Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

2

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Співак почав своє нове життя, переїхав в інший район Сеулу та зняв квартиру. Його психічний стан погіршився після розриву із Мінхо і він вирішив звернутись до психолога.

На щастя хлопець мав прибуток із минулого альбому, тому спокійно оплачував оренду квартири, комунальні послуги, потреби на життя і психолога. Він мав друзів, які допомагали йому із створенням альбому та інколи приходили до нього, щоб друг не залишався зовсім один.

Але похід до психолога був нагадуванням Техьону, хто він, де він і яке насправді життя він живе.
Йому порекомендували звернутись до психотерапевта, оскільки його проблема була більш глибокою і потребувала препаратів для розладів психічного здоров’я. У хлопця довгий час проявлялись симптоми депресії, та він не міг допустити щоб це вплинуло на його кар’єру.

Найбільше на стан Техьона вплинула смерть його матері. Йому було 17, він тільки закінчував школу та радів від початку дорослого життя. Та таким він був в школі, із друзями, але ніяк не вдома.

Там його кожного дня чекала мати, із шприцом у правій руці, який вона направляла в вену на лівій. Було лячно і боляче дивитись на таке, на те як кожного дня він втрачає ще одного з батьків і відчуває себе все більше сиротою із живими батьками. Одного дня, після того, як Техьон склав іспити і повертався додому, йому довелось зустріти свою найріднішу людину мертвою.

Це серйозно вплинуло на його розум, він переїхав до бабусі і почав здавати будинок матері, отримуючи кошти на те щоб забезпечувати їх із бабусею всім потрібним. Коли проблем із грошима не було, йому вдалось поступити в Сеульський університет мистецтв, де він почав вивчати музику.

Вона подобалась йому найбільше і він міг забути про все, коли писав її. Але згодом бабуся важко захворіла і потребувалось більше грошей, тому щоб не покидати навчання в університеті хлопець розпочав свою сольну кар’єру, випустив декілька синглів і став відомим. Так і почалась вся його музична історія. Після закінчення університету він переїхав до Мінхо, де розпочав роботу над другим альбомом.

Цього вечора Техьон повертався з прийому трішки похмурий, у нього було багато думок і не зовсім позитивних. Він вирішив зупинитись біля річки Хан, там нічне небо було найбільш красивим. Співак наспівував свою пісню із закритими очима.

-V? Це справді ти? Неймовірно, як мені вдалось зустріти вас, – V це псевдонім Техьона під яким він випускає музику. Юнак відкрив очі і подивився в сторону хлопця, який схоже був його фанатом. Брюнет, з кучерявим волоссям до плечей, яке закріплене ззаді. Високий, накачений, з чудовим смаком у одежі і схоже, непоганим смаком у музиці, якщо він слухає V.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь