Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Хеліана Рау: Історії Розділ 1

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Хеліана ненавиділа цю сукню, зачіску, сутацію загалом і факт того, що не могла забратись звідси якомога швидше.

 

Розслабся, промуркотів їй на вухо Обі-Ван.

Легко тобі казати, зашипіла вона у відповідь, роздратована чи то тим, що вся чоловіча половина компанії відверто витріщалась на неї, чи тим, що  його голос запустив стадо мурашок по її спині.

Мета балів веселощі, уявляєш? ще більше вишкірився він.

Хеліана повернулась до нього, вогонь у очах видав ступінь її роздратування.

—Ти ж в курсі як я ставлюсь до такого роду подій. НЕ прикидайся дурником, — вона  ткнула пальцем йому в грудиб мілімерт між її нігтем і його жакетом.

Погляд Обі-Вана моментально спохмурнів, не залишилось і натяку на попередні веселощі. Він добре пам’ятав день, після якого Хеліана зненавиділа бали раз і назавжди. Його ще й досі, бувало, охоплював гнів на саму лише згадку про ті події. Скільки років минуло? Десять?

—Я знаю, мила, — м’яко мовив він. — Саме тому і визвався супроводжувати тебе на цій місії.

Брови Хеліани злетіли вгору:
—Я не знала, що ти визвався сам.

—Як я міг довірити тебе комусь іншому?

Обі-Ван грайливо всміхнувся, намагаючись розвеселити її.

—Давай-но, потанцюй зі мною,— запропонував він.

Хеліана, було, запротестувала, однак, не слухаючи її, Обі-Ван рушив на танцпол і принадливо поманив її звідти. Вона не могла опиратись. Зрештою, їй так хотілось опинитись у безпеці в його обіймах і сховатись там від оточуючих. Так дивно, вона могла буквально вести армії в бій без краплини страху, але почувалась страшенно налякано на балу в Сенаті. 

Коли одна долоня Обі-Вана взяла її долоню, а друга віднайшла своє місце у неї на спині, Хеліана раптом відчула наскільки напружений був кожен її м’яз до цього моменту.

—На хвилину мені здалося, що ти роздумувала, чи не вкушу я тебе,— веселий шепіт Обі-Вана послав ще одну хвилю мурашок по її спині.

—Взагалі-то, я на це розраховую,— піддражнила Хеліана у відповідь з хитрою посмішкою на вустах.

—О, справді?

Він притис її ближче до себе і Хеліана відчула, що бажання було спільним. Вона мала б зашарітись, зрештою, їм не дозволено було відчувати подібне один до одного, однак перебуваючи в його обіймах, повільно танцючи залою під поглядом його неймовірних очей, Хеліана навіть не змогла б пригадати про будь які заборони і правила. Все, що мало значення тут і зараз, був Обі-Ван і те, що вони були разом. Піддавшись імпульсу, Хеліана опустила голову йому на плече і дозволила вести себе.

Він пахнув грозою, її завжди це дивувало і причаровувало. Вона відчувала як кінчики його пальців рухались її шкірою, заспокоюючи її, тож можливо сукня і не була вже настільки поганою.

Коли Хеліану почало здаватись, що вона ось-ось замуркотить наче та кішка від задоволення, Обі-Ван раптом зупинився. Хеліана відсторонилась рівно настільки, щоб заглянути йому в очі і миттєво побачила в них тривогу. Точно. Сукня без спини, ось чому вона їй не подобалась.  Обі-Ван ніколи не мав дізнатись про це…

—Що це таке? — наче на підтвердження її думки, Обі-Ван провів пальцями вздовж трьох шрамів, що розкреслили її спину. Вiн спохмурнів і Хеліана було готова зробити що завгодно, аби лише стерти цей вираз з його обличчя.

—Це дрібниця,— мовила вона.

—Зовсім не схоже на дрібницю, як на мене. Хто це зробив з тобою?

О, він злився. На сам факт того, що хтось зробив їй боляче і на неї, бо не сказала йому про це раніше. Хеліана примостила свою долоню у нього на грудях, навпроти серця. відчуваючи як пришвидшилось його серцебиття.

—Це дрібниця,— повторила вона. — Сталась ще в Академії на Каміно через мою необережність. Я в порядку. 

— Хелі…

—Все гаразд,—запевнила вона. —А тепер рухайся, доки ми не почали привертати до себе зайву увагу.

На диво, він прислухався до неї і повів далі у танці. Коли музика нарешті закнчилась, і вони опинились у найтемнішому, прихованому від очей присутніх місці, Обі-Ван несподівано притис її до стіни.

— Що ти робиш? — запила Хеліана, відчуваючи як їй враз забило подих.

—Допомагаю,— хитро всміхнувся Обі-Ван і поцілував її.

Хеліана відчула як підгинаються коліна, трясця, такого з нею давно не було. Лише він міг бути настільки ніжним і вибагливо-пожадливим одночасно. Коли вона захотіла поглибити поцілунок, він раптом відсторонився.

—Притримай цю ідею,—мовив він. — До кінця вечора.

—А далі?— Хелліана  облизала губи. 

—А далі побачиш сама.

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь