Ага, не буду будити в тобі звіра, прокинеться хомячок, заїбе нахуй.

 

– Трьохденного поноса тобі в дар! – і в цей момент О дійсно так бажав, щоб альфу швидка прихватила на декілька днів.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь