Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Руан Васкес /Лорен Васкес

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Жінка 44 років стояла біля плити на кухні та щось робила. Її смаглява шкіра наче виділялася серед білої футболки та шортів та кухні яка теж була білою. Лорен поправила свій низький хвостик, а затим окуляри на носі. Темно оливкові очі Лорен пройшлися поглядом по кухні яка переходила в вітальню, а потім на двері до спальні. Там як раз був її чоловік. Руан напевно лежав на ліжку та дивився щось в телефоні.
Останнім часом їм якось не солодко в їхніх стосунках. Наче до них прийшла криза. Мало того, що є конфлікти в побуті так ще й сексом все дуже погано. В обох немає то настрою, то бажання. От і живуть якось. Добре що хоча б син має щастя зі своєю дівчиною.
З кімнати вийшов високий чоловік, його чорне як смола волосся було розтріпане, а під очима були злегка темні кола. Він підійшов до раковини та поставив чашку.

-А помити?

-Потім.

-Зараз!

-Пізніше.

Лорен почала дратуватися і хотіла щось сказати, але з чиєїсь кімнати почулось звук вібрацій. Подружжя пішли на джерело звуку яке знаходилося в кімнаті їхнього сина.
Руан не вагаючись зайшов до кімнати та почав її оглядати. Потенційним місцем шуму стала шафа. Лорен якраз стояла біля нього і вони обоє відчинили шафу купе свого сина.

-Звук пропав. – Підмітила жінка. Але на цей раз вони почули що хтось входить у квартиру та голоси. Щоб їх не спалили чоловік схопив дружину та сховався в шафі.

Голоси ставали все ближче, по ньому можна було зрозуміти, що це був їх син та його дівчина.
Вийшло так, що Руан ліг на полицю з одягом, але його коліна були зігнуті та впиралися в протилежну стіну шафи. Лорен у свою ж чергу сиділа на чоловікові, але через речі які висіли зверху, вона нахилилася впритул до партнера.
Обоє мовчали, бо потрапили в ще гіршу ситуацію. Мало того, що вони без дозволу зайшли до кімнати сина, та ще й підглядають за ним. Двері все ж трішечки були прочинені, тому вони могли дихати та спостерігати, що в кімнаті твориться. А там…
Тред пристрасно цілував Кріс. Під час поцілунків вони почали роздягатися та впали на ліжко. Обоє дарували пестощі одне одному. Вони наче змагалися в цьому.
А батьки затаївши подих спостерігали за всім. Лорен намагалася не підглядати, бо так не правильно, а от Руан дозволяв собі таке. Він спостерігав як його син цілував та пестив свою дівчину. Від викрутасів які молода пара витворяла, брюнет був здивований. Батьки почули стогнання та обом стало ніяково. І Лорен спокусившись теж почала спостерігати. Мулатка покусувала свою нижню губу та дивувалася.
Лорен сиділа на животі свого чоловіка, але вона вирішила змінити позицію. Жінка трохи просунулась до низу живота чоловіка. На шарудіння Лорен, Руан трохи спантеличився, бо їх можна було почути. Всі ці дії жінки створювали легкий петинг. А чоловіка це зацікавило.
Його руки почали легенько гладити спину, талію та стегна дружини. Обоє почали тяжко дихати, Лорен прикрила долонею рот, щоб її не почули. Чоловік же в свою чергу почав повільно та обережно тертися об свою дружину. Їхні дії супроводжували чужі дівочі стогнання.
В цей момент в обох зародилася іскра яка пройшлася по тілах. Але їхні маленькі витівки припинилися, коли в кімнаті пролунали найголосніші стогнання обох молодих, а потім тяжке дихання. Лорен та Руан припинили свої витівки та уважно прислухалися до їхнього діалогу. По ньому можна було зрозуміти, що вони вже закінчили та збираються в душ.
Тоді коли Тред та Кріс вийшли з кімнати та пішли до ванної, подружжя швидко вийшли з шафи та кімнати. Обоє швидко пішли на кухню й удали наче нещодавно прийшли.
А тим часом з ванної вийшов хлопець з дівчиною. Вони мило спілкувалися та зайшли на кухню. Як тільки вони побачили батьків то здивувалися.

-Мам… тато! Що ви тут робите?

-Що…? Ну живемо тут.

Сказав чоловік відволікаючись від телефону.

-Зрозуміло… а коли це ви прийшли? – Запитав Тред трохи нервуючись та потерши підборіддя.

-Кілька хвилин тому.

Лорен навіть не поверталась до молодої пари, бо її червоне обличчя все б видало. Вона удавала наче щось мила.

-Щось ми не чули як ви заходили. – Тихо сказала Кріс. Вона опустила свої блакитні очі.

– Ми зайшли, це ви не чули. – Твердо сказав брюнет. – Будете чай?

-Ні. Я зараз відвезу Кріс додому. Можна взяти твою машину?

Тред звернувся до батька, а той кивнув. Тільки попередив, щоб був обережним за кермом. Зачекавши поки діти підуть, Руан встав та підійшов до дружини та обійняв її за талію.
Чоловік почав цілувати шкіру жінки, трішечки зволожуючи її. Лорен просто прикрила очі та розслабилась. Брюнет розмістив свої міцні руки на животі жінки та почав його гладити. Ніжними дотиками він підіймався до гори. Тендітно пройшовшись по талії та обхопили груди.

-Ру..Ан… – Прошепотіла жінка прикушуючи нижню губу від масажу. -Що… що на те..бе найш…

-Ш-ш-ш…

Прошепотів на вухо чоловік. Він залишив декілька відміток на шиї, а потім обережно повернув дружину до себе обличчям. Мулатка трохи зашарілась та відвела погляд. Але чоловік ніжно повернув її обличчя та поцілував в губи. В цей поцілунок він вклав всю іскру кохання яку мав. Їх язики наче танцювали в цьому поцілунку.

-Пропоную продовжити в спальні.

На слова чоловіка Лорен лише повела його до їхньої кімнати. Розмістившись на ліжку Руан трохи вдавлював свою дружину в м’який матрац. Жіночі руки пройшлися від шиї до грудей потім по талії. Її дотики приносили йому задоволення навіть через футболку. Але через секунду його футболка вже була знята. Чоловік посміхнувся та знову поцілував свою кохану, але при цьому він ще збочено прицмокнув. Він теж зняв футболку з Лорен, а затим і її мереживний рожевий бюстгальтер.
Легкий стогін полегшення зіслизнув з вуст жінки. Та блаженно видихнула та прикрила очі. Дзвінке брязкання пряжки ременя привернуло увагу жінки до штанів чоловіка. Поки жінка знімала з чоловіка штани, той зняв її окуляри та обережно поклав їх на тумбочку біля ліжка.
Чорні штани полетіли за футболками та ліфчиком. Те ж саме чекало і шорти жінки. Залишившись тільки в спідній білизні, чоловік ніжно провів по вологим трусикам дружини підкреслюючи те, що вона збудилася від ситуації яка практично щойно трапилась.

-Збоченка.- Промуркотів чоловік розпливаючись в посмішці.

-Ти теж такий.

Сказала жінка дивлячись на стояк чоловіка. Той лише посміхнувся та облизав кінчиком язика свою верхню губу. Він сів напроти жінки та підклавши собі під спину подушки. А жінка посміхнулась та сіла між ногами свого чоловіка та зняла з нього боксери.
Вона наблизилась до його члену та кінчиком язика провела по голівці. Почувся тяжкий видих зі сторони чоловіка. І Лорен продовжила, вона помістила повністю голівку до рота, а рукою провела до основи. Руан лише закинув голову назад та поклав свою руку на маківку, трохи зануривши свої бліді пальці в густе коричневе волосся.
Жінка помалу посмоктувала та намагалася більше взяти. З повільного темпу вона перейшла на швидший. Від таких дій жінки, брюнет почав тихо стогнати. Але коли той вже був готовий кінчити, Лорен зупинилася та сіла навпроти. Вона хитро посміхнулась та жестом руки покликала його.
Чоловік палко припав до вуст дружини та відчув злегка солонуватий смак. Розірвавши поцілунок, чоловік провів руками по талії до живота, потім і нижче. З легкістю знявши трусики з жінки, Руан провів по внутрішній стороні стегна. На цей раз тихо застогнала Лорен.
Руан мило посміхнувся та поцілував кохану в лоб. Провівши великим пальцем по малим статевим губам. Такі дотики приносили задоволення для мулатки, це можна визначити по її блаженним зітханням.
Руан спочатку увійшов голівкою члена, поті на половину. Він рухався повільно щоб розтягнути задоволення та й не причиняти дискомфорт партнерці. Повільно увійшовши на всю довжину, чоловік почав рівномірно рухатись, але дотик долоні до його передпліччя зупинив.

-Стривай. Дай я підкладу подушку під спину.

Прошепотіла Лорен наче чогось соромилась. На це Руан лише знизив плечима та подав подушку яка лежала за ним.

-Я можу продовжувати?

Він глянув на жінку яка підклала подушку під поперек, таким чином роблячи й собі зручніше і йому. Потім вона глянула в його очі та кивнула в знак згоди.
Брюнет обережно розсунув стегна ширше на скільки це можливо та почав рухатись. Для зручності чоловік поклав руки на талію дружини, а вона по верх його свої.
З кожним рухом в кімнаті ставала все спекотніше та гучніше. Лорен стогнала покусуючи губу, а от Руан стискав свої вуста, але все одно теж тихо стогнав в унісон.
Мулатка настільки була збуджена, що її природна змазка вже стікала на ковдру ліжка. Процес вийшов доволі вологим: вологі поцілунки з прицмокуванням та легким покусуванням, тіла які стали вологими.
Лорен стогнала та закочувала очі від задоволення. В неї навіть від насолоди сльози скотилися по обличчю. Вона відчувала як з кожним рухом наближається до фіналу.
Чоловічі руки міцно стиснули її талію, Руан кінчив, вмить обм’якнув. Мулатка теж відчула полегшення, в неї затряслися ноги, а сама витягнулась в спині на зустріч чоловіку. На останок брюнет поцілував вологі вуста своєї дружини та вийшов з неї.
Лігши поряд, Лорен взяла його долоню у свою. Обоє намагалися відновити подих.

-Ех… коли в нас такий…

-Не пам’ятаю…

Тяжко сказав чоловік та прикрив свої очі з посмішкою. Це помітила Лорен та при піднялась на ліктях.

-Чому це ти усміхаєшся?

-Бо ми зайнялися палким коханням після того, як підглянули в сина. – З посмішкою сказав брюнет. На що отримав подушкою по обличчю. – Ну а що? Це ж правда, син врятував шлюб.

На ці слова Лорен закотила очі, але погодилась. Потім вони прийняли гарячу розслаблюючу ванну в якій обговорювали все що в них накипіло. Так і просто спілкувалися.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь