Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

3

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

-Одже, ти знаєш мене?

-Знаю музику, яку ти пишеш, почув її вперше рік тому і закохався, – Техьон почервонів, повертаючи голову в інший бік.

-Приємно чути, а сам чим займаєшся?

-Я?

-Ти, мені цікаво які інтереси в людей, які слухають те що я написав.

-А, зрозумів. Я художник в стилі ню.

-Мені не почулось?

-Ні.

-Вау, це круто. Не хочеш випити?

-Ти п’єш з усіма своїми фанатами?

-Тільки з розумними і тими, хто зацікавив мене. Так що, не хочеш випити зі мною?, – Техьон посміхнувся, вдивляючись у карі очі незнайомця.

-Ти не знаєш мого імені.

-Хіба це велика проблема?

-Чонгук, – він просунув долонь блондину в кепці із захоплюючою зовнішностю.

-Техьон, – співак почував себе ніби на сьомому небі від щастя і хотів вже поскоріше більше дізнатись про нового знайомого. А Чонгук, не хотів відпускати руку старшого і навіть не відводив погляд від щасливого обличчя перед собою.

-Пішли.

-Куди?

-Пити.

Вони піднялись і почали вибирати бар в якому найкраще червоне вино. Техьон любить його більше за все, а Чонгук взагалі не розбирається у винах, тому погоджується на все що скаже блондин. Він все ще тримав того за руку, бажаючи запам’ятати цю ніч назавжди.

Коли вони зайшли в бар, довелось відпустити долонь Техьона, через що брюнет трохи засумував. Хлопці сіли за стіл, який знаходився дальше від інших людей.

-Ми справді будемо пити?, – запитав Чонгук.

-Тільки так я зможу дізнатись більше про тебе, – звичайно брюнет не погодився б із цим, але перечити саме зараз, йому дуже не хотілось.

Їм принесли келихи з дорогим вином, Техьон сказав що оплатить все сам, хоча Чонгук теж міг це зробити.

-Тож ти малюєш в стилі ню, так?

-Так.

-А кого?

-Людей, Техьон, кого я ще можу малювати в стилі ню.

-Чоловіків чи жінок?, – старший прикусив губу і вирішив спертися головою на свій кулак, щоб дивитись на личко хлопця було ще цікавіше.

-Не принципіально, – Техьон тільки кивнув головою і продовжив смакувати напій.

До ранку вони встигли напитися і протрезвіти, блондин купив другу пляшку вина з якою вони повернулися в місце де зустрілися. Всю ніч вони розмовляли про те чим займаються, що люблять, скільки у них було партнерів і чи вільні вони зараз. Техьон розповів тільки про музику, роботу над альбомом і трохи згадав про колишнього. Він хотів більше знати про Чонгука, про його життя та чи має він зараз когось.

Близько 6 ранку, юнаки поділилися між собою номерами і роз’їхались по домівкам. Коли блондин повернувся додому, перше що він зробив, це зайшов до своєї студії і почав писати про ніч. Він настільки був захоплений людиною яку зустрів і як вони провели час, що музика і слова ніби самі писались.

Чонгук, коли зайшов до себе додому, одразу включив перший альбом V і відклав всі плани на день. Йому хотілось тільки знову вдихнути запах співака, знову взяти його за руку і вже не відпускати.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь