Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Частина 2.Просто зачекай і я зникну

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Шизуко проснулася у тій самій кімнаті, о 2:10. Все ще й досі трохи боліло.

Вона знайшла на столі записку.

«Буду не раніше сьомої. Почувайся як вдома. Твій новий одяг у шафі. Уяви собі, я навіть приготував суші!»

Шизуко погано знала Годжо але вже зрозуміла що це в його стилі.

Їсти їй не хотілося.

Навіть їсти приготував… Звучить так ніби він ніколи раніше і не куховарив. Чорт, мені залишається тільки отруїтися.

Шизуко пройшлася по кімнатах. Справді, там було чисто. Дуже чисто , як на хлопця який мабуть десь десять років живе сам на квартирі. Шизуко знайшла ванну кімнату. Вмилася.

Він все розрахував , але про те що кожна дівчина робить макіяж забувся.

Шизуко перевдягнулася. Мабуть директор дав Годжо її адресу, щоб він міг забрати її речі.

Вона зайшла до зали і її увагу привернула книжка. Мабуть, єдина у квартирі. На обкладинці нічого не було написано. Шизуко відкрила її. Мимоволі погляд впав на фотографію. Фотографію якоїсь дівчини. Шизуко заклякла на місці. Вона втупилася в фотографію.

То в нього є дівчина? Але чи не замала вона для нього? Їй тут років 15… Так я і знала. Все це моє «ні, я не закохалася». Може й ні але чому мені аж так зараз погано?

Справді, їй було тоскно на душі. Здається що сенс в усьому знову зник.

***

-Сатору,-порушив мовчанку керівник агенства-після застосування цього закляття довго не живуть, і Шизуко теж довго не проживе.

-Чому це?..-з подивом у голосі сказав Годжо.

-Закляття занадто сильне. Хіба що, вона за три дні які їй залишилися знайде сенс життя. Більший ніж просто робота.

Сатору задумався.

-А я тут чим можу допомогти?

-Придумай щось. Наприклад почни зустрічатися з нею. Тоді ти і будеш для неї сенсом життя. Це найлегший варіант.

Годжо знову задумався. Справді, ідея була не поганою…

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь