Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Розділ 2

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Розділ 2

Дін упав на ліжко поруч із Касом. Трохи відновивши дихання, він сказав:

– Знаєш, у цьому номері, до речі, є джакузі.

– Але ангели не приймають ванну – не зрозумівши натяку, здивувався Кас.

– Сьогодні раджу тобі зробити виняток, – посміхнувся Дін, знімаючи залишки одягу з себе та Каса. – А тепер пішли!

Кас спробував підвестися з ліжка, але Дін, закинувши його руки собі за шию, підхопив його і, притримуючи своїми мужніми руками, поніс до ванної кімнати.

Кас відчував себе трохи розгубленим, він не зовсім розумів мету їхнього переходу в джакузі.

– Але ж треба почекати, поки набереться вода – відзначив він, дивлячись в порожню ванну. Дін присів на борт джакузі, акуратно посадивши Каса до себе на коліна. Він нахилився, щоб увімкнути воду, а потім, подивившись на ангела грайливим поглядом, сказав:

– Я впевнений, що ми знайдемо, чим зайняти час.

Дін міцно обхопив ангела однією рукою за торс, а другою, провівши по спині вгору, «запірнув» у його густе чорне волосся. Їхні губи злилися в черговому жаркому поцілунку. Кас наслідував приклад Діна і, обхопивши своїми руками його голову, запустив пальці в трохи грубувате волосся Вінчестера.

– Знаєш, як для ангела, ти надто гарно цілуєшся, – усміхнувся Дін, чим трохи збентежив Каса. Мисливець помітив це і, намагаючись загладити свою провину, почав опускатися поцілунками до шиї і грудей ангела, хотів і нижче, але Кас його зупинив:

– А можна я також спробую?

– Що саме?

– Це…. – Кас став перед Діном на коліна і поклав свою руку на його стегно.

– Якщо ти хочеш… – трохи зам’явся, зніяковівши, Дін.

Тут же він відчув дотик вологих губ. Він міцно схопився руками за борт. Кас почав дуже повільно, але кожен найменший рух його вуст та язика викликав у Діна мурашки по всьому тілу. Через деякий час рухи почалися все швидше. Ноги Діна похолонули і трохи затремтіли, не витримавши натиску ангельських губ, він видав тихий стогін.

– Щось не так? – захвилювався Кас, спинившись.

– Ні-ні…. ти тільки не зупиняйся… – ледве видавив із себе Дін. Він поклав одну руку на голову Каса і допоміг йому повернутися до попереднього темпу.

Ще кілька рухів і Кас відчув у роті щось досі незнайоме. Він трохи відсунувся. Але це було не зовсім правильне рішення.

– Ну тепер тобі точно потрібно прийняти ванну – з невеликою усмішкою та легкою провиною в голосі сказав Дін.

Незважаючи на ще трохи «ватні» ноги, він підвівся і подав руку Касу, допоміг йому встати і залізти у ванну. А потім заліз і сам, трохи присівши на нього. Він ніжно омив обличчя, а потім і груди ангела. Дін провів своїми грубуватими пальцями по припухлих губах Каса, а потім припав до них у ніжному поцілунку.

Кас торкнувся трохи помітного сліду руки на плечі Діна, від чого по них обох пройшла ніби невелика електрична хвиля. Ангельські блакитні очі дивилися прямо в яскравою зелені, ніби небеса дивляться на землю, покриту молодою травою. Декілька хвилин вони так лежали і не могли відірвати погляд один від одного. З кожною секундою бажання ставало все сильнішим. І не витримавши, Дін пристрасно вп’явся губами в шию Каса, залишивши на ній синець. Кожен поцілунок ставав все шаленішим, переходячи в легкі покусування. Кас обережно підтягнув обличчя Діна до своїх губ і жадібно поцілував.

– Тепер моя черга! – з азартом у погляді сказав Кас. Одним спритним рухом він виявився зверху.

Дін трохи розгубився. Він був готовий довіритись Касу, але не чекав від нього такого запалу. У погляді Діна читалося невелике сум’яття. Тоді Кас нахилився до його обличчя і з упевненістю в погляді лагідно поцілував. Після цього Дін спокійно заплющив очі і схвально кивнув.

Кас вп’явся пальцями в збуджене тіло Діна і, нахилившись над ним, повільно і дбайливо злився з ним в одне ціле. Тут же Дін відчув шалену пульсацію по всьому тілу, особливо сильною вона була там, де раніше він її ніколи не відчував. У вухах голосно застукотіло серце, яке, здавалося, зараз просто вистрибне з грудей. Він намагався розслабитись, але було відчуття, що його тіло більше йому не підвладне, здавалося, що кожен м’яз натягнувся як струна.

Кас намагався бути максимально акуратним і ніжним, але іноді втрачав контроль і тоді його рухи ставали лютішими і глибшими. Щоразу Дін заплющував очі і трохи закушував нижню губу, міцніше стискаючи руками пружне тіло ангела.

Усього пара рухів відділяла їх від того бажаного, чарівного моменту задоволення. Забувши про контроль, Кас щосили палко стиснув міцний торс Діна. Вінчестер стиснув покусані вуста, щоб не закричати, але, незважаючи на всі зусилля, не зміг стримати стогін. В обох по всьому тілу пройшло приємне пульсуюче тремтіння… Кас обхопив в обійми могутнє тіло мисливця і з жаром припав до його губ, відчувши на них легкий присмак крові. Дін чуттєво відповів на поцілунок ангела, ніжно проводячи руками на його спині. Він спробував підвестися, щоб отримати більший доступ до приваблюючого тіла Каса, але його обличчя спохмурніло від болю.

– Тобі боляче? … Вибач, це моя вина! … Я виправлю. – Повним провини голосом сказав Кас, помітивши на тілі Діна кілька серйозних синців. Він потягнувся, щоб залікувати забиті місця, але той зупинив його руку.

– Стій! Не треба… Все гаразд. Я хочу, щоб вони залишилися… – Дін подивився на Каса пронизливим мрійливим поглядом, яким закохані дивляться один на одного. Саме тим поглядом і з такою усмішкою, наче він п’яний чи всю ніч нюхав клей. Тим поглядом, який майже неможливо зловити на собі, поки не переспиш із людиною.

– А тепер я покажу тобі всю магію джакузі – усміхнувся Дін. Він трохи підвівся, щоб натиснути кнопку на стіні, і у воді почали з’являтися приємні бульбашки повітря.

Сівши назад, він опинився в обіймах Каса. Переплівши пальці рук, вони просто мовчки лежали, насолоджуючись присутністю та відчуттям один одного. Через деякий час Кас помітив, що Дін заснув. Втома, теплі обійми ангела та заспокійливі бульбашки зробили свою справу.

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь