Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Тоцидне знання

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Тоцидне знання

– Проходь Женя ти подумав над покаранням, як я тебе просив.

– Так, Спартак, я подумав.

– Ну, говори.

Женя довго вагався, але зрештою сказав –  я хочу зробити тобі мінет, я думаю це загладить мою вину. Женя підняв очі та подивився на Спартака.

– Ти думаєш, що зробити мені мінет – це покарання. Ти помиляєшся, це нагорода, і тобі потрібно заслужити право це зробити. На що ти готовий заради цього?

– На все, я готовий все зробити для тебе.

Спартак хмикнув – добре, якщо ти цього хочеш. Лише зробимо це так, щоб це схоже було на покарання, а не на заохочення.

– Що мені робити? – запитав Женя та підняв сповнені захоплення очі на Спартака.

– Все, що я скажу. Спочатку почнемо як звичайно, надіюсь ти знаєш як це робиться.

– Так, я цього ніколи не робив, але багато дивився відео – Женя густо почервонів. Женя раніше навіть уявити не міг, що буде робити мінет іншому чоловіку, але зараз він дійсно цього хотів, він хотів доставити задоволення саме Спартаку.

– Знаєш, Женя, що таке тоцидне знання – це знання, яке можна отримати лише на практиці. Ну, а тепер у нас буде практика.

Женя повільно не встаючи з колін наблизився до Спартака та почав знімати ремінь. Потім розстібнув блискавку на штанах та повільно почав їх спускати разом з трусами. Член Спартака був більший, чим Женя очікував та він на мить зупинився, не впевнений, що зможе зробити, те що задумав.

– Чого зупинився – запитує Спартак – продовжуй.

Женя слухняно почав виконувати наказ: взяв член в руку, почав ніжно водити пальцями по прутню, зачіпаючи вени на ньому. Потім наважився взяти в рот спочатку голівку, потім спробував проштовхнути далі в горло, але із-за великого розміру швидко почав давитись.

– Не поспішай, Женя, заховай зуби та дивись мені в очі.

Женя слухняно підняв очі на Спартака, хоча йому було дуже соромно та почав інтенсивніше заковтувати член.

Спартак запустив руку у волосся Женя та трохи його відтягнув, із-за цього руху Женя простогнав, запустивши вібрацію по члену.

– Як, я казав раніше, потрібно зробити так, щоб це було схоже на покарання, тому почекай хвилину тут, я повернусь – сказавши, Спартак витягнув член з рота, відійшов до найближчої шафи, яка була в кутку кімнати та дістав якийсь девайс

– Дивись, Женя, це розширювач для рота, він складається з колечка розширювача, яке фіксується спеціальним ремінцем. Він допоможе тобі не стуляти рот та втримувати його у відкритому вигляді, але ти не зможеш говорити. Ти пам’ятаєш, що потрібно робити коли хочеш припинити?

– Так, підняти два пальці вверх.

– Добре тоді, я тобі надійну цей девайс та продовжимо.

Спартак почав проштовхувати великий палець в рот,  провів ним по піднебінню, далі торкнувся під язиком, рештою пальців зжав нижню щелепу та відтягнув донизу. Вставив розширювач та міцно закріпив ремінцями на голові.

Женя нерухомо стоїть на колінах абсолютно голий перед ним із розширювачем в роті.

– Руки тримай позаду в замку.

Спартак почав погружатись в розширений рот своїм членом, направляв його рукою. Просунувши в отвір кляпа голівку він проштовхує член глибше, починає повільно рухатися, гублячись у нових відчуттях.

– Блять, це навіть краще чим я уявляв –  думає Спартак – як же охуєнно трахати твій рот насправді. Особливо коли ти стоїш переді мною на колінах і не можеш чинити опір. І рота закрити не можеш. Спартак зривається на швидкий темп, зовсім не шкодуючи горло Жені та вибиваючи з нього заплаканий стогін на кожному глибокому поштовху. Хватає його за волосся обома руками і входить до упору. Женя давиться, але не має можливості відсторонитись, поки горло не зводить спазмом, а ніс не втикається в живіт. Від цього Спартак кінчає за заливає спермою горло. Виймає член, веде пальцями по краю отвору, збираючи залишки сперми та слини, засовує всередину, витирає об язик, розмазує по обличчю, змішуючи зі сльозами.

А тобі пасує – сказав Спартак, знімаючи розширювач. Та додає про себе, щоб Женя не почув – Я б, напевно, не відмовився бачити тебе таким щодня –  затраханим та  заплаканим.

Женя сильно тремтить усім тілом. Але не може вимовити ні слова, горло ще саднить. Він хоче попросити Спартака дозволити подрочити собі, але лиш дивиться своїми червоними заплаканими очима.

– Я знаю, що ти хочеш кінчить.

Можеш потертися об мою ногу, як слухняний песик, тобі буде цього достатньо – адже так?

Женя, який тільки й чекав хоч чогось, якось дозволу щось зробити, кивнув та повільно наблизився до Спартака припіднявся на колінах та почав тертись своїм збуджений членом об ногу Спартака. Жорстка штатна неприємно терлась об ніжну шкіру на прутні, але Жені навіть подобалась ця легка біль, буквально за кілька рухів він кінчив, забризкавши спермою чорні джинси Спартака.

Спартак вивільнив Женю та забрав девайс.

– Женя, як ти себе почуваєш? Можливо це було занадто для тебе? Те що тільки що я робив.

Ні ,Спартак, це було так добре, я навіть не міг собі уявити, що я так зможу. Що ти зі мною робиш? Чому я так себе відчуваю? Мені так добре, наче під кайфом

– Все добре Женя, так і має бути, довірся мені. Твій стан схожий це сабспейс –  це специфічний змінений стан свідомості партнера, що виникає внаслідок фізичних впливів та супутніх їм емоційних переживань. У цьому стані діяльність кори мозку загальмовується, а в кров викидається велика кількість ендорфінів. Дія ендорфінів проявляється у відчутті захоплення, радості, щастя, втрати почуття часу та реальності. Об’єктивно воно визначається зниженням психомоторних реакцій на біль чи інші негативні подразники.

Спартак подивився на Женю своїм пронизливим поглядом від якого шкіра вкривалась мурахами, а серце пускалось вскач

– Ти мені довіряєш? – запитав Спартак.

– Так, більше ніж собі

– Так і має бути, Женя, так і має бути…

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь