Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

5

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Чонгук доторкнувсся до плеча старшого, перевертаючи того на спину. Він обережно наблизився губами до його плечей, провів доріжку із поцілунків до шиї, та вкусив. Техьон ж на це, тільки підняв руку, щоб запустити ту в волосся молодшого.

Вони розуміли кожний рух який вони роблять, кожну емоцію і чому вони хочуть цього. Брюнет погладив того за шию, піднімаючись рукою вище і продовжуючи гладити шкіру на лиці.

-Ти неймовірний, просто прекрасний. Твоя шкіра така тендітна, ще трохи і я закохаюсь, – вони двоє посміялись із цього, розуміючи що закохатись вони встигли ще в першу зустріч.

-Ти знав, що твій погляд заставляє відчувати себе роздягненим?

-Який цікавий факт, неочікувано, – Чонгук поглянув в очі юнака напроти, переводячи погляд з них на губи, які були трішки пухкі, світло рожеві і бажанні, – скільком людям ти говориш що кохаєш їх?

-Тільки одному, але в планах на майбутній місяць, здається є ще одна людина. Коха…, – Чонгук не хотів чути це саме зараз, не хотів щоб Техьон казав так тільки через те що вони знаходяться настільки близько і через те що керують ними саме емоції. Він перервав його, цілуючи в губи.

Вони задихались, торкаючись до тіла іншого і вдихаючи всього його. Молодший заліз на Чонгука, сильніше стискаючи його в своїх обіймах. Техьон тільки цілував того, не впускаючи можливості повністю насолодитись губами цього юнака. Він обережно проводив пальцами по його тілу під футболкою, бажаючи віддатись повністю саме йому.

-Тільки ти, так танеш в моїх руках, – між ще одним поцілунком прошепотів брюнет.

-Тільки ти, робиш зі мною таке, – Техьон зняв верхню одежу хлопця через голову, припадаючи своїми губами до його шиї. Його руки обіймали хлопця за талію, підіймаючись то вверх, то вниз. Вони відчували, як бажання стають більш серйозними, як хотіння мати цю людину під собою, стає дедалі реальним. Чонгук закинув голову назад, відкриваючи більше місця для поцілунків старшого, в яких він просто забував все що існує і існувало до цього дня. Мурахи по тілі після кожного дотику до шкіри, збудження внизу після кожного поцілунку з язиком. Молодший потихеньку роздягав хлопця, залишаючи його в одній тільки нижній білизні. Зачаровуючись його тазовими кісточками, торсом і боками, він розумів що може нарешті здійснити те про що мріяв. Його губи ніби пройшлись по кожній частинці тіла Техьона, і саме це заставляло їх ще більше радіти кожній хвилині цієї ночі.

Вони рухались активніше, доставляючи кожному з них задоволення, входячи і виходячи із бажаного тіла десятки раз за ніч. Вони не бачили перед собою нічого окрім партнера, окрім зірочок після оргазму і метеликів, які з неймовірною швидкістю зароджувались у животі. До ранку кожний побував знизу, зверху, спереді, ззаді. Це було щось в рази краще за секс під наркотиками, це було те, про що ніхто із них не забуде і буде описувати як “можливо це і був роман який розвивався дуже швидко, але він був єдиним з такою кількістю емоцій”. Задоволенні всім, коханці заснули в обіймах, одночасно отримуючи і віддаючи тепло своїй другій половинці, якщо їх вже можна назвати так.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь