Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Складно жити

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Ти зараз серйозно? – Чонін дивиться на співрозмовника наче той щойно зробив десять сальто і приземлився на голову. Краще б так і було, мабуть.

«Ну чому ні? Ніхто ж і не впізнає, чесно. Сам подумай, мені від цього теж буде хуйово» – почервонілий Бін стоїть і гне свою лінію до кінця, як він завжди робив по життю. Але вперше йому настільки хотілося добитися когось.

“Я що ? Ти в курсі що запропонував мені щойно?»

«Ти змушуєш мене почуватися ніяково.»

«Я ?? Тебе ?? Ти сам то зрозумів що сказав щойно ? Які стосунки ? Ти товаришуєш з челом, який псує мені все життя в школі, і хочеш ще щоб я з тобою зустрічався ?»

“Так, звучить херово, я розумію … Але я можу постаратися пояснити йому все, я у нього в авторитеті, якщо можна так сказати.” – Все правильно. Бін дружив з “найпочеснішим” учнем старшої школи, але якби вони мали звання Гівнарь сторіччя, то Чонін з радістю б віддав це звання йому. Мьон цього заслуговує, безперечно.

«Так, блять, йди і розбирайся з ним, тоді, може, подумаю. Ми ж з тобою добре спілкувалися і тут тобі прийшла ідея все зіпсувати ? Тут таких не люблять. »

«Я розумію, але ти мені правда подобаєшся. Як тільки я потрапив до вас у клас, то відразу побачив тебе, і дивився тільки на тебе. – на Біна дивилися недосвідченим і трохи відчуженим поглядом. Ні, Йен не був типовою холодною сукою, яка тебе одним поглядом закопає в землю і не відкопаєш. Просто він справді не розумів що зараз відбувається, і чому його відвели до кінця коридору і пропонують подібне.

«Дай мені все обдумати, окей? Занадто багато і відразу навалилося.

«Я… так, добре. Подумай добре, не змушуй себе якщо не хочеш.

«Так, звичайно, я можу йти?» – у спробах обійти хлопця, той різко обійняв його і цмокнув трохи нижче за щоку. Приголомшений хлопець не знав що і сказати і як відповісти на таке, тільки встиг помітити, як двері за кілька метрів від них зачинилися.

«Ну охуїти просто !» – почервонілий і злий хлопчина майже бігцем пішов за двері і зник.

✹✹

«Ти що?! Охеріти нахуй просто!» – Мінхо сидів перед Йені і був трошки шокований ситуацією.

«Та тихіше ти, вгамуйся.»

« Ти серйозно ? Тобі Чанбін запропонував таке і ти відмовив ??»

«Я ще навіть нічого не вирішив, з чого відразу відмова те…»

«Та ти мені про нього розповідав із класу восьмого! Як ти міг ось так упустити шанс?»

“Який шанс ? Я й не думав про це ще. Уяви, що за пиздець буде якщо хтось побачить, це ж просто жопа буде, тим більше з моїми батьками.»

«Та пішли вони, боже, ми у випускному класі. Тобі тут вчитися залишилося зовсім нічого. Спробуй !

“І ти туди ж ? Не можу я просто так взяти і почати зустрічатися з хлопцем, це занадто складно.

«Все у житті складно. Життя складне, Йені. – Приобнявши друга сказав він.

«Любити складніше, тому що, щоб любити когось, потрібно хотіти щось робити.» – хлопець ставав все сумнішим і сумнішим.

“А ти бажаєш ?”

“Не знаю…”

«Не лякай мене так, все буде гаразд. Ми ж пів життя вже розпланували, тож навіть не думай !»

«Добре, мабуть. Гаразд, пішли, вже скоро батьки прийдуть, ти ж знаєш, як вони не люблять тебе. – посміхнувся на секунду і в той же час пішов до дверей.

«Так, ходімо.»

Хлопці йшли вузькою доріжкою та обговорювали свої плани на майбутнє, втім, як завжди і робили. Тільки Чонін не знав, чи зможе він стримати обіцянку, адже чухаючи з кожним разом все нові й нові шрами трохи нижче за плече, йому ставало цього мало. Мало місця. Йому важко. Справді.

Коли довкола кілометри простору. Вітер обдуває все тіло, і ти відчуваєш, що живий. Але йому мало, всієї планети недостатньо для почуття задоволення. Ось вони планують виїхати до столиці, але навіщо? Ніні вже знає, що там немає місця для нього. Ніде його не чекають, а чи гідний він, щоб на нього чекали?

Йому хочеться на це сподіватися. Він не поганий хлопець, і знаючи це стає ще гіршим.

Все складно, а коли ти віч-на-віч із проблемами, все стає ще гірше.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь