Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Пудинг

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Мінхо готов прямо зараз розплакатись. От прямо тут, посеред цього ідіотського супермаркету, серед цих до жаху пафосних людей, прямо перед продавчинею яка дивиться таким поглядом наче ти не людина, а шмат лайна ходячий.

Йому не вистачає на сраний пудінг. Пудінг.

І що з цього? Сказали б ви, але це відчувається зовсім по іншому, коли він був останній, і ти бачиш, як його хотіла дитина позаду в черзі, а отже більше ти взяти не зможеш.

Та ще й коли цей пудінг був твоєю останньою надією на щось хороше після цілого дня на роботі, та пересадки квітів.

Але ні, ми не отримуємо в цьому житті всього чого хо..

* Звук спрацювання apple pay *

— Дякую за покупку! Приходьте ще.
Здається з самою натягнутою посмішкою відповідає продавчиня.

—Хто, що? Хто ви?

З щирим здивуванням в очах питає Лі у незнайомця, хто здається щойно врятував залишки його ментального здоров’я.

— О, перепрошую, я Джісон. Хан Джісон. Давайте сюди ці пакети, що ж ви їх тримаєте. Вам куди до речі?

Повсякденним тоном, наче вони як мінімум роки 3 зустрічаються, каже Хан.

— А, мені в сусідній квартал. Я Лі Мінхо.

— Тоді пішли, Мінхо.
З теплою посмішкою почув у відповідь Лі.

———

Пройшовши трохи в комфортній тиші (Мінхо дивується вже вкотре за останні 15 хвилин, як мовчанка з незнайомцем може комфортною, але з цим Ханом .. все інакше?)

Мінхо не любив людей, занадто часто розчаровувався та віддавав всього себе. Занадто часто.

— Чому ти заплатив за пудинг?

— В тебе були такі сумні очі, наче ти зараз заплачеш. Я не хотів щоб цього сталось, мені було б занадто сумно що я дозволив цьому статись.

— За день накопичилось, а це стало наче останн..

— Останньою краплею так? Наче якщо б ти не взяв цей пудинг то розпався остаточно на частини?

— Так ..

— От в мене так сталось з допомогою тобі, якщо б я цього не зробив, то теж розпався б. День паршивий був, а так ти мені підняв настрій хоч.

Очі зустрілись. Хан посміхався, посмішка .. вона була тепла,ніжна, наче він розмовляв не з 20 річним Мінхо, а з дитиною якій треба пояснювати чому цей світ такий дивний. А Лі був зачарований, йому завжди були самотньо, а тут Джісон, зі своєю допомогою нізвідки, та відчуттям захищеності та спокою. Було легко.

———

— Все, я тут живу, ее .. дякую, що допоміг.

— Та нема за що, гарного вечора Лі, смачного.
І з такою ж теплою посмішкою, вже знайомий незнайомець попрямував собі далі.

Мінхо вже був почати відкривати двері від під’їзду, як тут йому згадалось:

— Зачекай! Я ж маю повернути тобі гроші за пудинг, дай свою картку я перекину зараз.

— Хах, давай краще сходимо кудись прогуляємося, окей? На тобі мій номер телефона, напиши якщо захочеш.

— Ну давай .. гарного вечора, Джісон.
Тепер і Мінхо стояв з теплою посмішкою, і тримав цей н̶е̶щ̶а̶с̶н̶и̶й̶ пудинг.

Мабуть ніколи він не був так радий сходити прогулятись ввечері до супермаркету.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

3 Коментарі на “Пудинг