Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

4

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Техьон сидів у себе вдома читаючи нову книгу. Думки про незабутню ніч 4 дні тому, не покидали його, але і написати хлопцеві він боявся. На щастя, доля була на його стороні і Чонгук читав його думки.

-V, в мене для тебе чудова пропозиція, – Техьону прийшло повідомлення від брюнета, через яке він так сильно посміхнувся, що щоки почали боліти.

-Слухаю тебе.

-Як ти відносишся до картин в стилі ню?, – хлопець не очікував такого запитання, тому обдумував досить довго що відповісти.

-Добре, мені подобається цей стиль, а що?

-Хочу зробити виставку своїх картин, але не вистачає чогось неймовірно красивого на що одразу звернуть увагу всі відвідувачі.

-Цікаво, але чому ти саме мені пишеш про це?

-Хочу щоб ти був на цій картині. Ти підійдеш найкраще.

-Давай зустрінемось і обговоримо, кинь свою адресу.

Брюнет швидко відправив повідомлення із адресою, і Техьон поїхав до нього. Вперше хтось захотів намалювати його. Та цей хтось, ще й Чонгук. Він був здивований і одночасно соромився від того, як все має пройти, але заспокоював себе, що все пройде добре, адже його малюватиме саме Чонгук.

Хлопець приїхав через 40 хвилин і його одразу впустили в квартиру.

-Тут неймовірно, це тільки твоя студія чи ти тут живеш?, – поцікавився старший, пильно оглядаючи весь інтер’єр.

-Живу, так набагато зручніше. Ти подумав про мою пропозицію?

-Так.., – він зупинився, підіймаючи голову, щоб поглянути на Чонгука. Той був одягнутий у сіру сорочку і чорні джинси, схоже це був його робочий вигляд, але навіть у ньому він виглядав так красиво, ніби от-от вийде заміж, – я згоден, потрібно вже роздягатись?

-Ні, – посміявся Чонгук, сідаючи на диван і запалюючи цигарку, – будеш?

-Звичайно, – Техьон взяв з рук цигарку та підніс до рота, вдихаючи в затяг, – тож в тебе буде виставка?

-Так, та коли планував як все має бути, зрозумів що не вистачає чогось грандіозного.

-Чогось де буду я?

-Вірно, мені потрібний ти, якщо звичайно ти не проти, що на це будуть дивитись люди і це може вплинути на твою кар’єру, – Чонгук опустив голову і потушив цигарку, після чого піднявся щоб дати руку Техьону.

-Я погоджуюся, давай почнемо, – він взяв руку і встав, не відводячи погляду від очей Чонгука, який ніби хотів його з’їсти, і Техьон збреше, якщо скаже, що це його не приваблювало.

Він роздягнувся і сів, спираючись спиною на тумбу позаду нього. Закинув голову назад, як попросив його брюнет і прикрив очі.

-Ти виглядаєш чудово, – Чонгук сів за роботу, малюючи на полотні образ хлопця. Він був приємно здивований тілом Техьона, його формами і просто те як він лежить, піднявши голову вгору, заставляє затамувати подих. Йому б хотілось обводити контури тіла перед собою, цілувати його торс, та тримати його долоні в своїх.

-Дякую, – співак посміхнувся, відчуваючи як серце б’ється скоріше. Він зовсім трішки хвилювався як все має пройти і як Чонгук відреагує на його оголене тіло.

Через декілька годин картина була завершена, брюнет запропонував Техьону піти в душ і той просто не міг не погодитися.

-Картина прекрасна, один ти, змінюєш все, – сказав молодший, коли блондин повертався з душу. Його краса справді вражає і Чонгук більше не сумнівається в цьому, – не бажаєш залишитись у мене на ніч? На вулиці вже пізно, краще не їхати зайвий раз машиною.

-Дякую дякую, можу і залишитись, якщо ти пропонуєш, – з посмішкою відповів Техьон, – але я щось не бачив спальні в тебе вдома.

-Є тільки диван.

-Диван?

-Так.

-І як ми будемо спати?

-Разом, ти маєш щось проти?

-Я тільки за, – дивлячись у очі молодшому він бачив які вони шалені і розумів як вони схожі між собою.

Співак і художник почали готуватись до сну, застеляти постіль і вечеряти. Їхні розмови знову перетікали від невинних бесід, до пізнання одне одного в душі. Вони говорили в темряві з світильником, який зовсім трохи освітлював кімнату і створював тільки інтимнішу атмосферу.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь