Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Фрукт якого немає

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

У світі Наруто, У селі, прихованому в листі. Хоч уроки й пройшли в школі ніндзя залишився один учень.

«Буншин но Дзюцу».

Пуф!

З’явилася група білого диму, а клон ні.

«І знову провалився…»

На обличчі була легка посмішка. Я прийшов у цей світ протягом багатьох років. Це світ ніндзя, він мріяв бути генієм. Але тілу було надзвичайно важко добувати чакру, не кажучи вже про практику ніндзюцу. Хоча чакра в його тілі була такою ж, як і у звичайних хлопців його віку, він не міг використовувати будь-який вид ніндзюцу, скільки б зусиль він до цього не докладав.

«Хоча я не можу займатися ніндзюцу, все ще є тайдзюцу. Хачімон, але я не хочу, щоб моя сила була не тимчасова, я хочу постійно бути сильним. Хааа до початку другої війни ніндзя ще близько двох років, не кажучи про участь в ній. Навіть спроба вижити буде важкою з моїми нинішніми силами».

Я просто мав переродитись, коли мала починатися друга світова війна шинобі, це було моє нещастя.Зараз мені лише вісім років. Але мій час спливав. Якщо протягом двох років я не знайду спосіб захистити себе, то на війні моя доля бути гарматним м’ясом, а я не хотів бути гарматним м’ясом.

«Ну, давай не буду думати про це, а просто піду на гору і потренуюся там. Навіть якщо практикувати ніндзюцу важко, я не можу просто здатися».

Похитавши головою, намагаючись відкинути думку про війну, встав і пішов до гори. Поки я йшов дорогою, час від часу якийсь учень дивився на мене дивними очима.

«Я чув, що він взагалі не може використовувати ніндзюцу. Я думаю, що він не зможе навіть скласти випускний іспит».

«Це точно, той хлопець – аутсайдер, він не в селі народився, тож як його можна порівняти з геніями нашого села».

Студенти продовжували говорити про мене, а на їхніх обличчях з’являлася презирство. Я зробив вигляд, що нічого не чую. Група великих пердунів після війни, яка розпадеться через два роки, вони знатимуть, що таке плач. Але недобре йому говорити, що йому не пощастило. Перевтілившись в цей світ, я хотів стати ніндзя в Конохи. І навіть якби я не був із Сенджу чи Учіха… Навіть звичайний будинок – вже добре. Але правда в тому, що в мене навіть не має дому. Я народився не в Коносі, і був із маленького села. Це село було знищела Суна, і я був єдиним, хто вижив. Тож мене знайшли ніндзя з Конохи, які привезли мене сюди.

Хоча я був лише дитиною, скрізь, куди б не пішов, на мене дивляться лише холодні очі. І я вже звик до цього. Пішов на полігон за школою. Підійшовши до маленького дерев’яного стовпа.
На цьому маленькому стовпі була очевидна вм’ятина. Це сталося через незліченну кількість ударів ногами та кулаками . Я подивився на бинти на ногах і кулаках, а потім раптом стукнув ногою по стовпчику.Навіть якщо не можу практикувати ніндзюцу, у мене в планах не здаватися.

«Раз, два, три … тридцять п’ять, тридцять шість …»

Тіло обливалося потом, ніби над головою йшов дощ. Незабаром тіло почало втомлюватися все більше й більше, Особливо щиколотки, вони німіли. Незважаючи на це, я все ще не зупинився, стиснув зуби і продовжив. Не маючи змоги займатися ніндзюцу, тому міг займатися тільки тайдзюцу. Але для цього потрібен той, хто зміг би витримати величезну біль і стільки зусиль, що діти мого віку не зможуть цього зробити.

Ха!Ха!Ха!

Поступово почав бурхливо дихати, піт промочив одяг і капав на землю. Нарешті, коли ноги заніміли, щоб ще мати сили стояти, зупинився.

«Зроблю перерву, потім зроблю п’ятсот прямих ударів, потім двісті опорних…»

Я сидів, дивлячись на горизонт, на якому все ще залишалися сліди сонячного світла, це змусило трохи розслабитися. Якби я міг продовжувати насолоджуватися цією сценою щодня, це було б добре. Але, на жаль, ось-ось почнеться друга велика війна, потім третя, а потім четверта … попереду ще багато прихованих криз, вижити з моєю нинішньою силою буде нелегко. Після закінчення перерви встав, щоб відновити тренування, але раптом видав звук здивування. Бо раптом помітив, що з неба йде дивне світло. Що це? Мене переповнила цікавість. Це світло було фруктом. І це був не плід з дерева на полігоні. Я почав йти туди, куди впав цей плід. Небо поступово темніло, але я все ще міг знайти дорогу. Через деякий час руху, знайшовши місце того фрукта, на якому ще було світло, і підняв його. Але через втому він його кинув. Світло раптом зникло, і настала темрява.

«Це… Це…»

Раптом присів, кілька разів торкнувся його, потім знову підняв. Ще відчуваючи себе млявим, але цього разу міцно тримався. Цей фрукт дивний. Якщо хтось інший у цьому світі знайшов би його, то ніхто не дізнається, що це насправді. Можливо, вони подумають, що це якийсь отруйний плід, і кинуть його прямо. Але я знав що це. Бо був шанувальником багатьох аніме, і майже неможливо не впізнати цей фрукт, диявольський фрукт,

«Як це могло з’явитися у світі Наруто?!»

Дивлячись на дуже ніжний плід у руці, раптом подумав, що це підробка. Чи справді це був токсичний фрукт і був схожий на справжній плід диявола? Ця ідея промайнула в голові. Але похитавши головою ні це настільки схоже, що неможе бути підробкою.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “Фрукт якого немає