Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Психологія болю

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Психологія болю

– Привіт Женя, проходь та відразу лягай на ліжко.

Женя слухняно виконав наказ.

– Сьогодні я би хотів поговорити з тобою про психологію болю, та спробувати саундинг. Ти пам’ятаєш що це?

– Так, я пам’ятаю,  це уретральне проникнення, але Спартак, я не готовий, я не зможу, це занадто для мене.

– Женя, подивись на мене, ти мені довіряєш?

– Так, я тобі довіряю Спартак – Женя поглянув на Спартака та кивнув.

– Тобі сподобається, Женя, я впевнений. Тільки не смикайся, ти повинен бути непорухомим.

Спартак підійшов до Жені, який лежав на ліжко та дістав девайси, – Це називається буж, я вибрав для твого члена найтонший буж, але тобі все одно може бути дискомфортно і трохи боляче спочатку, потерпи. Спартак показав йому довгий тонкий інструмент, схожий на спицю, але з гладким кінчиком і маленьким кільцем на іншому кінці. – Будеш говорити мені, що відчуваєш, поки він буде входити в твою уретру. Взагалі біль – це відчуття досить суб’єктивне, це складне психоемоційне та сенсорне відчуття, що виникає у відповідь на ушкодження тканин, реалізується системою больової чутливості, залежить від індивідуальних, ситуаційних та соціальних чинників і має переважно захисний характер.

По шкірі Жені пройшли мурашки, але він лежав та не рухався, стиснув пальцями простирадло, дивлячись на девайс у руках Спартака. Спартак дістав спеціальний гель який знезаражує поверхню та змастив член. Женя сіпнувся, оскільки відчув, що гель холодний. Спартак почав мастурбувати член, для того щоб досягти ерекції. Коли член уже повністю стояв він взяв буж в руку та запитав – Женя, ти готовий.

– Так, давай, я хочу.

Коли гладкий кінчик почав входити в його голівку, Женя напружився, буж повільно розпирав  його голівку зсередини трохи болісно і неприємно — про що він і сказав Спартаку.

– Трохи потерпи, Женя. Зв’язок між задоволенням і болем прихований у фізіології нашого організму. По-перше, будь-який біль змушує центральну нервову систему вивільнити ендорфіни – білки, які блокують больові відчуття. Їхня дія схожа на дію опіатів, приміром, морфіну, які викликають почуття ейфорії. Адреналін, який також виробляється у відповідь на біль, збуджує організм, підвищуючи частоту серцебиття. Біль і задоволення для людей завжди взаємопов’язані. Ти знаєш, що за оргазм відповідають схожі ділянки в мозку як і при відчутті болю. Тобто оргазм – це просто вид болі.

Поступово відчуття згладилися, коли Спартак почав ніжно торкатись уздечки пальцем повільно засовуючи буж глибше, він трохи витягав і засовував його назад, проштовхуючи глибше.

Женя не розумів свої відчуття, він відчував такий незвичний біль, але збудження вимагало від нього далі продовжувати, він штовхнувся, щоб відчути більше стимуляції.

– Женя, залишайся нерухомим, це може нашкодити.

Коли буж ввійшов до кінця Женя застогнав, таких відчуттів він ще ні разу не отримував. По всьому тілу пройшлося вкрай дивне відчуття, схоже на удар струму. Женя скрикнув, міцніше стискаючи простирадло в кулаках. На очах проступили сльози, а пальці підігнулися, як під час оргазму. Йому страшно хотілося кінчити, він ніби вже кінчав, але заткнутий член не давав це зробити. Спартак робив легкі поштовхи, притиснувши його до ліжка, не приховуючи свого задоволення і спостерігаючи за тим, як він змучено хникав.

– Можливо якось я вставлю тобі буж разом з пробкою трахаючи  тебе  з двох сторін – почав говорити Спартак, але Женя його не чув, він мотався від відчуття задоволення на грані болю та болю з присмаком задоволення.

Спартак взяв член та почав швидкими рухами мастурбувати, коли наблизилась розрядка від витягнув буж та з відкритої уретри відразу потекла сильним потоком сперма. Оргазм був настільки сильним, що Женя вирубився на кілька секунд.

– Як ти себе відчуваєш – запитав Спартак, коли Женя прийшов до тями.

– Дуже дивно, це був найсильніший оргазм, який я колись відчував, але зараз мені трохи боляче.

Спартак посміхнувся – так, я ж говорив, що це може бути приємно. Кілька днів може  бути дискомфортно, я тобі дам спеціальний крем, який зменшить симптоми, але не хвилюйся все буде добре.

– Так, Спартак, я навіть не сумніваюсь, я повністю тобі довіряю.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь