Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Історія відліку

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Історія починається через 30-35 років від сучасних подій ( 2040р.). Упродовж цих років були поодинокі викрадення людей прибульцями. Згодом прибульці за рахунок викрадених людей вивчають одну із людських мов ( Англійська). Прибувши на Землю вони увійшли в контакт із людьми і почали будувати приємні взаємовідносини.
Живучи з прибульцями з‘явились як свої плюси, так і свої мінуси
Плюси: покращення медицини , освіти та технологій
Мінуси: підвищення корупції, виріс відсоток злочинності та психічнохворих людей.
Прламент ООН намагався хоч щось зробити із цима проблемами, але лише мініст Польші запропонував контракт, це була жінка середніх літ , яка була активною в політиці і намагалась робити краще для громадян.
Цей контракт з точки зору головних героїнь був рабським для людей, але він хоч якось урегольовував відносини між расами та вирішити певні проблеми. ( доречі, прибульців люди почали називати «Інші», бо це було образливо їх називати прибульцями)
Контрактів було два, але це приховували щоб не було масових бунтів, бо якщо в першому контракті сторона людей забов‘язується урегулювати закони, давати « Іншим» людей як робочу силу за плату та використовувати замість нафти продукт який поставляють « Інші». Сторона «Інших» забов‘язується мати документи які підтверджують те що вони зробили операцію яка уподібнює їх до людей ( були певні ще декілька пунктів але вони були не оголошені).
Другий контракт- це використання людей як їжі для інших рас та використання людей для своїх війн. Вирощування людей для їжі це жорсткий відбір для тих хто підходить по здоров‘ю та жадністю. Люди мають:прожитковий мінімум в комплексі, грошова винагорода та можливість спілкуватися з рідними. Але людський ресурс для війни ділиться на їжу, гарматне м’ясо , валюта.
З контрактом були незгодні лише три країни: росія, Північна Корея , Венесуела. Ці країни утворили союз , але через те зо Венесуела фінансувала протестантський рух з грошей які отримувала від туризму « Інших», її швидко притиснули воєнним шляхом та змінили владу, політиків. Корея та росія відчули в цій події небезпеку, тому об‘єдналися в РКФР ( російсько- корейську федеративну республіку) де хоч хоч і було багато територій але їх потроху завойовували інші країни.
Стан природи погіршувався , тому був створений проект « Небо» , це станція яка повинна була зменшити вплив ультрафіолету, але після нещасного випадку , коли на Турцію впав шматок від станції розміром з Кримський півострів, саме цей випадок став причиною бунтів та зміни проекту з научно-дослідницького на туристичний і перейменували на « Сьоме небо». Через ситуацію з «Небом» була введена політика « об‘єднання декількох міст в один незалежний мегаполіс». Ця політика набувала популярності і лише РКФР не приймала її і тоді вона зовсім ізолювалася від світу.
Через популяризацію незалежних мегаполісів ООН і G7 розвалилось, на заміну яким утворилася нова організація G8, яка урегулювала законодавство , утримує міжгалактичне військо та покращує життя аристократії. До аристократії відносяться члени ради G8 та представники найвпливовіших мафій.
Великий гравець як проповідник між аристократією та простим людом- це релігія, або ще просто називають « Церква», бо всі релігії окрім католицизму вимерли. « Церква» змінила лозунг на «Увіруй та отримуй задоволення для переродження» , але рятував більшу частину людства від страждань скованих контрактом.
Релігія це не тільки рятування від страждань , а й урегулювач відносин між звичайними людьми та G8, тобто «Церква» розглядає законопроекти які хоче прийняти G8 та ухвалює їх або відмовляє, щоб звичайний люд не бунтував і прірва між людом та аристократією не була такою великою. У цілому «Церква» тримає відносини в підвішеному стані за допомогою суспільного впливу, продажу зброї, наркотиків та утримання борделів. Якщо хтось захоче відкрити місце для « нічних метеликів», «Церква» та мафія повинна дати офіційну згоду та також потрібно буде їм виплачувати податок за офіційну роботу, а ось сам податок вже залежить від того яка мафія та який завідувач «Церкви» в окрузі.
(У « Церкві» стерті усі правила того як повинен вдягатися служитель, лишився дрес-код лише з чорного та білого кольору )
Мафія- це клас торговців, які продають різні товари. До та під час підписання контракту очолювали протестантський рух, але після підписання « Інші» запропонували контракт одній з великих мафій, тому протести стихли , а тих хто продовжував рух просто з‘їдали щоб не заважали бізнесу.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь