Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

ти мене зцілюєш

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Джозеф помічав все до маленьких деталів.
Як неймовірно гарно посміхався Джеймі, на інтерв’ю, коли дивився на нього. Квін, в свою чергу, нервово перебирав руками і не впевненно посміхався у відповідь. За кулісами інтерв’ю, вони змогли нарешті розслабитись. Нервові перебирання руками і загадкові посмішки припинились. Тут подалі від камер та фанатів, вони могли бути самими собою. Джозеф акуратно стискав теплу долоню Джеймі, лежачи у нього на колінах.
– змучився?,— ніжно запитав Кемпбел, заставляючи Джо відкрити очі.
– є трішки,— Джозеф знову прикрив очки, рука Джеймі гладила його по голові і це його розслабляло.
– а ти як?
– змучився, але ти мене зцілюєш.
Джо посміхнувся, аккуратно піднявся і поцілував Джеймі в губи.
Кемпбел ніжно погладив його по щоці та відповів на поцілунок.
– гей, голуб’ята, у вас ще одна зустріч із фанатами через 5 хвилин, якщо ви ще про це не забули, звісно.
Джеймі не охоче відірвався від губ Джозефа, і промовив змученим тоном.
– нам і відпочити пару хвилин на одинці не можна. ми йдемо, Кірі, йдемо.
Кемпел неохоче піднявся, все ще тримаючи Квіна за руку.
– ти вільний сьогодні о 9 вечора?
– точно не знаю, але думаю для тебе я знайду вільний час.
Джеймі посміхнувся.
— я принесу піццу і будем додивлятись той тупий фільм про любов.
— згода,– Джо підморгнув йому, цьомнув у щоку та вийшов із кімнати відпочинку.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

4 Коментарі на “ти мене зцілюєш