Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

5 частина – розкриття плану і передісторія

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

В кабінеті Німеччина сів за стіл із записами які він з Австрією робили цілий день. Австрія сів навпроти Німеччини, а Швейцарія сяде посередині, а перед тим вона знову захотіла попити води, проблема залишилась та ж, брудна вода з черв’яками. Після одного ковтку вона подавилась і почала погано себе почувати. Вона стояла прям над раковиною і відчула сильний біль в животі.
🇩🇪 – Швейцарія.. я ж тобі казав не пити цю воду…
Австрія вскочив до неї.
🇦🇹 – Швейцарія!
🇨🇭 – все нормально.. пішли за стіл
І вони сіли за стіл.
🇨🇭 – розказуйте, який план?
🇩🇪 – отже, ми ніби напишемо дуже важливу листівку для ООН настільки важливу, що йому треба буде прочитати її прямо зараз.
🇦🇹 – замаскуюємось, щоб нас не бачили і попадемо до самого кабінету ООН.
🇨🇭 – і далі що?
🇩🇪 – далі ми ще не вирішили ми його вб’ємо чи викрадемо, але потім для нас буде панство.
🇨🇭 – цей план звучить дуже тупо. не можна ось так просто прийти в кабінет і назначити себе головним.
🇦🇹 – ну а що ти тоді пропонуєш?
🇨🇭 – є у мене дещо, що може вас заінтригувати.
Швейцарія показала свої заначки, де знаходиться вся її зброя, яку вона сама виготовляла. Німеччина і Австрія просто ашаліли рота не могли закрити.
🇩🇪 – с-слухай Швейцарія, ти точно була нейтральною?..
🇨🇭 – так, але це було на випадок якщо хтось захоче на мене напасти.
🇦🇹 – ого.. так, а для чого це? ти що хочеш-
🇨🇭 – зробити воєнний переворіт, правильно!
У Німеччини і Австрії щелепи позависали.
🇨🇭 – чого ви так на мене дивитесь? ви думаєте ваш дурний план прийти в кабінет до ООН і сказати “ти тут більше не володарюєш” краще? зрозумійте, ми нікого вбивати не будемо! ми просто налякаємо, доки ООН сам не схоче піти у відставку. Його теперішній стан зараз тримається на ниточці, тому йому буде складно утримати цілий заколот.
🇩🇪 – а якщо НАТО включиться?
🇨🇭 – не повинен. принаймні тому, що ми нікого не вбиваємо. чули? нікого не вбиваємо! навіть якщо дуже хочеться..
🇦🇹 – що ж цей план звучить більш правдоподібним і епічним.
🇩🇪 – коли почнемо?
🇨🇭 – після завтра. завтра ми підготуємось, а зранку почнемо. завтра я вам усе в подробицях розкажу.
🇩🇪 – ти коли встигла це придумати?
🇨🇭 – по дорозі додому)
Австрія вздохнув і сказав
🇦🇹 – я просто шалію від цієї жінки… я клянусь, ніколи не пожалкую, що я з нею дружу!
Швейцарія посміхнулась.
Німці вийшли з кабінету.
🇵🇱 – о, ви тут. про що розмовляли?
🇦🇹 – та як ти мене-
🇨🇭 – тихо! – Швейцарія закрила рот Австрії, бо він вже збирався його обматюкати ні за що. Австрія злий на всіх, окрім звісно німців.
🇨🇭 – не важливо, зайчик. не звертай уваги.
🇵🇱 – що у вас за задум?
🇦🇹 – тобі сказали не важливо!
🇩🇪 – та ладно я думаю можна розказати.
🇦🇹 – подумай про наслідки!
🇩🇪 – а які наслідки можуть бути? він нічого нам зробити не може і зупинити нас теж не може.
Швейцарія вздохнула і поки вони теревенили вона без зайвого базару прямо сказала.
🇨🇭 – ми хочемо захопити світ і керувати ним.
🇵🇱 – що?! ви серйозно?! на вас це взагалі не схоже! народ, скажіть, що це жарт..
🇨🇭 – ні, в нас вже все заплановано.
🇵🇱 – чому?.. навіщо вам це?.. Швейцарія, ти ж була нейтральна.. що сталось?..
🇨🇭 – все змінилось Польща
🇩🇪 – після того дня! я після другої світової війни ніколи в житті не відчував такого приниження..

3 тижні тому:
Був звичайний день в Євросоюзі. Німеччина як завжди прийшов на роботу о 8:00. І все б нічого, він сидів за паперами, підписував документи, приймав листівки, як звідки не візьмися він відчув запах диму. В куті кабінету почалася пожежа. Німеччина аж розгубився, він не розумів звідки пожежа, вона ніби узялася із незвідки або хтось спеціально її вчинив. Він швидко вибіжав із кабінету коли вже почала сигналіти евакуаціона сигналізація. Вогнегасник не на щастя був в іншому кінці коридору, поки Німеччина добіжав до нього і повернувся вже пів кабінету було у вогні і всі документи, всі папери над якими він працював багато десятків років було заживо спалено. Він намагався швидко потушити пожежу, але на ньому не було маски він ледве не задихнувся в диму, як в цей час приїхали пожежники і потушили пожежу. Німеччина закашлявся і коли зрозумів, що все втрачено він просто розгубився, він не міг повірити, що всім його старанням прийшов кінець. Він ледве не почав плакати.
Через деякий час ЄС дізнається про цей інцидент. Він виходь при всіх членах європейського союзу із заявою.
🇪🇺 – з сьогоднішнього дня, Німеччина більше не керує урядом Євросоюзу.
🇩🇪 – ЩО?!
🇪🇺 – з сьогоднішнього дня, його місце буде займати Франція. Франція, підійди, будь ласка.
Франція була в шоці і їй було ніяково. Вона сумнівалася в тому, що може взяти таку відповідальність на себе.
🇫🇷 – ого.. це так відповідально..
ЄС начепив на Францію значок керівника Євросоюзу.
🇪🇺 – да привітаємо нового керівника Євросоюзу! 👏
Всі їй опладували!
🇩🇪 – НІ! так не повино бути!! ТАК НЕ ЧЕСНО!! – істерично кричав Німеччина.
🇪🇺 – ну а хто винен в спалюванні ВСІХ документів, які збиралися в архіві десятки років?!
🇩🇪 – я не знаю! це був не я!! чесно! я не винен в цьому!
🇪🇺 – в кабінеті був тільки ти, а зайти туди раніше тебе ніхто не міг, тому винен тільки ти!
Всі почали звуками осуждати Німеччину.
🇭🇺 – це ж треба було так далеко розставити вогнегасники що поки ти добіжиш до нього пів Євросоюзу буде в пожежі! Так би можна було хоч щось зберегти!
Всі почали ще більше осуждати Німеччину звуками після слів Угорщини і почали кидатись речами на нього.
🇩🇪 – Ні!! Припиніть це!! – Німеччина істерично кричить і зі сльозами на очах скривається від публіки. Єдиний хто був за нього це Австрія. Німець німця не кине. Австрія побіжав за Німеччиною. Німеччина сховався в темному куті де його ніхто не бачить, тримав голову руками і плакав. Австрія знає це місце, тому він його швидко знайшов.
🇦🇹 – бруда.. я тобі вірю.. я вірю в те, що ти не винен.
🇩🇪 – і що з того?! це вже нічого не зміне! – плачучи сказав Німеччина.
Австрія вирішується взяти вину на себе.
🇦🇹 – знаєш, я зараз піду і при всіх скажу що це був я.
Німеччина навіть не встиг одразу втямити, що сказав Австрія як він вже вирушив до всіх.
🇩🇪 – що?!.. ні! Австрія, стій! – Німеччина намагався зупинити Австрію, але він вже зник з його поля зору. Він хутко побіжав, поки не стало пізно.
🇦🇹 – Гей люди, послухайте мене! – викрикнув Австрія.
Всі звернули увагу на Австрію.
🇩🇪 – Австрія, зупинися!
🇦🇹 – Це був я! Це я винен в пожежі кабінету! – голосно кричав Австрія, щоб це всі почули.
Народ дуже сильно обурився на Австрію і толпою накинувся на нього кричачи який він засранець, те як він підвів всіх і який він нікчемний убл#док. Німеччина намагався їх відсунути від нього.
🇩🇪 – відчепіться від нього!
ЄС двічі хлопнув руками, щоб заспокоїти люд і схрестив вказівні пальці в знак тищі. Тоді вже всі заспокоїлись і відчепилися від бідного австрійця кинувши його на підлогу. Він був весь побитий і покалічений в деяких місцях текла кров. Він сидів рачки і не міг знайти сили щоб встати, у нього потекли сльози. Німеччина підбіжав до нього і допомагав йому встати.
🇦🇹 – я навіть не міг п-подумати, що в-вони.. д-дійдуть до такого.. – тремтящим голосом сказав Австрія.
🇦🇹 – Н-Німеччина.. уведи мене звідси.. – плакав Австрія обійнявши Німеччину.
Ось так Німеччина і Австрія покинули ЄС і більше не поверталися. Вони вже не мають ніякого статусу там і є фактично вигнанцями. Весь Євросоюз їх проклинає. Їхня єдина підтримка була лише ще одна їхня кров, хоч і дуже давня – Швейцарія. Швейцарія як дізналась про це поміняла усі свої погляди на життя. Приютила їх і лікувала Австрію. Вони влаштували свій власний бункер де вони об’єдналися в єдиний союз і замислили захоплення всього світу. З кожним днем вони ставали все лютіше і лютіше, їхні серця наповнювались все більшим бажанням всіх підкорити і звісно їхні очі ставали все більш бездушними, білі, білі, як сніг. Хоч Швейцарія не відчувала того, що відчули Німеччина з Австрією, навіть не бачила власними очима, але поставилась до цього ніби вона пережила цю біль разом з ними, серце боліло так само. Німеччина і Австрія не з’являлися на люди весь час свого вигнання. І кожного дня вони замислювалися спочатку просто про помсту, потім про захоплення Європи, а далі дійшло до всього світу і прийшли вони до ідеї таємно викрадати людей які щось знають про уразливість ООН, про таємні проходи або ж навіть про ту саму зброю масового ураження, Швейцарія їм всіляко в цьому допомагала. Ну і першим їм звичайно попався Польща.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь