Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Тепер вони будуть любити один-одного завжди.

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Що ви знаєте про Босса Портової мафії- Морі Оґай? Він маніпулятивна людина,може довго гратися своїми підопічними,а потім кидати,як іграшку. А ще катувати не гірше Осаму Дазая,що є логічним,Босс у всьому кращий його. Ненавидить бунти,минулого босса,а ще не смачний джин.
А самі подумайте:дорослий чоловік,грошей має стільки,що може їми на право та наліво кидатися,має мафію під боком. Здавалося,що ще треба для хорошого життя? “Турботи за кимось”– відповість Босс. Здається,що є лише одна людина,за якою той турбується,хоча то не людина,але кого то хвилює?
Маленька Еліс. Любить він її неймовірно,хоча здавалося,заставляти дитину надягати плаття,які та не любить,то не зовсім турбота. “Дурний Рінтаро!!”– кричить вона завджи на такі прохання. Але його це не хвилює,бо можна просто купити тій солодощі,за які вона навіть те надягне. Бо любить їх,а Морі- ні. Маленька ще,щоб зрозуміти все.
Але невдовзі він знайде нову присину турбоватись за когось. Зовсім скоро.
***
Після того,як Накахара Чуя з’явився в організації,Морі собі місця не знаходив. Ну уявіть: нестандартний колір шкіри,який частіше присутній європейцям,руде волосся,бліда шкіра,на якій можна побачити трохи веснянок,елегантні ноги.Морі не раз замислювався,щоб закрутити його в тан,але то потім. Здавалося,чого може не вистачати? Очі. Ці прекрасні очі. Щоб ви розуміли, одне око в хлопця було лазурне,наче той портовський океан. Хоча ні,той занадто мутний. А ось очі Накахари більше на руду дорогоцінну схожі,так,так краще. Він не міг ненавидитися на нього,за що частенько останій дивився на Морі трошки зляканим поглядом. Друге око. О боже. Друге око було кольору його улюбленого джину- карим. Ось цей джин справді смачний. Він якось обмовився йому,що не любить це око,тому він його ховає. “Не смій”– думає Босс.

Там переливалося занадто багато відтінків,щоб назвати якийсь один колір. Тому зупинимося на карому.
А ще більше йому подобалася його відданість мафії та особисто йому. З самого першого завдання- і вже ідеально! Давайте не будемо враховувати факт того,що це була середня по шкалі місія. Кого це хвилює? Не його точно.
Він закохався. Наче отой школяр,який побачив королеву класу та не встимав гормонів. Але ні,йому майже сорок,тому зможе. Якось.
***
Морі робить дурницю,яка майже коштує життю коханого. Він відправляє його на першу складну місію разом з Дазаем. Так ось у чому проблема: Накахара скористався “Порчею”,саме так її назвали,а Дазай,голова його дурна,не встиг,буцімто, анолювати її! Геній! Браво! Молодець! Із-за тебе Морі майже інфакрт не схопив,доки біжав коридорами до медичного крила! Випадкого збив одну підопічну Койо,але тому вже начхати.
***
Він встиг. В той день він дякував усім богам,яких знав. А Дазаю назначив багато паперної роботи,звичайно,не через його скиглення та прокльони. Тепер той занятий на місяць,в кращому випадку. Буде знати,як коханого Босса на поріг життя та смерті ставити. До речі,про самого коханого. Зараз він може дихати сам,а не через вентиляцію легенів. Це можна вважати перемогою.
***
Йому було його шкода. Ні,не Осаму. Накахару. Хлопець у свої п’ятнадцять пережив те,що не всі в сорок можуть пережити. А тут ось таке. За це й полюбив.
***
Він поправився,але було ще рано ходити па місії. Тільки не за думки самого постраждалого. Приблизно такий діалог після своєї виписки було чутно з кабінету Босса мафії:
– Чуя,ти не розумієш,тобі ще рано виходити на завдання. І це моє останнє слово- казав Морі,який починав злитися на трохи дурну голову коханого.- ти можеш стати буквально інвалідом на все життя- все більш м’яко сказав Оґай
– Ви не розумієте! Я хочу приносити користь мафії,я обіцяв!- не встигає сказати Чуя,як його перебивають.
-Розумію. Саме тому тобі треба відпочинок. Поспи,приготуй їсти собі. Розваж себе якось- каже він,трохи посміхаючись.
-Та нізащо в своєму житті!-кричить той вже на максимум.
-Годі. Ти ж розумієш,що ніхто без мого прямого наказу не візьме тебе з собою на місію? Любу причому.-вже переможньо каже Босс. Ти приносиш велику користь,коли ти здоровий. Як ми усі.- вже остаточно перемігший Оґай відкинувся на крісло,беручи до руки джин,який той не встиг допити через любимого хлопця.
-..зрозуміло- каже переможений. Він сумний,а от Босс. А от Босс бачить наймилішу картину у житі:його котик засмутився. Його котик.
***
Після тієї розмови минув тиждень. Чуя,щоб вже якось не вмерти від нудьги,почав займатися звітами. Ось,він вже потратив на це чотири години свого часу. Рука болить так,що “Порча” здалася йому укусом комара.
“Треба відпочити”-подумав той. Він почав обдумавати все,що відбувається останій рік. Його зрадили “Вівці”,після чого він потрапив в ненависну йому Портову Мафію. Таа,ну тут вже починаються проблеми. Починаючи з його дурного напарника,якому хлібу не давай,дай позлити його,закінчуючи Боссом. Якщо про останього можна було говорити весь день та не стомитись,з останнім було щось не зрозуміле.
Спершу він не звертав на це увагу. Його Босс постійно дивиться йому прямо в вічі,тим самим лякаючи його постійно. Іноді може випадково доторкнутися,коли то не є обов’язковим. Іноді може проводити в його кабінеті біььше часу,ніж треба,тим самим забираючи дорогоцірий час на завдання!”Дивний”- була його перша думка,а потім його наче холодною водою облили. Реї,рожевоволоса дівчина з “Вівць”,яка завджи доторкалася до нього,коли не треба було,проводила з ним багато часу,коли,знову ж,це не було потрібним – була закохана в нього. Можливо,Морі-сан був теж….закоханий в нього?..Чуя злякався своїх думок. Так сильно,що,забувши про біль в руці,почав писати. Ну що ж,молодець,здогадався.
***
“Це якась нісенітниця”– думав Накахара про свою підліткову любов. “Це дивно!” “Це огидно!” “Він стерший мене в два рази!” “Я ідіот” “Саме пройде..”-думав Чуя про усю ситуацію. А Морі що? Йому було цікаво,коли він перестане заперечувати собі факт. Дуже цікаво коли. “Довго”-подумав він. Так воно й було.
***
Морі Оґай-Босс Портової Мафії(40 років),Чуя Накахара- ліва рука Босса Портової Мафії(18 років)

Пройшло два роки,а все наче в перший раз. Чуя все так само закоханий в Морі,а той в Накахару. Сидять,чекають,наче ті два барани. Молодці обидва. Морі тим,що чекає,коли коханий сам прибіжить до нього,а Чуя-що не достойний його. Два йолопа,а як ще сказати?
***
Першим зламався Чуя. Не витримав тоді,коли він та Койо з Боссом випивали в кабінеті останього. Проговорився. А Босс що? Він знав,що так буде. А от Озакі ні.
Вам краще не знати,як вони її заспокоювали. Довго. Дуже довго. Але воно того коштувало. Вони тепер пара. Тепер вони будуть любити один-одного завжди.
***
Слова Авторки: ви б хотіли драбли по їх взаємовідносинах як пари? Якщо так,то сміливо пишіть заявки! Буду рада написати).
Всім гарного дня та все буде Україна🇺🇦.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

2 Коментарі на “Тепер вони будуть любити один-одного завжди.



  1. Вау, ваш фанфік змусив по-новому глянути на цього персонажа. Хоч це і хедканони, проте вони гармонійно вписуються в характер Морі.
    Звісно, пишіть, буду рада ще щось почитати)

     
    1. Дуже рада,що Вам сподобалося! Морі це один з моїх улюблених персонажів,обожнюю прям,тож радісно бачити,що він ще сподобався комусь). Хотілося продовжити писати по заявкам читачів,тож можете сміливо писати їх❤