Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Розв’язаний шнурок

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Ця історія розпочинається ще з дитинства. Коли Наруто Узумакі пішов в Школу Ніндзя і там, доля його звела з Саске, котрий був з клану Учіха, цей клан був могутнім і для Саске було в пріорітеті стати найсильним ніндзя, таким –як його брат. Саске та Наруто з самого початку не здружились, але між ними вспалахнула іскра…

Одного прекрасного ранку Наруто прямував до школи, радів та був щасливим, тому що ще на день він став ближчим до своєї мети –стати  Хокаге. Зайшовши в клас Наруто попрямував до свого місця кинув своє тіло на сидіння та став чекати сенсея. Через деякий час прийшов Саске, він кинув погляд на Наруто і його сердце почало битися швидше… Після цього розпочався урок. Саске не міг ні про що більше думати, лише про те, що сталося з ним коли він подивився на Наруто. Після уроку Наруто пішов до туалету, а Саске –за ним. Коли Норуто вийшов з кабінки Саске прижав його до стіни, почав дихати важче, його серце вискакувало з грудей, а губи почали пульсувати. Саске ніжно дотронувся до вуст Наруто… Наруто швидко відштовхнув його і вибіг з туалету. Після цього інценденту вони більше не розмовляли і стали ще більше ворогувати.

Прийшов час коли учнів розподілили на команди і неначе за іронією Наруто та Саске опинилися в одній команді, а з ними і Сакура Харуно. Їхнім сенсеєм став Какаші Хатаке –ніндзя, про особисте життя, якого, нікому не відомо.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь