Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Ходяча проблема – Мінета

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Привіт! Перед початком хочу подякувати, що зайшли почитати мою роботу) 

Рекомендую слухати ці пісні, під час читання<3

• Ruth B. – Dandelions(sped up)
•Діти інженерів – Навушники
•Макс Пташник – Поки ніхто не бачить
Діти інженерів – Прогноз

 

⁃ Ти скоро? – В двері кімнати постукали.

 ⁃ Вже виходжу. – Пролунав дівочий голос. 

Стоп, стоп, стоп. Давайте трохи розповім про нашу головну героїню. 
Знайомтесь Меріл Бакуго, 15 років.  Мері може викликати та керувати вогнем: створювати вогняний щит, меч та будь-які фігури і предмети, а також він може оточити ворога для того, щоб затримати його, чи Меріл, для захисту. В 14 років дівчина навчилась відкидувати людей на відстань в кілька метрів. Баку, так вона просила себе називати, щоб не плутали з братом, для цього концентрувала вогонь і енергію на кінчику пальця, а потім щолкала когось по лобі чи носі, що супроводжувалося відштовхуючим поштовхом. 

А тепір почнемо історію. Дівчина вдягла шкільну форму та підійшла до дверей, де її вже чекав Катсукі. 

⁃ Сумку взяла? – Тихо полаявшись собі під ніс, Меріл повернулася до кімнати.

 ⁃ А ну не лайся! – Мама виглянула з кухні, вона готувала їжу собі та чоловіку на роботу. Юна героїня прибігла назад та швидко натягнувши взуття пішла наздоганяти брата. 

 ⁃ А чому ти мене не чекаєш? 

 ⁃ Тому що ти повільна, чому ти взагалі вчора до академії не прийшла? В ПЕРШИЙ ДЕНЬ?! – Він легенько вдарив її по шиї.

 ⁃ Я ж казала, що відстала від тебе та загубилась, а там злодій і мені прийшлось чекати, коли про-герої з ним розберуться. – Вона була дуже розчарована, що не встигла в академію.

І ось, вони стоять біля дверей класу, Меріл заховалась за спиною Катсукі. 

 ⁃ Бакуго, ранку! – Помахав хлопець з червоним волоссям, намагаючись роздивитись того, хто стояв за його другом. Той тільки кивнув, сестра хлопнула його по спині. 

 ⁃ Шо ти твориш? – Всі погляди впали на хлопця, який кричав собі за спину. 

 ⁃ Може представиш мене перед класом? – Сестра ще раз хлопнула брата,на що парубок лиш закотив очі. 

 ⁃ Оця мелоч, моя сестра. Далі сама. – Деякі учні почали шепотітись між собою, а хлопець з червоним волоссям, якого вона першим помітила, посміхнувся легкою посмішкою новій одноклксниці, від чого на щоках тієї з‘явився рум‘янець. 

 ⁃ Яка мила! – Ашідо підбігла до неї та почала мацати її за щічки. – Зовсім на брата не схожа. А ви типу двійнята? А хто старший? Він себе з тобою так само веде? – Однокласниця закидала дівчину питаннями. 

 ⁃ Давай я сяду і на все відповім. – Пінкі закивала головою та підійшла до задньої парти біля вікна. 

 ⁃ Розповідай! – Поки Меріл збиралась з думками, то помітила як з сусідньої парти на них дивився той самий хлопець, він сперся на руку своєю головою та роздивлявся дівчину очима, які більше походили на два сяючі рубіни, вони бігали з її лиця до ніг, вдивляючись у кожну деталь. Довге, блондинисте волосся, яке зав’язане в два низькі хвостики червоними резинками, яскраво блакитні очі, що дивились у відповідь, на людину, яка змогла завести дружбу зі злюкою братом. Шрам на щоці та біля брови на правій половині лиця. Шкільна форма, червоний браслет на тонкій руці дівчини. Її обережні пальці, які крутили кільце у руці. Парубок хотів щось сказати, але глянувши на Катсукі, відкинув цю затію. Блондинка тільки тихо засміялась. 

 ⁃ Гаразд, ми не схожі, так як Катсукі пішов характером в маму, а я в тата. І так, ми двійнята. До речі, я стар… – Не встигла Меріл договорити, як на весь клас хтось зашипів.

 ⁃ Я старший! – Катсукі підскочив з місця та зі злістю глянув на сестру.

 ⁃ Ти щось переплутав. – Мері підвелась, розправляючи плечі. 

 ⁃ Це ти щось плутаєш… – Застерігаючи мовив хлопець. Нових знайомих ця ситуація не тішила, так як на тишу можна вже не розраховувати. 

 ⁃ Або ти перестаєш великий дзвін лити*, згадаєш своєю дурною головою, хто старший та не будеш вискочкою, або ти знаєш яка я буваю в пориві злості. – Сестра не кричала, навпаки, говорила спокійно та повільно, ніби, вводила у транс. Він трохи затих, згадуючи її вихідки. Катсукі цокнув та сів на місце.

⁃ Чорт з тобою. – Весь клас був ,,Трішки,, шокований. Щоб хтось міг приборкати важкий характер хлопця? Ще й без крику? Тільки Ізуку спокійно сидів, він знав, що цього телепня заспокоїти може тільки його сестра. Тому що сам був свідком однієї ситуації, коли Меріл була не в найкращому настрої, Мідорії пощастило, що він не потрапив їй під гарячу руку, в прямому сенсі.

⁃ Так ось, я старша на 6 хвилин, а як він до мене ставиться, ти бачиш.

 ⁃ Він тебе боїться чи що? – Ашідо посміялась, доки той кинув на неї злий погляд, який так і говорив «Ходи й озирайся». 

 ⁃ Ну як боїться… тільки коли я в пориві злості скажимо так.

 ⁃ Ти пам‘ятаєш як Каччан пробив стінку, в 14 років? – З-за спини Мері з‘явився Ізуку.

 ⁃ Що? – Пискнула Міна. 

 ⁃ Каччан тоді побив хлопця, який був закоханий в Меріл. Через це вона стукнула його по лобі і він полетів у стіну. – Деку знизив плечима та глянув на подругу дитинства. 

 ⁃ Я взагалі хотіла його у вікно кинути, але згадала, що почала тренерувати новий прийом. – Катсукі робив вигляд, що не чує нічого. Він захищав сестру від всіх, як в самих дешевих фільмах, але нічого не міг з цим зробити, занад-то хвилювався за сестру, через почуття вини. 

 ⁃ І хлопців від тебе відганяє? – Парубок з сусідної парти все таки рішився вставити слово у розмову, в нього був трохи грубий голос з нотками хрипу, ніби він вчора всю ніч провів на концерті якоїсь рок группи, а в наступну секунду отримав по шиї від блондина. 

 ⁃ Ось тобі і відповідь. – Дівчата засміялись, поки хлопець потер шию. 

 ⁃ Я до речі Кірішима Ейджиро. – Він хотів протягнути руку, але вирішив не випробовувати долю. 

 ⁃ Меріл, Меріл Бакуго. 

 ⁃ А я Міна Ашідо! – Дівчина почала цибати біля нової подруги.

 

 ⁃ Мері, пішли в столову. – Пінкі смикала її за рукав. 

 ⁃ Ти вирішила зразу ім‘я говорити, а не фамілію? Щей в лагідній формі? – На її лиці була посмішка, ніхто окрім тата не називав так дівчину. Хоча така форма ім‘я їй була дуже приємною. 

 ⁃ Бакуго звучить якось не так, бо твого брата теж так називають, а Мері мило! – Міна потягла нову подругу за собою. – Я познайомлю тебе ще з деякими людьми! 

Через кілька хвилин дівчата сиділи за столиком на 6 людей. Вони чекали на однокласників. 

 ⁃ Ми тут! – Ашідо помахала рукою. І до них підійшли, Бакуго, Кірішима та ще 2 хлопця. Ейджиро сів біля Мері, але Катсукі взяв його за шкірки та відкинув на диванчик навпроти, а сам сів біля сестри. Дівчина на це ніяк не відреагувала, тільки закатила очі. Їй справді хотілось сісти біля Ейджиро, він здавався цікавим, вона могла б більше дізнатись про нього, але брат знову вирішив все за неї.

 ⁃ Я казав, що не підпущу якихось тупоголових до тебе. – Вона тільки махнула головою та продовжила їсти. Меріл не вважала хлопця тупим, на уроках він часто відповідав*, завжди міг підтримати розмову та знаходив вихід із різних ситуацій, а коли малий збоченець Мінета спробував заглянути під спідниці дівчат, то відлетів у іншу сторону класу. 

 ⁃ Ось і вони! Знайомтесь. – Біля Кірішими сіли два парубка. Блондин та темноволосий. 

 ⁃ Серо Ханта. – Меріл частенько дивилась на цього хлопця на заняттях, його причуда завжди цікавила дівчину. 

 ⁃ А я Денкі Камінарі. – Блондинчика вона вже помічала у компаніі з Мінетою, що трохи бентежило її.

 ⁃ Серо, а як працює твоя причуда? пів дня дивлюсь і зрозуміти не можу. – Мері весь день чекала можливість поговорити з ним, колись вона вже бачила його на вулиці, якщо не помиляюсь, то живуть вони не дуже далеко одне від одного, але особисто не були знайомі. Парубка здивувало це питання, але йому було приємно, що хтось цікавиться його силою. 

 ⁃ Я пускаю з ліктів стрічку, можна сказати, що вона бескінечна. Можу замотати нею ворога, а також вона легко витримує мене. – Було видно, як горіли його очі, коли він розповідав про свої здібності.

 ⁃ Тільки тебе? Не пробував з кимось так політати? – Міна пильно слухала їх розмову, ніби ревнувала подругу, тому що вона приділяє свій час ще комусь, а може навпаки,  ревнувала хлопця?

 ⁃ Не замислювався, потрібно буде на тренуванні когось попросити. – Тут блондин, який сидів біля Ханти не витримав. Парубок дуже сильно хотів щось запитати.

 ⁃ А яка в тебе причуда? – Він дивився на неї із зацікавленістю, ніби дитина.

⁃ Повністю зможу показати на тренуванні, а поки продемонструю маленький трюк. – Катсукі зрозумів про що вона. Брат тільки посміхнувся в очікуванні шоу. Меріл встала з-за столу та підійшла до черги, де голодні студенти чекали на їжу. Там стояв Мінета, що вже намагався заглянути під дівчачі спідниці. Меріл обережно похлопала його по плечі та награно посміхнулась.

 ⁃ Чого тобі? 

 ⁃ Да так… – Вона піднесла палець до його лоба, та легенько штовхнула. В наступну секунду він відлетів до стіни. На подив, пролетів більше ніж Катсукі. Чи то через вагу, чи то через більшу концентрацію дівчини. Першокурсниці за якими він підглядав подякували їй, як виявилось, збочинець ходив за ними весь день. 

 ⁃ Так йому! – Прокричала Ашідо пускаючи подругу за стіл. Мері жартома приклала палець до носа подруги, а та зажмурилась. 

 ⁃ Бам. – Блондинка засміялась дивлячись на реакцію Пінкі, яка вже була готова політати. Міна обережно відкрила очі та зрозуміла, що її провели. 

 ⁃ Я з тобою грати в ігри на щелбана не сяду. – Сказав Денкі схрестивши руки на грудях. За столом почулися смішки, навіть на лиці Бакуго промайнула посмішка. Через кілька хвилин Катсукі підвівся. 

 ⁃ Мала, я в клас. Якщо побачу когось з вас біля неї, придушу. – Хлопець розвернувся і через хвилину пропав з столової. 

 ⁃ Я думав, що він в мені дірку поглядом просверлить. – Мовив Кірішима, ніхто не встиг моргнути, як він вже сидів біля блондинки, на що всі постарались стримати сміх. Меріл підняла погляд на нього та в голову почали лізти дивні думки. Чому його «ображене» лице виглядало таким милим та симпатичним?

 ⁃ Брат в мене тільки на людях, а дома він сама ніжність. 

 ⁃ В якому плані? – Поцікавилась пінкі. 

 ⁃ Ну після однієї ситуації він намагається мені у всьому допомагати та відганяти від мене хлопців бо гадає, що ті можуть мені заподіяти шкоду. Ми з мамою навіть придумали код, щоб вона його відволікла, доки я піду гуляти в компанії де є хлопці. – Міна приклада палець до підборіддя.

 ⁃ Більше такого не буде! Хай тільки спробує, я йому пику наб‘ю. – За столом знову почувся сміх. Серо про щось говорив з Денкі, Міна пішла купувати яблучний сік для себе та Меріл. А сама дівчина активно говорила з Ейджиро про їх причуди та план тренування.

 

Лити великий дзвін* – брехати.
•На уроках він часто відповідав* – В орігіналі Ейджиро навчався погано, але я вирішила трішки змінити це. 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

2 Коментарі на “Ходяча проблема – Мінета



  1. Ваша історія починається цікаво, про героїню можу сказати, що водна доволі небезпечна (в хорошому сенсі, хоча далі побачимо). Подобається, що фанфік не серйозний і в ньому присутній гумор.