Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Розділ перший. Тотем

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

                                                                      26 Травня
                                                            Неділя 10:26 ранку

Тепло травня починає відчуватись в кожній частину часу. Сонце вже давно встало й пробиває свої набридливі яскраві промені крізь закриті штори, які хитаються від малого пориву вітерця який повіває зі сторони відкритого на провітрювання вікна. Сесія, річні контрольні й інші чинники сльоз й головного болю в молодиків не щадять нікого. І як же щастить людям в яких стоїть автоматом або дистанційне. Або ж ті хто відчислились й пішли по іншім шляхам зараз морочать голову зовсім іншим. Так зробив й Микита. На третьому курсі в нього не вистачило терпцю й психонувши він пішов по своїй тропі.
Прокинувшись по дзвінку будильника, юнак прикривши очі рукою потягнувшись до телефона. З силою відкривши очі Микита виключив набридливий писк й увімкнувши інтернет зайшов на пару хвилин в чат з Давидом привітавши того з добрим ранком. Пролежавши так хвилин двадцять чоловік все-таки встав й одягнувши шорти пішов ставити чайник.

                                                                    11:06 ранку

Нарешті сівши снідати Микита зрозумів що потрібно чимось розвіяти свою рутину. Думати довго він не став, й вирішив зайнятись своєю звичайною справою – пошук містики в майнкрафті. Але ж кого. Тут він теж не дуже напружував свої мізки й вибір впав на Кассандру. Не вперше, але надійне. Але перед цим потрібно було сходити за продуктами.
Одягнувши перше що попало під руку він вискочив з квартири й швидким шагом пішов до ближчого магазину. Під під’їздом як завжди повністю наповнені смітники з яких вже вивалюється мусор, розмальовані стіни чийогось балкона й на підвіконні найпершої квартири першого поверху лежить купка землі. Одразу видно як зараз виховують більшість батьків своїх отприсків. Потихеньку набігають дощові хмари й на дворі стає душнувато передвіщає цим сильну зливу. На диво людей було небагато, але це й на краще. Скупивши все що було потрібно Микита дістався назад додому.

                                                                          11:36

Поскладавши продукти в холодильник юнак перевдягнувся й прийнявся готувати перекус. Звичайні бутерброди з ковбасою й сиром. Закінчивши приготування Микита повернувся до кімнати й поставивши тарілку з перекусом сів за стіл. Увімкнувши комп’ютер й сівши зручніше, парубок відкрив Майн й створивши світ на потрібному сіді почав в ньому виживати.
Повиживавши хвилин двадцять й зібравши потрібні йому ресурси для тотема хлопець почав вибирати відповідну місцину. Знайшовши місце Микита почав будувати тотем

“…Й ось, нарешті ми будемо будувати тотем для призиву мої дорогі друзі…„ – Знову говоривши сам з собою, Микита дістав з інвентарю й скрині потрібні речі й почав будувати малий лежачий хрест з морського ліхтаря посередині якого стоїть багаття, й на вільне місце біля ліхтарів поставив плачущий обсидіан створивши квадрат 3 на 3. Потім, пішли останні кроки. На верх ліхтарів, він поставив ліхтар з вогнем душ, а на обсидіан факели з тими самими вогнями душ. останній крок, хлопак почав ставити таблички й на кожній з них писав «/ / summon_kassandra_rozenberg,,» по два рази на кожну табличку.
Відійшовши від тотема міфошукач почав оглядати споруди поряд з тотемом на якісь ознаки містики. Ніде нічого і нікого не було. Побігавши по світу ще пару хвилин нарешті почалась проявлятись містика. З’являлись таблички з дивними надписами на кшталт “oDnt leaev em“, програвали час від часу моторошні звуки й саме головне – нарешті появилась сама Кассандра через десять хвилин цього цирку. Спочатку вона просто спостерігала здалеку й видно її було тільки якщо придивитись. Але з кожною хвилиною проведеною у світі, Кассандра підходила все ближче й ближче не боячись показатись.
‹thebergX› Привіт?
мовчання
Противний писк починає лунати від комп’ютера. Звук б’є по вухах й Микита скуйовдився від неприємного відчуття. Разом з цим наростає головний біль на екранні починають вилазити всілякі символи. Кассандра наближається й разом з нею посилюється писк. Екран на якому був відкритий майнкрафт починає глючити й закривати й відкривати вкладку. Але різко все затихло. Комп’ютер виключився, й в кімнаті стала непроглядна темнота із-за закритих штор. Чутно лише тихе швидке серцебиття й дихання міфочукача. Різкий, але приглушений стук у вікно вивів хлопця з трансу й заставив підійти до вікна. Виглянувши з маленької щілини штор юнак зрозумів що то просто вдарилась птиця об вікно. Повернувшись до стола й подивившись на години дисплей годинника на диво показав що зараз вже десята година ночі, а сам комп’ютер знову працював й показував початкову іконку майнкрафта. Вирішивши закруглятись Микита вимкнув комп й пішов спати

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hyW idd uoy evlea em?

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь